Tarot kaartleggingen

Tarotkaarten geven je snel en duidelijke antwoorden. De tarot kan je vertellen wat er gaat gebeuren en hoe je het beste kunt handelen als je een moeilijke beslissing moet nemen aan de hand van een persoonlijke kaartlegging.

Onze ervaren tarotlezers leggen de kaarten voor je als je een antwoord wilt op één vraag. Een vraag die je al heel lang bezighoudt. Maar ze kunnen nog veel meer voor je doen. Onze tarotlezers kunnen je een kijkje in jouw toekomst geven. Tarotkaarten kunnen toekomst voorspellen en jou vertellen waarom er een probleem is ontstaan en wat je eraan kunt doen om het op te lossen.

Kaartlegsters online zijn super populair omdat je direct antwoorden op je vragen kunt krijgen en niet hoeft te wachten op afspraak met een kaartlegster die tijdens een fysieke afspraak kaarten kan leggen voor jou.

Heb je er genoeg van om altijd maar met die vraag rond te lopen? Ben je klaar voor het antwoord? Maak dan nu gebruik van een gratis chat van 3 minuten.

 

Ontvang een persoonlijke Tarot legging


 

Wat zijn Tarotkaarten?

Een Tarotkaartendeck bestaat uit 78 Tarotkaarten met symbolische afbeeldingen. 22 van de 78 Tarotkaarten worden de Grote Arcade genoemd. De 22 Tarotkaarten uit de Grote Arcade staan voor de grote dingen in ons leven. 56 Tarotkaarten uit een Tarotkaartendeck worden de Kleine Arcade genoemd. De 56 Tarotkaarten uit de Kleine Arcade symboliseren personen en dagelijkse gebeurtenissen. Tarotkaarten zijn nauw verbonden met de astrologie, alchemie, numerologie en kabbala. Oorspronkelijk komen Tarotkaarten uit China, het waren oorspronkelijk gewone speelkaarten, zonder de 22 kaarten uit de Grote Arcade. Tarotkaarten gebruikten werden gebruikt voor vermaak in de 9de eeuw. Via Noord-Afrika kwam het kaartspel naar Europa. Waar in Italië de 22 Tarotkaarten uit de Grote Arcade zijn toegevoegd. De oudste Europese Tarotkaarten, uit het jaar 1390, bevinden zich in een Europees museum. 
 
 

Hoe werken Tarotkaarten?

We willen graag weten wat de toekomst ons brengt. Het kan echter voorkomen dat een Tarotist ons alleen iets over het verleden of het heden vertelt. Omdat er nog niets over de toekomst in de Tarotkaarten staat. Als het verleden nog sterk aanwezig is in ons leven zal dit altijd in de Tarotkaarten staan. Ook wanneer ons heden een misère is ziet een Tarotist dit in de kaarten. Als we niet bereid zijn de lessen in ons leven te leren en niets doen met de inzichten die de Tarotkaarten ons geven, zal het in de toekomst helaas niet veel beter met ons gaan.

 

Kan iedereen Tarotkaarten leggen?

Tarotkaarten lezen is niet in een week en ook niet in een paar weken te leren. Een ervaren Tarotist heeft jaren nodig om Tarotkaarten juist te interpreteren. Koop bij een Tarotkaartendeck altijd een boek waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je moet beginnen met Tarotkaarten leggen en lezen. Je kunt ook een cursus volgen bij Civas. De Tarot cursus duurt 5 maanden en bij een gemiddelde score van 5.5 en een voldoende voor het examen ontvang je het diploma Tarot. Online vind je tal van cursussen en boeken die je het de kunst van de Tarot leren. Hoe moeilijk de Tarot in het begin ook lijkt, geef niet op. Je hebt leren lezen, rekenen en schrijven, misschien spreek je nog een andere taal, omdat je die graag wilde leren spreken en verstaan. Zet door, ook jij kunt een uitstekende Tarotist worden.


Wanneer ontmoet jij de ware? Ontdek het nu

 

Mag je Tarotkaarten voor jezelf leggen?

Voor zichzelf Tarotkaarten leggen en interpreteren is niet de bedoeling. Het mag alleen bij wijze van experiment, om vaardigheid te krijgen in de techniek van het kaartleggen. De betekenis van de Tarotkaarten moet verwaarloosd worden wanneer je Tarotkaarten voor jezelf legt. Leg dus nooit de kaarten voor jezelf om een antwoord op je vraag te krijgen. Kies liever voor een gratis kaartlegging op Mediumchat. Je mag nu gratis 3.30 minuten Tarotkaarten laten leggen.

 

Hoe vaak mag je Tarotkaarten leggen?

Wanneer we een vraag stellen aan de Tarot en we een antwoord krijgen waar we niet op gehoopt hadden, zijn we geneigd om de Tarotkaarten nog eens te laten leggen. Het is niet gek dat je de kaarten nog eens laat leggen, maar het is niet aan te raden nogmaals dezelfde vraag te stellen aan de Tarot. Wacht af, of hetgeen de Tarotkaarten vertellen, of voorspellen uitkomt. Stel je vraag na een week, liever na twee weken, nogmaals, als je voorspelling niet is uitgekomen. Formuleer je vraag zo duidelijk mogelijk.

 

Hoe leg ik tarotkaarten?

Er zijn veel verschillende soorten Tarotkaarten, maar ook heel veel methoden om Tarotkaarten te leggen. Drie Tarotkaarten naast elkaar, de driekaarten legging. Het Keltische Kruis, dan worden de Tarotkaarten in de vorm van een kruis gelegd. Ook kunnen alle Tarotkaarten kunnen gebruikt worden om inzicht te krijgen in het verleden, heden en wat er in de toekomst zal gebeuren.

 

Hoe werkt een Tarotkaart legging?

Eerst moeten de Tarotkaarten door de handen van de lezer gaan. Daarna schudt de vraagsteller de Tarotkaarten zorgvuldig. De vraagsteller stopt met het schudden van de Tarotkaarten wanneer hij of zij denkt genoeg geschud te hebben. Een veel gebruikte methode is de Tarotkaarten in een waaierbeweging op tafel, of op de vloer te leggen. De vraagsteller kiest met de linkerhand de Tarotkaarten zorgvuldig uit de waaier. Wanneer de vraagsteller zelf de Tarotkaarten niet kan kiezen, mag de kaartlezer de Tarotkaarten voor de vraagsteller kiezen. Het is belangrijk dat de Tarotkaarten met de afbeelding naar beneden op tafel gelegd worden volgens het patroon van de legging. Daarna worden de Tarotkaarten één voor één omgedraaid. Elke positie in de legging heeft een eigen betekenis.
 
 

Welke Tarotkaarten leggingen zijn er?

Er bestaan veel Tarotkaarten leggingen, de meest gebruikte leggingen zijn: 

Relatietarot legging
Deze legmethode is geschikt voor het ophelderen van een relatie en het bijleggen van onenigheden.

De Zeven Tarotkaartenellips  
Deze Tarotkaarten legging is bijzonder geschikt voor het stellen van vragen in verband met elk soort onderneming. Vraag aan de Tarotkaarten bij deze legging: ‘Wat moet er nu gedaan worden?’

De Volgende Stap  
Voor de legmethode, ‘De Volgende Stap’ heb je vier Tarotkaarten nodig. In deze legging staat het hier en nu centraal. Deze Tarotkaarten legging geeft je duidelijkheid over wat er nu speelt en helpt je met het nemen van de volgende stap.

Tarot legging met drie kaarten  
Dankzij de eenvoud van dit legpatroon, is deze Tarotlegging geschikt om inzicht te krijgen in je beweegredenen. De drie Tarotkaarten staan voor: jezelf, je situatie en je handelen.

Het Keltisch Kruis  
Met tien Tarotkaarten is ‘Het Keltische Kruis’ een krachtigste legging. Deze legmethode geeft inzichten en antwoorden bij voorvallen en gebeurtenissen die een keerpunt in het leven inhouden.

Zoals het einde of juist het begin van een relatie. Een reis, een verhuizing of verandering van beroep.

Het Kruis van Bestemming  
Deze legmethode geeft je de mogelijkheid om dieper te kijken naar je mogelijkheden, motivaties en hindernissen.

Het Onverwachte  
Bij deze Tarotkaarten legging worden zeven Tarotkaarten gebruikt. De Tarotkaarten worden bij deze legging niet door de vrager maar door de kaartlezer gekozen.

Wens en Werkelijkheid  
Dit legpatroon laat je zien of je wensen of plannen uitkomen.

De Zodiak  
Deze Tarotkaartenlegging geeft antwoorden en inzichten op vragen over gezondheid. Deze legging geeft het verband tussen de twaalf tekens van de dierenriem.
 
 

Meest populaire Tarotkaarten

Het meest populaire Tarotkaartendeck is de Rider-Waite Tarot. De Rider-Waite Tarot wordt ook wel Rider-Waite-Smit, Waite Coleman Smith of Waite-Smit genoemd. De Amerikaans-Brits mysticus, dichter, estheticus en academicus Arthur Edward Waite heeft aan kunstenares Pamela Cole Smit de opdracht gegeven de Tarotkaarten te ontwerpen. In 1909 werden de Tarotkaarten uitgegeven door de Rider Company.

 

Wat is het verschil tussen Rider Waite Tarot en de Osho Zen Tarot?

  • Rider Waite Tarotkaarten worden gebruikt om de toekomst te voorspellen en inzicht te krijgen in ons heden en verleden.
  • Osho Zen Tarotkaarten richten zich op het hier en nu. De Osho Zen Tarot helpt je inzicht te krijgen in wat jouw gedachten en emoties manifesteren.
 

Gratis Tarotlegging

Heb jij een vraag waarop je graag een antwoord wilt? Ben je bang dat je vraag eigenaardig of ongebruikelijk is? Alle kaartleggers bij Mediumchat houden van mensen, ze gebruiken al hun energie en gaven om je inzichten te geven en je op weg te helpen. Niets is hen vreemd of wonderlijk en respecteren alle vragen. Start nu een gratis chat en vraag wat er ivoor jou n de Tarotkaarten staat. Je mag nu 3.30 min gratis chatten.
 

  

 

Lees meer over Tarot

Tarot weeklegging
Tarot horoscoop
Tarot Zigeuner dagkaart
Tarot Orakel kaart
Tarot Engelen dagkaart
Tarot Lenormand dagkaart
Tarot Lenormand legging
Tarot Ja of Nee kaart

 

Tarotlegging

Wat hebben de kaarten te vertellen?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
  [3:30minuten gratis testen]


 

Hoe werkt tarot?

Ontdek hier alles wat je over tarot moet weten


Wat is een tarot weeklegging?

Lees hier wat een tarot weeklegging is
 

Wat is mijn tarot horoscoop?

Leer hier wat tarot betekend voor jouw horoscoop
 

Wat is een tarot liefdeslegging?

Ontdek nu wat een tarot liefdeslegging is
footer.top