Kaartleggen is een methode waarop orakelkaarten worden neergelegd. Je stelt een vraag aan een kaartlezer en hij of zij legt de kaarten op een bepaalde manier neer. De kaartlezer leest dan wat er in de kaarten staat. Het kan zijn dat er in de kaarten staat wat er binnenkort zal gebeuren, of wat er in de toekomst gebeurt. Misschien geven de kaarten je inzichten of een boodschap. Maar het kan ook zijn dat de kaarten je vertellen hoe je met een bepaalde situatie om moet gaan en waarom je in deze situatie beland bent.

 

Ontvang jouw online kaartlegging  - 3 minuten gratis


 

Welke soorten Orakelkaarten bestaan er?

Orakelkaarten die worden gebruikt door kaartleggers om jouw toekomst te voorspellen. Of antwoord te geven op jouw vragen, zijn er in vele soorten.  Je hebt vast weleens iets over Tarotkaarten, Engelenkaarten of Zigeunerkaarten gehoord, maar er bestaan er nog veel meer orakelkaarten die je antwoorden kunnen geven op dat wat je wilt weten.

 

Orakelkaarten


De meest gebruikte orakelkaarten zijn:
 • Tarotkaarten
 • Lenormandkaarten
 • Engelenkaarten
 • Zigeunerkaarten
 • Moeder aarde kaarten
 • Osho Zen Tarotkaarten
 • Liefdes orakel
 • Ja/Nee kaarten
 • Inzichtkaarten
 • Medicijnkaarten
 

Wat zijn de verschillen tussen Orakelkaarten?

Er zijn kaartendecks met veel kaarten, zoals de Tarot met 78 kaarten. Maar er bestaan ook kaartendecks met 36 kaarten. De afbeeldingen op de kaarten verschillen per kaartendeck en ook de methode van kaartleggen is soms anders. Enkele voorbeelden zijn:
 
Tarotkaarten
Een Tarotkaartendeck bestaat uit 78 kaarten die verweven zijn met de astrologie, alchemie, numerologie en kabbala.
 
Lenormandkaarten
Een Lenormandkaartendeck is een deck met 36 kaarten, op elke kaart staat een afbeelding en een versje.
 
Engelenkaarten
Engelenkaarten zijn kaarten waarop engelen staan afgebeeld, elke engel heeft een boodschap of antwoord op jouw vraag.
 
Zigeunerkaarten
Zigeunerkaarten is een kaartendek met op elke kaart een intrigerende afbeelding.
 
Osho Zen Tarotkaarten
Osho Zen Tarotkaarten zijn gebaseerd op de oude Zen wijsheid. De kaarten zijn een spiegel van het onderbewuste en gericht op het hier en nu.

 

Online Kaartlegging

Op Mediumchat.nl kun je online orakelkaarten voor je laten leggen. Hoe het werkt? Het is heel eenvoudig!
 
1. Je kiest een Medium of Paragnost die naast zijn of haar bijzondere gave ook de kaarten kan leggen.
 
2. Je typt in het chat venster dat je graag wilt dat de kaarten gelegd worden en natuurlijk je vraag.
 
3. De kaartlegger stelt soms en vraag, om zich nog beter op jou of je vraag af te stemmen.
 
4. De kaarten worden voor je gelegd en je krijgt razendsnel antwoord op je vraag.
 
5. Je ontvangt een chatverslag in je mailbox als je dat wilt.Kies een specialist en ontvang jouw persoonlijke kaartlegging
 

Wil je snel antwoord op een vraag?

Vraag je je af wanneer je de ware ontmoet? Wanneer je eindelijk een woning krijgt? Of heb je een andere vraag waar een antwoord op wilt? Volg bovenstaande stappen en Start nu een gratis chat met online kaartlegging.

 

Wat is een Kaartlegging?


Een kaartlegging is een methode, of de manier, waarop de kaarten worden gelegd. Kaartleggers hebben systemen bedacht om de kaarten zo neer te leggen dat elke kaart verband houdt met je vraag en de antwoorden.

 

Welke soorten Kaartleggingen zijn er?

Kaartleggers gebruiken verschillende kaartlegsystemen. Het hangt ervan af welke orakelkaarten ze gebruiken en aan de vraag die je stelt. Veelvoorkomende methoden zijn:
 
1. Enkele Kaart
Er wordt één orakelkaart getrokken. Meestal wordt deze methode gebruikt als je een ja/nee vraag stelt. Bijvoorbeeld: ‘Komt mijn partner weer bij mij terug?” of “Vind ik binnenkort een woning?”
 
2. Drie Kaarten legging
Deze methode wordt veel gebruikt, vooral met tarotkaarten. De drie getrokken orakelkaarten vertegenwoordigen het verleden, heden en de toekomst. Dankzij de eenvoud van dit legpatroon, is deze tarotlegging geschikt om inzicht te krijgen in je beweegredenen. De drie tarotkaarten staan voor: jezelf, je situatie en je handelen.
 
3. Keltische Kruis
Er worden tien kaarten gelegd bij deze meer ingewikkelde methode volgens een vastgesteld patroon, een kruis.
 
4. Lenormand legging
Lenormandkaarten kunnen in veel verschillende leggingen worden gelegd. Traditionele Lenormandkaarten leggingen zijn: de drie kaarten legging, de vijf kaarten legging, de 9 kaarten legging en de Grote Tableau.
 
5. Relatie tarotlegging
Deze legmethode is geschikt voor het ophelderen van een relatie en hoe je onenigheden weer kunt oplossen.
 
6. De volgende stap
Voor de legmethode, ‘De Volgende Stap’ heb je vier tarotkaarten nodig. In deze legging staat het hier en nu centraal. Deze tarotkaart legging geeft je duidelijkheid over wat er nu speelt en helpt je met het nemen van de volgende stap.
 
7. Het Onverwachte
Bij deze tarotkaartenlegging worden zeven tarotkaarten gebruikt. De zeven tarotkaarten worden niet door de vrager maar door de kaartlezer gekozen. Deze legging vertelt je wat er onverwacht gaat gebeuren.
 
Er zijn nog veel meer kaartleggingen, het ligt eraan welk kaartendeck de kaartlezer gebruikt en de traditie van de orakelkaarten. Ook houdt een kaartlezer rekening met de vraag die gesteld wordt. Begin je zelf met kaartleggen? Vergeet dan nooit! Hoe je de kaarten ook legt, je kunt het nooit fout doen. Het gaat erom welke kaartlegging voor jou werkt en dat je de antwoorden krijgt waarnaar je op zoek bent.

 

Hoe werkt een JA/NEE Kaartlegging?


Een fijne kaartlegging is de Ja/Nee legging. Je hoeft geen ingewikkelde kaartlegging te doen. Een Ja/Nee kaartlegging is heel eenvoudig. Je stelt een vraag en krijgt meteen het antwoord. Belangrijk bij elke kaartlegging is dat je je ontspant. Je op je vraag concentreert en dan zorgvuldig een kaart kiest, als je de kaarten voor jezelf legt. Kies nooit een opnieuw een kaart wanneer het antwoord je niet bevalt. Wacht een dag. De volgende dag mag je je vraag weer stellen en een nieuwe kaart kiezen.
 
 

Gratis Online Kaartlegging, Gewoon doen!

Heb je nog nooit orakelkaarten voor je laten leggen? Pak dan nu je kans, je mag gratis online de kaarten voor je laten leggen. Start nu een gratis chat. Je krijgt zeker geen spijt. Vraag dat wat je al zo lang wilt weten. Onze kaartleggers geven je antwoorden op al je vragen. Denk nooit dat je vraag een beetje vreemd is, niets is vreemd! Je wordt altijd met respect behandeld.


Gratis contact met een medium of paragnost?


Start nu je gratis chat

 

Kaartleggen hoe werkt het?

Kaartleggers maken gebruik van orakelkaarten om je inzichten of toekomstige gebeurtenissen te voorspellen. Het werkt zo:
 
1. Je stelt een vraag:
Soms stelt de kaartlegger je een vraag om zich nog beter af te kunnen stemmen op jou. Het kan een specifieke vraag zijn of een algemene vraag.
 
2. De kaartlegger schudt de kaarten:
De orakelkaarten worden geschud om ze te reinigen, maar ook om ze af te stemmen op de energie van de vraagsteller.
 
3. De kaarten worden getrokken:
De kaartlezer trekt een of meerdere orakelkaarten. Het aantal kaarten dat getrokken wordt ligt aan je vraag en aan de kaartlegging die de kaartlegger gebruikt.
 
4. Je krijgt antwoord op je vraag
Op basis van de betekenis van de orakelkaarten en de positie waar ze liggen geeft de kaartlegger antwoord op je vraag.

 

Is een Kaartlegging betrouwbaar?


Kaartleggen is niet nieuw, het leggen van orakelkaarten bestaat al duizenden jaren. Koningen en de rijken lieten in vroegere tijden regelmatig de kaarten voor zich leggen. Kaartleggen is nu voor iedereen mogelijk. Kaartleggen is betrouwbaar, maar je hebt de uitkomst natuurlijk altijd zelf in de hand. Als je het advies van de kaarten niet serieus neemt, of een andere weg kiest dan de kaarten je adviseren, kun je kaartleggen als onbetrouwbaar bestempelen, maar je weet niet wat er gebeurd zou zijn als je het kaartleggen serieus had genomen. Start nu een gratis chat en oordeel daarna of kaartleggen betrouwbaar is.

 

Ervaringen en reviews van gebruikers

Op deze pagina kun je ervaringen en reviews lezen van mensen die de kaarten hebben laten leggen voor zich. En niet een paar klanten delen hun ervaring, het zijn er maar liefst tig duizenden! Lees hoe klanten de Mediums, Paragnosten en Kaartleggers op Mediumchat beoordelen. Ook kun je lezen of hun vraag wel of niet beantwoord is. Klik hier voor de beoordelingen, deze geven je veel informatie en ze helpen je ook de kaartlezer te kiezen die bij je past.


%dynamic_box_limit=4%
 

Gratis Kaartleggen Online op Mediumchat zo werkt het:

Online de kaarten voor je laten leggen is een snelle manier om antwoord op je vragen te krijgen. Zo werkt kaartleggen online:
 
 • Het enige wat je nodig hebt is een mobiele telefoon, iPad, pc of laptop.
   
 • Als je gebruik wil maken van een gratis online kaartlegging klik je op Start nu een gratis chat.
   
 • Je kiest een kaartlezer en typt in het chatvenster dat je de kaarten gelegd wil hebben en je vraag. 
   
 • De kaartlezer stelt soms een vraag om zich nog beter op je af te stellen.
   
 • Nadat de kaartlezer de kaarten heeft gelegd typt hij of zij wat er in de kaarten staat.
 
Wil je weten wat het antwoord is op een vraag die je bezighoudt? Start nu een gratis chat.
 
 

Welke vragen kan een kaartlegging over de liefde beantwoorden? 


Een kaartlegging kan al je vragen op liefdesgebied beantwoorden. Misschien krijg je niet het antwoord waarop je hoopte, maar de kaarten geven je inzichten of een boodschap. Laat de kaarten niet opnieuw voor je leggen als je niet tevreden bent, wacht altijd een dag. Stel je vragen op de juiste manier, onderstaand een paar voorbeelden.
 
 • Waarom hebben mijn partner en ik altijd ruzie?
   
 • Wanneer komt mijn partner terug?
   
 • Hoe kan ik mij het beste gedragen in deze situatie?
   
 • Welke inzichten zijn nu belangrijk voor mij?
   
 • Wat is de beste volgende stap die ik nu kan zetten?
   
 • Wanneer ontmoet ik de ware?
   
 • Waarom ontmoet ik geen partner?
 
Wanneer de orakelkaarten je iets vertellen dat negatief is, raak dan niet in paniek. De kaarten willen je alleen is waarschuwen. Om je de kans te geven een beter inzicht te krijgen. In jezelf of een situatie. Orakelkaarten kunnen je de weg wijzen, maar je beslist altijd zelf welke afslag je neemt.
 
 

Is Kaartleggen moeilijk om te leren?


Kaartleggen is een kwestie van oefenen. Begin vooral niet meteen met de moeilijkste kaartleggingen. Als je met de moeilijkste kaartleggingen begint heb je er misschien snel genoeg van en dat zou jammer zijn. Je hebt tenslotte orakelkaarten gekocht omdat je je tot het kaartleggen voelt aangetrokken. Je intentie en interesse in het kaartleggen heb je niet voor niets. Het is een teken dat je anderen, of jezelf, zou kunnen helpen. Begin daarom altijd met de driekaartenlegging.

 

Hoe vaak mag je kaartleggen? 

Het ligt aan de orakelkaarten die je gebruikt hoe vaak je de kaarten mag leggen. Een uitgebreide Tarotkaartenlegging of Lenormandkaarten legging leg je niet dagelijks. Het liefs pas weer na twee weken of een maand. Engelkaarten, Ja/Nee kaarten en inzichtkaarten mag je elke dag leggen. Neem het kaartleggen altijd serieus. Trek niet nog een kaart als je het antwoord niet begrijpt. Of hoopte op een andere uitkomst. Laat de boodschap of het antwoord van de kaarten altijd even bezinken. Trek pas de volgende dag weer een kaart.

 

Kan ik Kaarten alleen voor een ander leggen?


Er zijn kaartleggers die nooit orakelkaarten voor zichzelf leggen en ook geen orakelkaarten voor zichzelf kopen. Eeuwen geleden beweerden kaartleggers dat als je voor jezelf kaarten koopt en voor jezelf de kaarten legt het ongeluk brengt. Tegenwoordig leggen kaartlezers voor zichzelf de kaarten en kopen ze ook zelf. Je kunt orakelkaarten dus gerust voor jezelf kopen en voor jezelf leggen, tenzij je bijgelovig bent.

 

Wat zijn goede vragen voor het Kaartleggen? 

Er bestaan geen slechte vragen. Aan orakelkaarten kun je alles vragen. De orakelkaarten geven je antwoorden op alle levensgebieden. Je kunt aan de kaarten vragen stellen over je liefdesleven, je werk, je kinderen of natuurlijk iets anders. Belangrijk is dat je open vragen stelt en geen gesloten vragen. Open vragen beginnen altijd met: waarom, waar, wie, hoe, welke en wanneer.

 

Geen Vraag is vreemd voor een Kaartlezer bij Mediumchat


Heb je een vraag waarop je graag een antwoord wilt? Maar ben je bang dat je vraag eigenaardig, vreemd of ongebruikelijk is? Alle kaartlezers bij Mediumchat behandelen je met respect. Ze gebruiken al hun energie en gaven om je inzichten te geven en je op weg te helpen. Geen enkele vraag is hen vreemd.
 
 

Ontvang een Gratis Online Chatverslag na het Kaartleggen

Start nu een gratis chat. Na een chat kun je aangeven of je een chatverslag wilt ontvangen in je mailbox. Je kunt het chatgesprek dan nog op een rustig moment nalezen. Deze service geven wij omdat wij begrijpen dat er veel informatie op je af komt tijdens een chat. Notities maken tijdens een chat is dus niet nodig.
 

Tarotlegging

Wat hebben de kaarten te vertellen?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
  [3:30minuten gratis testen]

 

footer.top