De relatie tussen Waterman en Leeuw

Waterman en Leeuw


Waterman (21 januari - 19 februari)
Leeuw (23 juli - 23 augustus)


 

De eerste ontmoeting tussen Waterman en Leeuw 

Wanneer Waterman en Leeuw elkaar ontmoeten is Leeuw onder de indruk van de opgewekte, altijd vriendelijke, excentrieke Waterman. Of Waterman ook onder de indruk is van Leeuw is moeilijk in te schatten. Waterman betovert de ander met zijn of haar raadselachtige charme en geeft niet veel van zichzelf prijs. Waterman is onvoorspelbaar, ook al komt Waterman op Leeuw over dat hij of zij in is voor een date.

Leeuw doet er goed aan er rekening mee te houden dat Waterman alleen plezier wil maken en niet denkt aan een date of een romance. Een afspraakje is binnen 5 minuten gepland met Waterman, Waterman leeft om te genieten en wil het maximale uit het leven halen. Leeuw kan het beste voorstellen om naar een trendy café te gaan. Waterman houdt er niet van om de hele avond samen aan een tafeltje te zitten.

Waterman heeft ruimte nodig en verschillende gesprekspartners om zich te vermaken. Leeuw en Waterman houden allebei niet van zeuren en klagen, een eerste afspraak zal dan ook altijd een geslaagde ‘date’ zijn.
 
Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waterman en Leeuw in een liefdesrelatie 

Leeuw heeft veel aandacht nodig en overspoeld zijn of haar partner met toewijding, belangstelling, attenties en cadeautjes, maar verwacht hetzelfde terug. Leeuw veracht bloemen, elke dag een telefoontje en romantische weekendjes weg.

Waterman wil niets liever dan Leeuw gelukkig maken, maar houdt de eisen van Leeuw niet lang vol. Niet omdat Waterman geen interesse heeft in de behoeften van Leeuw. Waterman vergeet gewoonweg de wensen van Leeuw. Discussies kunnen hoog oplopen, Leeuw voelt zich vaak verwaarloosd.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Waterman en Leeuw 

Leeuw houdt van wilde, hartstochtelijke seks en doet niet aan verschillende standjes. Waterman geniet in het begin van hun relatie van de temperamentvolle, fanatieke, vurige Leeuw, maar wil na een aantal maanden iets anders proberen.

Wanneer Waterman nieuwe standjes, seksspeeltjes en meer aandacht besteden aan het voorspel voorstelt, voelt Leeuw zich gekwetst. Leeuw heeft nooit eerder klachten gehoord over zijn of haar seksuele kwaliteiten. Het seksleven van Waterman en Leeuw zal nooit meer hetzelfde zijn, niet meer intens, de warmbloedige Leeuw is afgekoeld.
 
Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Waterman en Leeuw de relatie verbreken 

Waterman en Leeuw praten allebei niet graag over hun gevoelens, maar als Leeuw zich verwaarloost voelt omdat Waterman niet altijd aan de behoeften van Leeuw denkt, ontstaan er heftige discussies die kunnen uitmonden in een drama.

De altijd vriendelijke Waterman kan koelbloedig, prikkelbaar, afstandelijk en obstinaats reageren. Waterman kan Leeuw tot waanzin drijven met zijn of haar rebelse, koppige en tegendraadse gedrag. Wanneer ruzies volledig uit de hand lopen beëindigen Leeuw en Waterman hun relatie.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Waterman 

Welk sterrenbeeld past het beste bij Waterman? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]