De relatie tussen Maagd en Steenbok

Maagd en Steenbok


Maagd (24 augustus - 22 september)
Steenbok (23 december - 20 januari)


 

De eerste ontmoeting tussen Maagd en Steenbok

Tijdens een eerste ontmoeting slaat het hart van Steenbok en ook het hart van Maagd niet sneller, of over van enthousiasme. Allebei zijn van nature nuchter, ook wanneer ze elkaar fysiek zeer aantrekkelijk vinden, gedragen Steenbok en Maagd zich niet overdreven attent of geïnteresseerd. Steenbok is niet snel romantisch en moeilijk te verleiden. Als Maagd en Steenbok elkaar toevallig ontmoet hebben zal het niet snel tot een date komen.

Als Maagd en Steenbok elkaar kennen via gemeenschappelijke vrienden, een vereniging of collega’s zijn, zullen ze na een aantal weken of maanden, als ze elkaar beter kennen, een date plannen. Beide zijn kieskeurig, een eigenschap die ze delen en hen verbindt. Steenbok bewondert de goede manieren van Maagd. Goede manieren zijn de sleutel om de aandacht van Steenbok te trekken en vast te houden. Tussen de eerste ontmoeting en een date kunnen maanden zitten, maar na een tweede date weten Steenbok en Maagd, dat ze een relatie met elkaar willen.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Maagd en Steenbok in een liefdesrelatie 

Maagd en Steenbok hebben weinig conflicten. Allebei weten welke verwachtingen de ander van de relatie heeft. Omdat hun verwachtingen overeen komen, ontstaan er geen onenigheden en stellen ze elkaar niet teleur. Een Maagd en Steenbok relatie is stabiel, ze begrijpen elkaar, hebben geen moete met verplichtingen of dagelijkse sleur en hebben dezelfde toekomstvisie.

Steenbok en Maagd respecteren en waarderen elkaar, tonen interesse in elkaars wereld en hebben elkaar lief, omdat de ander is zoals hij of zij is. Buitenstaanders vinden de relatie van Steenbok en Maagd vaak saai, maar ze vergissen zich. Maagd en Steenbok lachen samen heel wat af.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Maagd en Steenbok 

Het seksleven van Maagd en Steenbok is zoals hun relatie, georganiseerd en praktisch.  Wanneer ze in de stemming zijn en hun agenda het toe laat bedrijven ze de liefde. Ze vrijen liever 1 keer in de week uitgebreid met elkaar, dan dat ze even snel aan hun lust toegeven, waardoor er niet meer in zit dan een vluggertje.

Hoe vaak in de week Maagd en Steenbok seks hebben is afhankelijk van hun werktijden. Het seksleven van Steenbok en Maagd is voor anderen moeilijk te begrijpen, omdat spontaniteit ver te zoeken is. Maar Maagd en Steenbok zijn, als ze de liefde bedrijven. speels onbevangen en verrassend gepassioneerd.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Maagd en Steenbok de relatie verbreken 

Maagd en Steenbok verbreken hun relatie zelden. Beide houden niet van veranderingen en zien het gras niet groener aan de overkant. Steenbok en Maagd weten wat ze aan elkaar hebben en moeten er niet aan denken een nieuwe partner te zoeken.

Een vreemd iemand, helemaal opnieuw beginnen, Steenbok en Maagd blijven liever bij elkaar. ‘Je weet wat je hebt, niet wat je krijgt’, is het motto van Maagd en Steenbok.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Maagd

Welk sterrenbeeld past bij Maagd? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige, stabiele relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]