De relatie tussen Leeuw en Maagd

Leeuw en Maagd


Leeuw (23 juli - 23 augustus)
Maagd (24 augustus - 22 september)


 

De eerste ontmoeting tussen Leeuw en Maagd

Wanneer Leeuw en Maagd elkaar ontmoeten zal Leeuw onder de indruk zijn van Maagd. Maagd maakt altijd de perfecte eerste indruk. Of Maagd ook onder de indruk is van Leeuw is voor Leeuw een raadsel en moeilijk in te schatten. Maagd is niet snel onder de indruk van iemand. Maagd heeft tijd nodig, veel tijd, om te beslissen of hij of zij iemand beter wil leren kennen. Maagd is slim en voert graag intellectuele gesprekken, als het gesprek oppervlakkig is en Leeuw niets boeiends te vertellen heeft, haakt Maagd af.

Maagd is kritisch, neemt de liefde serieus en verwacht hetzelfde van een ander. Leeuw voelt zich steeds meer aangetrokken tot Maagd, door zijn of haar vriendelijke, maar ook afstandelijke gedrag. Als Leeuw scherp, slim en geestig is, zal Maagd haar of zijn telefoonnummer geven om eerst eens met elkaar te bellen. Van spontaan daten houdt Maagd niet, Maagd wil meer weten over zijn of haar date. Ook wil Maagd tijdens hun telefoongesprekken weten waar de date plaats zal vinden en hoe lang de date gaat duren. Maagd houdt niet van verrassingen en zal daarom degene zijn die beslist wanneer, waar en hoe er gedate gaat worden.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Leeuw en Maagd in een liefdesrelatie

Als Maagd en Leeuw verliefd zijn genieten ze van elkaars verschillende eigenschappen. Maar na een aantal maanden irriteren ze zich aan elkaar. Leeuw zag in Maagd een mysterieuze, intellectuele, gevatte partner, met oog voor de kleinste details.

Wanneer Maagd en Leeuw een relatie hebben ziet Leeuw een extreem kritische controlefreak, die te veel over alles nadenkt. Ook Maagd is teleurgesteld en irriteert zich vooral aan de manier waarop Leeuw met geld omgaat. Leeuw is gul en geeft vaak meer uit dan binnenkomt.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Leeuw en Maagd

Maagd en Leeuw voelen zich seksueel tot elkaar aangetrokken. Maar Leeuw en Maagd zijn niet echt gelukkig als ze de liefde bedrijven. Maagd eist van Leeuw dat hij of zij voor het vrijen eerst een douche neemt, Maagd houdt niet van zweet luchtjes. Voor vluggertjes of wilde seks op de keukentafel staat Maagd niet open. Maagd houdt van een natuurlijke aanpak, voorspel en romantiek.

Maagd wil zijn of haar sekspartner verwennen en langzaam bevredigen. Licht aan in de slaapkamer, spiegels en nieuwe standjes uitproberen. Maar Leeuw is ongeduldig, als Leeuw zin in seks heeft moet het meteen gebeuren. Geen nieuwe standjes, recht toe recht aan, hartstochtelijk en wild is bevredigende seks voor Leeuw.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Leeuw en Maagd de relatie verbreken

Leeuw en Maagd relaties zijn meestal kortstondig. Leeuw begrijpt niet waarom Maagd drie wekkers zet, twee uur van tevoren vertrekt terwijl een uur genoeg zou zijn. Nooit verrast wil worden en ieder detail, hoe klein het ook is opmerkt. Maagd is praktisch, een perfectionist en veracht dit ook van zijn of haar partner.

Leeuw wil plezier maken en niet te veel tijd besteden aan in zijn of haar ogen onbelangrijke dingen zoals spullen op de juiste plaats leggen. Het voorspelbare leven met Maagd breekt Leeuw op. Steeds vaker raken ze verwikkeld in onoplosbare conflicten. Leeuw en Maagd hebben onverenigbare karakters. Meestal is het Maagd, die de relatie beëindigt.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Leeuw

Welk sterrenbeeld past het beste bij Leeuw? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.

 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]