De relatie tussen Weegschaal en Kreeft

Weegschaal en Kreeft


Weegschaal (23 september - 22 oktober)
Kreeft (22 juni - 22 juli)


 

De eerste ontmoeting tussen Weegschaal en Kreeft 

Kreeft valt tijdens een eerste ontmoeting onmiddellijk op Weegschaal. Weegschaal is het verleidelijkste sterrenbeeld van de dierenriem. Flirten met een Weegschaal is niet moeilijk, maar daten met een Weegschaal wel. Als Weegschaal zich tot Kreeft voelt aangetrokken zal hij of zij dit op een charmante manier tonen. Omdat Kreeft niet zo snel iemand mee uit vraagt komt het alleen tot een date als Weegschaal het initiatief neemt.

Kreeft is intuïtief en hoe leuk hij of zij Weegschaal ook vindt, twijfelt Kreeft over een date. Weegschaal kan zo in zichzelf opgaan en de ander niet eens opmerken. Weegschaal vergeet dat het tijdens een eerste ontmoeting belangrijk is interesse in de ander te tonen door vragen te stellen. Kreeft accepteert geen uitnodiging als Weegschaal alleen over zichzelf praat. Omdat Weegschaal niet graag alleen is en niets liever dan een relatie wil, zal Weegschaal, die zelden de eerste stap zet, Kreeft vragen voor een date.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Weegschaal en Kreeft in een liefdesrelatie

Weegschaal hecht zich als een octopus aan Kreeft vast, wil constant op schoot zitten en tijdens het eten het liefst samen één vork gebruiken. Wanneer Kreeft en Weegschaal alleen zijn vindt Kreeft het fijn, maar zodra er anderen bij zijn is Kreeft afstandelijk.

Kreeft en Weegschaal houden beiden niet van confrontaties waardoor problemen vaak niet worden uitgesproken. Het is voor het slagen van hun relatie belangrijk dat ze blijven communiceren. Weegschaal heeft de neiging problemen op zichzelf te betrekken in plaats zich te richten op Kreeft om te ontdekken wat het probleem is.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Weegschaal en Kreeft 

Weegschaal en Kreeft genieten van elkaar op seksueel gebied. Voor Weegschaal is de entourage belangrijker dan de daad zelf. Alles moet perfect zijn, kaarslicht, mooie lakens, sexy lingerie, massageolie en op de achtergrond zachtjes romantische muziek.

Kreeft waardeert de uitstekende smaak van Weegschaal voor alle details. Omdat Weegschaal en Kreeft behoorlijk met elkaar kunnen botsen, leggen ze hun ruzie bij tijdens een hartstochtelijke vrijpartij.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Weegschaal en Kreeft de relatie verbreken

Kreeft heeft vaak het gevoel dat Weegschaal niet geïnteresseerd is en geen energie wil besteden om te ontdekken wie hij of zij echt is. Weegschaal kan overkomen alsof hij of zij niet om de ander geeft en denkt dat iedereen zoals hij of zij zelfredzaam is.

Bovendien weet Weegschaal gewoon niet hoe het moet, aandacht geven aan een ander. Weegschaal en Kreeft verbreken hun relatie alleen als ze samen in therapie zijn geweest en het Weegschaal niet lukt te leren hoe hij of zij een intieme band met Kreeft kan opbouwen.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Weegschaal 

Welk sterrenbeeld past bij Weegschaal? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld 

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]