De relatie tussen Schorpioen en Ram

Schorpioen en Ram


Schorpioen (23 oktober - 21 november)
Ram (21 maart - 20 april)


 

De eerste ontmoeting tussen Schorpioen en Ram 

Als Schorpioen en Ram elkaar ontmoeten en Schorpioen op Ram valt, is het niet moeilijk voor Schorpioen om Ram te verleiden. Het is immers echt waar, de legendarische aantrekkingskracht van Schorpioen bestaat echt. De altijd zo energieke, openhartige en vooral zelfverzekerde Ram kan terughoudend reageren.  Door de betoverende, mysterieuze uitstraling van Schorpioen voelt Ram zich zelfs onzeker.

Als Ram op iemand valt stapt hij of zij er normaal gesproken op af, maar nu is Ram sprakeloos. Ram kan niet inschatten of de vriendelijke, beheerste Schorpioen die hem strak aankijkt interesse heeft of niet. Beiden zijn niet verlegen, maar het is Schorpioen die op een subtiele manier aan Ram vraagt of hij of zij al in het nieuwe exotische restaurant heeft gegeten. Als het tot een date komt zal Schorpioen afstandelijk overkomen, maar is dit zeker niet. Schorpioen wil Ram eerst goed observeren.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Schorpioen Ram in een liefdesrelatie 

Schorpioen valt op een speciaal iemand, diegene moet moedig, ambitieus, sterk, en begripvol zijn. Ram kan de ideale partner voor Schorpioen zijn, Ram is moedig, ambitieus en sterk. Als Ram kan oefenen in geduld hebben en fouten toegeven zijn Schorpioen en Ram een droompaar. Maar Ram is impulsief en kan niet toegeven wanneer hij of zij ongelijk heeft, waardoor dit stel compromissen moet sluiten.

Ruzies ontslaan in deze relatie omdat Schorpioen het leven zwart-wit ziet en zelden compromissen sluit. Ook weet Ram niet hoe hij of zij om moet gaan met de stemmingswisselingen van Schorpioen. Discussies monden vaak uit in heftige ruzies, als Ram schreeuwt kijkt Schorpioen Ram aan alsof hij of zij een vreemde is en trekt zich dagen of weken terug.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Schorpioen en Ram

Schorpioen en Ram passen op seksueel gebied uitstekend bij elkaar. Steeds weer weet Schorpioen op een hartstochtelijke, originele manier Ram te verassen. Rollenspellen, eetbaar ondergoed, kleding of lingerie van leer, handboeien, Ram geniet met volle teugen, seks met Schorpioen is verslavend. Ram is een dominante seks partner, maar niet tussen de lakens met een Schorpioen.

Schorpioen wil actie en heftige, hartstochtelijke seks, waardoor de energieke en onvermoeibare Ram, die echt wel een paar keer achterelkaar de daad kan doen, soms moeite heeft Schorpioen bij te houden.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Schorpioen en Ram de relatie verbreken 

Schorpioen eist begrip en Ram eist aandacht. Schorpioen heeft in een relatie ook de behoefte om alleen te zijn, soms een paar dagen, soms een week of langer. In het beging van hun relatie vindt Ram het niet erg, tenslotte maakt Schorpioen het altijd weer goed in bed, maar na een jaar wordt Ram rusteloos. Steeds weer een periode waarin hij of zij niet weet wat er aan de hand is.

Ram vindt dat als hij of zij begrip moet tonen voor het terugtrekken van Schorpioen, dan moet Schorpioen ook begrip hebben voor zijn of haar gevoelens. Schorpioen zal nooit als eerste ruzie maken, maar ook zijn of haar gedrag niet veranderen. Ram verliest op den duur zijn of geduld, wordt boos, problemen escaleren en ruzie wordt een oorlog. Een oorlog die Ram nooit zal winnen.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Schorpioen

Welk sterrenbeeld past het beste bij Schorpioen? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld 

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]