Kaartleggen | Alles over kaartleggingen | Mediumchat

We hebben allemaal wel een vraag waar we zo snel mogelijk een antwoord op willen hebben. Al duizenden jaren hanteren mensen orakelkaarten, om zo de toekomst te voorspellen. Omdat kaartleggen al duizenden jaren een wereldwijd begrip is, bestaan er veel verschillende soorten kaarten en methoden. Tegenwoordig kunnen we ook online kaartleggen én online een kaartlegger raadplegen. Binnen enkele minuten weten we het antwoord is op onze dringende vraag.


 


Kaartleggen, hoe werkt het?

Voordat je de kaarten legt, of laat leggen door een kaartlegger, schud je de kaarten zorgvuldig. In gedachten stel je de vraag waarop je een antwoord wilt. Vervolgens spreid je de kaarten uit, je maakt er als het ware een waaier van. Je kiest zorgvuldig de kaarten uit de waaier en legt ze met de afbeelding naar beneden neer, volgens een bepaald systeem. Er bestaan veel verschillende systemen, die leggingen worden genoemd. Je hebt leggingen met drie kaarten, maar ook met vier, tien, of meer kaarten. De driekaartenlegging is een populaire vorm. Je legt drie kaarten neer, van links naar rechts. Kaart één staat voor het verleden, kaart twee voor het heden en de derde kaart staat voor de toekomst.

Gratis contact met een medium of paragnost?


Start nu je gratis chat

 

Met welke kaarten kan ik kaartleggen?

Er zijn tal van kaarten te koop. Belangrijk is dat de kaarten die je voor jezelf of voor anderen wil leggen je aanspreken. Denk na over het gevoel die de kaarten je geven. Misschien voel je je meer verbonden met de liefdes orakelkaarten dan met de Engelenkaarten, omdat je veel vragen over de liefde hebt. Er zijn enorm veel kaarten te koop en er komen steeds meer kaarten bij.


 

Wat zijn de beste orakelkaarten?

Er bestaat niet zoiets als de beste orakelkaarten. Alle orakelkaarten zijn de beste. Kaarten waar jij niets mee hebt, zijn voor een ander de beste kaarten die er bestaan. Orakelkaarten moeten bij je passen. De beste orakelkaarten zijn de kaarten waar je een goed gevoel bij hebt. Kaarten die bij je horen.

De meest populaire kaarten zijn:
  • Zigeunerkaarten
  • Engelenkaarten
  • Lenormand waarzegkaarten
  • Moeder aarde kaarten
  • Liefdes orakel
  • Ja/Nee kaarten
  • Inzichtkaarten
Meer te weten komen over orakelkaarten? Lees dan hier meer over orakelkaarten.


 

Hoe vaak kun je kaartleggen?

Hoe vaak je kunt kaartleggen, ligt aan de kaarten die je gebruikt. Lenormand waarzegkaarten leg je niet dagelijks. Maar engelkaarten, ja of nee kaarten en inzichtkaarten mag je elke dag trekken. Neem het kaartleggen of een enkele kaart trekken altijd serieus. Trek niet nog een kaart als je het antwoord niet begrijpt, of niet wilt begrijpen, omdat je op een ander antwoord gerekend had. Laat de boodschap of het antwoord van de kaarten bezinken en trek de volgende dag weer een kaart. Voor een uitgebreide kaartlegging geldt: wacht minimaal twee weken voordat je weer de kaarten legt.


 

Kan ik de kaarten ook voor mijzelf, of alleen voor een ander leggen?

Er zijn kaartleggers die nooit orakelkaarten voor zichzelf leggen en ze ook niet zelf kopen. Eeuwen geleden beweerden kaartleggers dat zelf kaarten aanschaffen, en voor jezelf leggen, ongeluk brengt. Tegenwoordig doen ze dit wel. Je kunt de kaarten dus zelf kopen en ook voor jezelf leggen, tenzij je bijgelovig bent.


 

Is kaartleggen moeilijk om te leren?

Kaartleggen is een kwestie van oefenen en vooral niet meteen beginnen met de moeilijkste kaartleggingen. Wanneer je met de moeilijkste kaartleggingen begint, heb je er misschien snel genoeg van en dat zou jammer zijn. Je hebt tenslotte kaarten gekocht omdat je je tot het kaartleggen voelt aangetrokken. Je intentie en interesse heb je niet voor niets. Het is een teken dat je anderen, of jezelf, zou kunnen helpen wanneer je het kaartleggen onder de knie hebt. Begin daarom altijd met de driekaartenlegging.


 

De meest populaire opleidingen om kaarten te leren leggen

Online vind je tal van opleidingen waar je het leggen van kaarten kunt leren. Je kunt een online opleiding volgen, maar ook klassikaal. Online leren kaartleggen heeft voordelen. Je kunt het doen wanneer je wilt en je hoeft er de deur niet voor uit. Voor een klassikale opleiding moet je misschien veel plannen en regelen, maar is het niet fijn om met gelijkgestemden te leren? Je kunt voor elkaar kaarten leggen en misschien houd je er ook nog fantastische vriendschappen aan over.


 

Hoe betrouwbaar is kaartleggen?

Kaartleggen bestaat al duizenden jaren. Koningen en de rijke bevolking lieten regelmatig kaarten leggen. Kaartleggen is betrouwbaar, maar je hebt de uitkomst zelf in de hand. Als je het advies van de kaarten niet serieus neemt, of een andere weg kiest, kun je het als onbetrouwbaar bestempelen. Maar je weet niet wat er gebeurd zou zijn als je de kaarten serieus genomen had.


 

Ervaringen met kaartleggen

Kaartleggen wordt niet alleen gedaan door kaartleggers, ook paragnosten en mediums gebruiken kaarten als hulpmiddel. Er zijn mensen die alleen de kaarten laten leggen als ze een belangrijke vraag hebben, maar anderen laten regelmatig de kaarten leggen. Ben je benieuwd naar de ervaringen? Neem dan een kijkje naar de reviews.

 

Kaartleggen waarheid of onzin?

Heb je nog nooit kaarten laten leggen? Dan is het niet zo gek als je denkt dat kaartleggen onzin is. Wanneer je de kaarten voor je laat leggen kun je ervaren of het waarheid of onzin is. Mensen zijn altijd verbaasd dat de kaarten zoveel over hun leven vertellen wanneer ze de kaarten voor zich laten leggen. Wil je ook weten wat er in de kaarten staat?

 

Voorbereiding voor kaartleggen

Besloten om zelf je kaarten te leggen of ze voor je laten leggen? Met de volgende punten kan jij voorbereid de legging ingaan!

 

Wat zijn goede vragen voor het kaartleggen?

Aan orakelkaarten kun je alles vragen. De kaarten geven antwoord op alle levensgebieden. Je kunt de kaarten vragen stellen over je liefdesleven, je werk, je kinderen of iets anders. Belangrijk is dat je open vragen stelt en geen gesloten vragen.

 

Welke kaartleggingen zijn er?

Er bestaan veel methoden om de kaarten te leggen. Kaartleggers hebben systemen bedacht, manieren om de kaarten neer te leggen zodat elke kaart verband houdt met je vraag. De drie bekendste kaartleggingen zijn:
  • Keltische Kruis - Er worden tien kaarten gelegd volgens een bepaald systeem.
 
  • Driekaartenlegging - Drie kaarten worden naast elkaar gelegd.
 
  • Vierkaartenlegging - Vier kaarten worden gelegd, twee verticaal en twee horizontaal.

Wil je meer weten over verschillende kaartleggingen? Lees dan hier meer over een kaartlegging.


Waar vind ik een kaartlegger?

Online vind je tal van kaartleggers, maar ook in spirituele winkels kunnen ze je helpen. Paragnosten en Mediums verstaan ook vaak de kunst van het kaartleggen. Wanneer je op zoek bent naar een goede kaartlegger, lees dan de reviews, of start nu een gratis chat


 

Gratis Kaartleggen

Heb je een vraag die je dag in, dag uit bezig houdt? Chat dan eens met een kaartlegger en stel jouw gratis vraag. Zou het niet fijn zijn als je eindelijk een antwoord krijgt op je vraag?


Tarotlegging

Wat hebben de kaarten te vertellen?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
  [3:30minuten gratis testen]
footer.top