De relatie tussen Stier en Tweelingen

Stier en Tweelingen


Stier (21 april - 21 mei)
Tweelingen (22 april - 21 juni)  


 

De eerste ontmoeting tussen Stier en Tweelingen 

Wanneer Stier en Tweelingen elkaar ontmoeten komt het alleen tot een date als Tweelingen het initiatief neemt. Wanneer Tweelingen geïnteresseerd is in een one-night stand met Stier, voelt Stier zich gevleid, maar wijst Tweelingen vriendelijk af. Stier valt op het uiterlijk van Tweelingen, maar de meeste Stieren vinden Tweelingen te onrustig.

Als Stier en Tweelingen een intellectueel gesprek voeren en Tweelingen goed naar Stier luistert, valt het Tweelingen op dat Stier overal een oordeel over heeft. Terwijl Tweelingen het liefst iedereen en alles, het voordeel van de twijfel geeft. Stier en Tweelingen leven in twee verschillende werelden, wanneer zij toch besluiten een date te plannen, is de kans op een eerste geslaagde date fiftyfifty.

Tweelingen wordt graag vermaakt en vermaakt graag, houdt van sociaal verkeer, vindt een kroegentocht of een avond dansen perfecte activiteiten voor een eerste date. Stier daarentegen reserveert liever een tafeltje in een rustig restaurant. Natuurlijk niet zomaar een restaurant, maar het beste restaurant, een sterrenrestaurant waar je de meest fantastische gerechten, die culinaire kunstwerkjes zijn, kunt eten.  

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Stier en Tweelingen in een liefdesrelatie 

Stier is het liefst thuis of op het werk, Tweelingen soms graag thuis is. Tweelingen wil eropuit, heeft afwisselingen en avontuur nodig. Tweelingen wil zijn of haar leven niet slijten thuis op de bank, Tweelingen wil voluit leven. Omdat Stier jaloers en bezitterig is en tot in de kleinste details wil weten hoe zijn of haar partners dag was, ervaart Tweelingen hun relatie als verstikkend.

Stier beslist het liefst alles in deze relatie, zelfs wat Tweelingen aan heeft en hoeveel geld er mag worden uitgegeven. Een relatie tussen Stier en Tweelingen kan langdurig en gelukkig zijn, als Tweelingen meegaand is.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Stier en Tweelingen 

Ster en Tweelingen verschillen op seksueel gebied als dag en nacht. De seksuele verlangens van Stier zijn anders dan die van Tweelingen. Tweelingen geniet in het begin van de sensuele avonden met Stier, die langzaam naar het hoogtepunt leiden. Maar na een aantal keren de liefde te hebben bedreven met Stier verlangt Tweelingen naar actie. Als Tweelingen voorzichtig aan Stier vertelt dat kinky, parenclubs of speetjes ook leuk zijn, kan Tweelingen zijn of haar spullen pakken.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Stier en Tweelingen de relatie verbreken 

De houdbaarheidsdatum van een relatie tussen Tweelingen en Stier is meestal na twee maanden verstreken. Natuurlijk zijn er relaties tussen Tweelingen en Stieren die langer standhouden, maar alleen als Stier zijn of haar Tweelingen genoeg ruimte geeft, of ze elkaar weinig of zelden zien.

Als Tweelingen en Stier niet in staat zijn compromissen te sluiten, elkaars karaktertrekken niet accepteren, zullen ze zich gefrustreerd van elkaar afkeren en de relatie beëindigen.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Stier 

Welk sterrenbeeld past bij Stier? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.

Is hij de ware?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]