Welk Sterrenbeeld past het beste bij Steenbok?

Steenbok (23 december - 20 januari)


Steenbok is intelligent, scherpzinnig, precies, razend aantrekkelijk, wijs, kalm, betrouwbaar, eerlijk en een goede partner voor de lange termijn. Het is het meest vastberaden sterrenbeeld van de dierenriem. Steenbok komt koel over, maar kan gevat en droog uit de hoek komen. Steenbok neemt de dingen te serieus, ook een relatie.  Vaak beseft Steenbok te laat dat leven zonder vreugde niets voorstelt. Steenbok is kieskeurig en toont veel belangstelling tijdens een eerste date over hoe de ander is. Steenbok let op iemands kapsel, kleding, geur, maar ook op gedrag. Na een eerste date kan een tweede date even duren, een paar weken of een maand heeft Steenbok de tijd nodig om na te denken. Komt er een derde date, dan beslist Steenbok na de derde date of het een vaste relatie wordt. In een relatie steunt Steenbok zijn/haar partner door dik en dun. Welk horoscoop past het beste bij Steenbok?
 

Welke sterrenbeelden matchen het beste bij Steenbok?

Maagd, Vissen en Schorpioen matchen het beste bij Steenbok. Deze Sterrenbeelden hebben een klik met jouw down-to-eart persoonlijkheid, maar ze brengen ook een sprankel van magie die jouw wereld op z’n kop zet.  

Gaat goed samen met: Ram, Stier, Kreeft en Steenbok.

Is geen match met: Tweelingen, Leeuw, Weegschaal, Boogschutter en Waterman.
 


 

Ram 

Steenbok en Ram passen bij elkaar, maar er moeten veel compromissen worden gesloten in deze relatie. Steenbok heeft vaak geen geduld voor de onvolwassen fratsen van Ram en Ram irriteert zich aan het gereserveerde gedrag van Steenbok.
 
Meer over de match Steenbok en Ram

 

Stier 

Steenbok en Stier zijn een match made in heaven. Ze begrijpen elkaar op een hoger niveau en bewonderen elkaar. Beiden hebben financiële zekerheid nodig en samen werken ze hard voor een luxe en comfortabel leven. Ruzies komen weinig voor in deze stabiele relatie, als ze het een keer niet met elkaar eens zijn voeren ze een praktische discussie.
 
Meer over de match Steenbok en Stier

 

Tweelingen 

Steenbok en Tweelingen zijn geen match, Tweelingen is te speels voor Steenbok. Ook wil Tweelingen het leven van Steenbok beïnvloeden, maar Steenbok is dominant en wil de onbetwiste heerser van deze relatie zijn. Ook bestaat de kans dat dit stel dagen niet met elkaar praat omdat Steenbok niet tegen de plagerijtjes en grapjes van Tweelingen kan.
 
Meer over de match Steenbok en Tweelingen

 

Kreeft 

Steenbok en Kreeft passen bij elkaar, Steenbok kan soms zo emotioneel zijn als Kreeft en dat schept een band. Een relatie tussen dit stel is niet makkelijk, Steenbok kan een vreselijke stijfkop en controlfreak zijn, waardoor Kreeft zich onzeker voelt en neerslachtig kan worden in deze relatie. Het is de moeite waard dat dit stel de eerste maanden door de zure appel heen bijt. Steenbok kan namelijk de veiligheid die Kreeft nodig heeft geven.
 
Meer over de match Steenbok en Kreeft
 
 

Leeuw 

Steenbok en Leeuw zijn geen match, Steenbok is materialistisch ingesteld en verafschuwd verspilling. Leeuw is gul en leeft vaak op grote voet. Ruzies tussen dit stel gaan vaak over geld en plezier maken. Steenbok is van huis uit gereserveerd, ernstig en pessimistisch, Leeuw daarentegen is optimistisch en heeft lol in het leven nodig
 
Meer over de match Steenbok en Leeuw
 
 

Maagd 

Steenbok en Maagd zijn een match, ze begrijpen elkaar op een hoger niveau. Maagd en Steenbok voelen elkaar feilloos aan en hebben zelden ruzie. Beiden zijn praktisch, ordelijk ingesteld en hebben financiële zekerheid nodig. Dit stel komt op anderen koel en afstandelijk over, maar dat zijn ze niet. Maagd en Steenbok staan als eerste klaar om familie of vrienden in nood te helpen.
 
Meer over de match Steenbok en Maagd
 
 

Weegschaal 

Steenbok en Weegschaal zijn geen match. Als Steenbok en Weegschaal elkaar leren kennen denken beiden dat ze bij elkaar passen. Weegschaal verlangt naar perfectie, luxe en comfort en Steenbok heeft alles waar Weegschaal over droomt te bieden. Als dit stel elkaar beter leert kennen ontstaan er conflicten. Weegschaal wil dat zijn of haar partner het altijd eens is, maar Steenbok kan het niet eens zijn met het wispelturige gedrag van Weegschaal. Hun relatie, die ooit zo romantisch begon eindigt door de heftige woede-uitbarstingen en discussies tussen hen.
 
Meer over de match Steenbok en Weegschaal
 
 

Schorpioen 

Steenbok en Schorpioen zijn een uitstekende match, Schorpioen is terughouden en niet snel verliefd, eigenschappen waardoor Steenbok zich enorm voelt aangetrokken. Beiden zijn dominant, maar dit leidt niet tot conflicten. Steenbok heeft immers niet door dat Schorpioen de beste manipulator van de dierenriem is. Beiden willen een partner die er goed uit ziet, loyaal en betrouwbaar is en dat krijgen beiden dan ook in deze relatie.
 
Meer over de match Steenbok en Schorpioen

 

Boogschutter 

Steenbok en Boogschutter zijn geen match, als het hen lukt een verbintenis aan te gaan zullen ze zich in het begin in elkaar verliezen. Ze zijn betoverd door elkaar, maar op de lange termijn zijn hun verschillende karakters een grote hindernis voor een relatie. Steenbok vindt Boogschutter in eerste instantie origineel, maar na verloop van tijd vindt Steenbok juist deze eigenschap onbetrouwbaar. Steenbok is ambitieus, een eigenschap die bij Boogschutter ontbreekt, waardoor Steenbok zich irriteert. Boogschutter houdt het ook niet lang vol met de dominante Steenbok en verveelt zich mateloos in deze saaie relatie.  
 
Meer over de match Steenbok en Boogschutter

 

Steenbok 

Twee Steenbokken passen bij elkaar, in het begin van hun relatie kunnen ze het goed met elkaar vinden. Een relatie tussen twee Steenbokken begint meestal romantisch, maar wordt op de lange duur gewoontjes en passieloos. Twee Steenbokken manipuleren elkaar, ze keuren elkaar goed en vervolgens is er niets meer goed aan de ander. In deze relatie kan veel strijd bestaan omdat ze beiden de ander onder controle willen houden.
 
Meer over de match Steenbok en Steenbok
 
 

Waterman 

Steenbok en Waterman zijn geen match, een relatie tussen hen verloopt meestal stormachtig. Allebei zijn nieuwsgierig naar alles wat er om hen heen gebeurd, waardoor ze vaak een hechte band krijgen. Maar ze hebben verschillende karakters en bovendien kan Steenbok de snelle en grillige Waterman niet bijbenen. Emotioneel gezien is het een instabiele relatie met veel ruzies en woede-uitbarstingen.
 
Meer over de match Steenbok en Waterman
 
 

Vissen 

Steenbok en Vissen zijn een match, Vissen is het meest toegewijde sterrenbeeld van de dierenriem en dat komt Steenbok goed uit. Vissen houdt niet van conflicten en zijn/haar motto is leven en laten leven, waardoor Steenbok zich kan storten op zijn/haar werk. In deze relatie neemt Steenbok alle beslissingen, alleen niet tussen de lakens.
 
Meer over de match Steenbok en Vissen
 
 

Horoscoop match voor alle Sterrenbeelden 

Benieuwd welke horoscopen bij elkaar passen en welke niet?  Wil jij je partner beter begrijpen? Leer nu je partner nog beter kennen.
   
 

Passen jullie Sterrenbeelden niet bij elkaar?

Jullie sterrenbeelden passen niet bij elkaar, maar je wilt dat jullie relatie een succes wordt.
Een astroloog kan vertellen waarom jullie horoscopen botsen en hoe deze conflicten kunnen worden opgelost. Start nu een gratis chat met een astroloog en krijg binnen enkele minuten antwoord op de vraag, hoe je je partner volgens haar of zijn sterrenbeeld beter leert kennen en begrijpen.

Is hij de ware?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]