De relatie tussen Ram en Ram

Ram en Ram 

(21 maart – 20 april)

 

De eerste ontmoeting tussen Ram en Ram

Als twee Rammen elkaar ontmoeten gebeurt er iets bijzonders, het lijkt op een spontane ontmoeting tussen twee zielsverwanten. Ze begrijpen elkaar op een dieper niveau. Twee Rammen bewonderen elkaar meteen, tijdens de eerste ontmoeting betoveren ze elkaar met hun positieve, enthousiaste en open persoonlijkheid.

Ram is een onweerstaanbaar sterrenbeeld en geeft geen onduidelijke of dubbelzinnige signalen. Omdat ze beiden niet verlegen zijn en blaken van zelfvertrouwen plannen ze dan ook zonder te aarzelen meteen een date. Tijdens de eerste date zijn Ram en Ram onder de indruk van elkaar. Twee Rammen vinden het een verademing dat ze bij elkaar zichzelf kunnen zijn. In het begin is het één en al gelukzaligheid tussen Ram en Ram.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >  

 

Ram en Ram in een liefdesrelatie

Rammen verlangen naar een intieme, hechte relatie en hebben het liefst dagelijks contact. Het liefst belt Ram ieder halfuur om te verklaren dat de ander ‘de ware is’. Twee Rammen zullen elkaar zelden teleurstellen omdat ze tegenover elkaar geen komedie spelen of schijnheilig doen. Maar ze zullen ook niet voorzichtig met elkaar omgaan. Het is voor twee Rammen niet gemakkelijk om vreedzaam met elkaar te leven.

Als de roze wolken voorbij getrokken zijn, kunnen heftige ruzies ontstaan. Rammen kunnen agressief uit de hoek komen, snel boos worden en de kleinste irritatie kan zich als een duveltje uit een doosje ontwikkelen in een driftbui. Twee Rammen kunnen elkaar gemakkelijk het leven zuur maken. Stukgesneden banden, kapotte ruiten en schelden in het openbaar, een ruzie tussen twee Rammen kan behoorlijk uit de hand lopen, maar na een ruzie hebben beiden ook weer snel spijt.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Ram en Ram

Ram heeft van alle sterrenbeelden de meeste seksuele contacten. Ram heeft een hoog libido, een voorkeur voor kinky en slaat het voor- en naspel liever over. Ram houdt er niet van om een orgasme uit te stellen. Als een Ram zin heeft in seks doet het er niet toe waar het gebeurd. In de lift, in de auto, onder de tafel, in de bioscoop, Ram geeft de voorkeur aan hete en snelle seks.

Ram en Ram zijn de koning en koningin van de vijf minutenseks. Even vijf minuten bijkomen en ze zijn weer klaar voor het volgende vluggertje. Ook als Ram en Ram in de file staan gebruiken ze de vertraging om elkaar te bevredigen.
 
Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Ram en Ram de relatie verbreken

Rammen zijn eigenwijs en overtuigen anderen dan ook graag van hun gelijk. Ram heeft geen gevoel voor tact, Ram en Ram zijn twee geboren leiders, knallen maar door en hebben er geen idee van of een ander er last van heeft. Ram heeft een vriendelijke, kalme benadering nodig. Ook al is Ram degene die meteen harde feiten op tafel gooit, zelf kan Ram slecht tegen kritiek.

Voor Ram en Ram is het lastig elkaar te verbeteren en van elkaar te leren. Twee Rammen geven elkaar de schuld en geen van beiden neemt de verantwoordelijkheid voor haar of zijn gedrag. Als Ram en Ram de relatie verbreken zal boosheid en wrok niet snel verdwijnen.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Ram

Welk sterrenbeeld past bij Ram? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld 

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]