De relatie tussen Tweelingen en Steenbok

Tweelingen en Steenbok


Tweelingen (22 mei - 21 juni)
Steenbok (23 december - 20 januari)


 

De eerste ontmoeting tussen Tweelingen en Steenbok

Wanneer Tweelingen en Steenbok elkaar ontmoeten voelen geen van beiden zich ongemakkelijk. Tweelingen flirt met Steenbok als hij of zij Steenbok aantrekkelijk vindt, maar Steenbok is niet makkelijk te verleiden. Steenbok knapt af op saaie en voorspelbare avances, om de aandacht van Steenbok te trekken zijn goede manieren de sleutel.

Steenbok wordt ernstig geboren, maar kan naast afstandelijk ook ongeremd zijn. Steenbok neemt niet het initiatief voor een eerste date, Steenbok is niet snel romantisch is en vindt dat een date verplichtingen schept. Een smoes is de juiste manier om met Steenbok een date te plannen.

Tijdens een eerste date is Steenbok attent, betrokken, maar niet overdreven enthousiast. Als Steenbok het een geslaagde date vindt zal hij of zij wel het initiatief nemen voor een tweede date.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Tweelingen en Steenbok in een liefdesrelatie

Steenbok is gewend zijn of haar partner de baas te zijn, maar in een relatie met Tweelingen lukt het Steenbok niet om Tweelingen te domineren. Steeds wanneer Steenbok denkt alles onder controle te hebben ontglipt Tweelingen.

Tweelingen laat zich niet domineren en trekt zich niets aan van Steenbok’ s autoritaire gedrag. Ondanks hun zo verschillende kijk op het leven is hun relatie boeiend. Zelden hebben Steenbok en Tweelingen heftige ruzies of onoplosbare problemen. 

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Tweelingen en Steenbok

Steenbok moet zich eerst op zijn of haar gemak voelen, aan de ander gewend zijn, om tijdens het vrijen helemaal los te kunnen gaan. Ook is het mogelijk dat Steenbok in het begin van hun relatie na het vrijen meteen een pyjama, T-shirt of nachthemd aantrekt.

Tweelingen vindt het seksuele gedrag van Steenbok een uitdaging, maar na een paar maanden verlangt Tweelingen naar meer passie en actie.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Tweelingen en Steenbok de relatie verbreken

Het autoritaire gedrag van Steenbok kan Tweelingen te veel worden. Zich altijd aan moeten passen en volgens de strenge regels van Steenbok leven kan voor Tweelingen onhoudbaar worden. Steenbok kan zich soms enorm aan Tweelingen irriteren omdat hij of zij zich niet aan afspreken houdt en slordig is.

Tweelingen en Steenbok laten het niet zo ver komen dat ze elkaar tot wanhoop drijven, ze weten wanneer het moment is aangebroken uit elkaar te gaan.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Tweelingen

Welk sterrenbeeld past bij Tweelingen? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]