Welk Sterrenbeeld past het beste bij Boogschutter?

Boogschutter (22 november t/m 22 december)

Boogschutter is wijs, openminded, integer, liefdevol, intelligent, eerlijk, enthousiast en een energieke minnaar. Boogschutter heeft behoefte aan een langdurige relatie, maar ook behoefte aan vrijheid. Het kan even duren, een vaste relatie, omdat Boogschutter angst heeft verbintenissen aan te gaan. Boogschutter is een vermakelijke partner en wil dat haar of zijn partner ook een maatje is. Geen kalm, saai, voorspelbaar leventje voor Boogschutter, maar spontane avonturen. Omdat Boogschutter niet van negatief ingestelde mensen houdt, doet zij of hij er alles aan die te ontlopen. Een te aanhankelijke partner die negatief is ingesteld is dan ook geen match. Boogschutter wil haar of zijn partner bijstaan en steunen, maar gruwt van wederzijdse afhankelijkheid, jaloezie en bezitterige partners. Welk horoscoop past het beste bij Boogschutter?

 

Welke sterrenbeelden matchen het beste bij Boogschutter?

Leeuw, Boogschutter en Waterman matchen het beste bij Boogschutter. Deze sterrenbeelden hebben dezelfde behoeften als jij en wel: veel afwisseling en plezier maken. Jullie zijn minnaars en maatjes.

Gaat goed samen met: Ram, Tweelingen, Weegschaal en Schorpioen.

Is geen match met: Stier, Kreeft, Maagd, Steenbok en Vissen.
 

 

Ram

Ram en Boogschutter passen bij elkaar, vooral op seksueel gebied heeft dit stel veel met elkaar gemeen. Beiden houden van directe seks, waar of wanneer dan ook. Toch kan een Ram-Boogschutter relatie problematisch zijn. Het ene moment verklaart Boogschutter zijn of haar eeuwige liefde en het volgende moment wil Boogschutter zonder Ram op vakantie, waardoor Ram verbaasd en jaloers achter blijft.
 
Meer over de match Boogschutter en Ram

 

Stier

Boogschutter en Stier zijn geen match, Stier is van nature bezitterig en jaloers. Omdat Boogschutter er een hekel aan heeft om te worden vastgepind en beperkt, is het voor beiden moeilijk om gelukkig te zijn in deze relatie. Boogschutter houdt net als Stier van huis en haard, maar zeker niet dag in dag uit.
 
Meer over de match Boogschutter en Stier

 

Tweelingen 

Boogschutter en Tweelingen passen bij elkaar, beiden zijn enthousiast, optimistisch en weigeren te blijven hangen in details. Ze zijn partners, minnaars, maatjes en vooral gelukkig in deze relatie omdat ze beiden een eigen leven kunnen leven.
 
Meer over de match Boogschutter en Tweelingen
 
 

Kreeft 

Kreeft en Boogschutter zijn geen match, de slecht gekozen opmerkingen van Boogschutter, waar over het algemeen geen geintje kwaad in zit, komen hard aan bij Kreeft. Kreeft is te gevoelig en voelt zich vaak gekwetst in deze relatie, omdat Boogschutter behoorlijk bot kan zijn.
 
Meer over de match Boogschutter en Kreeft
 
 

Leeuw 

Boogschutter en Leeuw zijn een match, ze begrijpen elkaar op een hoger niveau. Tussen dit stel komt het zelden tot ernstige aanvaringen. Boogschutter en Leeuw hebben beiden plezier en avontuur nodig om gelukkig te zijn. Ze verrassen elkaar dan ook regelmatig met spontane uitjes. Boogschutter en Leeuw halen het beste in elkaar naar boven.
 
Meer over de match Boogschutter en Leeuw
 
 

Maagd

Boogschutter en Maagd zijn geen match, hun horoscopen botsen. Boogschutter is de optimist van het universum, altijd positief en vol goede bedoelingen. Maagd is te kritisch en te voorzichtig, waardoor Boogschutter het gevoel krijgt Maagd niet gelukkig te kunnen maken.
 
Meer over de match Boogschutter en Maagd

 

Weegschaal 

Boogschutter en Weegschaal passen bij elkaar, alhoewel ruzies hoog op kunnen lopen tussen beiden. Weegschaal laat zich niet afschrikken als Boogschutter haar of hem verbaal probeert uit te dagen. Het rijke fantasieleven van Weegschaal trekt Boogschutter enorm aan.
 
Meer over de match Boogschutter en Weegschaal

 

Schorpioen 

Boogschutter en Schorpioen passen bij elkaar, maar het duurt even voordat ze elkaar begrijpen. Boogschutter gelooft in vergeven en vergeten. Schorpioen gelooft in nooit vergeven en vergeten. Beiden verschillen van elkaar als dag en nacht, Boogschutter neemt het leven zelden zo serieus als Schorpioen. Ook al zijn hun horoscopen enorm verschillend, de kans op een gelukkige langdurige relatie is groot.
 
Meer over de match Boogschutter en Schorpioen

 

Boogschutter 

Twee Boogschutters zijn een perfecte match. Geen akelige ruzies, irritaties of andere relatie problemen. Ze kunnen fel en driftig uitvallen tegen elkaar, maar als ze uitgeraasd zijn voelen ze zich noch meer verbonden. Met hun dynamische en gedreven karakter ontdekken ze samen wat voor plezierige dingen het leven hen te bieden heeft.
 
Meer over de match Boogschutter en Boogschutter

 

Steenbok 

Boogschutter en Steenbok zijn geen match. Boogschutter krijgt het benauwt in deze relatie omdat Steenbok vaak koel reageert op de spontane ideeën van Boogschutter. Ook plaagt Boogschutter graag en voelt zich in zijn/haar element als anderen lachen om zijn/haar grappige verhalen. Steenbok is te serieus en vindt dat Boogschutter overdrijft, waardoor akelige ruzies ontstaan.
 
Meer over de match Boogschutter en Steenbok

 

Waterman 

Boogschutter en Waterman zijn een perfecte match. Waterman heeft net als Boogschutter haar/zijn vrijheid nodig in een relatie. Dit stel vult elkaar vlekkeloos aan, afwisseling en plezier maken staan voor hen op de eerste plaats. Ze zijn elkaars maatje en minnaar, het is een droompaar en hebben een relatie waar velen over dromen 
 
Meer over de match Boogschutter en Waterman

 

Vissen 

Boogschutter en Vissen zijn geen match. Vissen kan niet omgaan met de schaamteloze eerlijkheid van Boogschutter. Elke opmerking van Boogschutter wordt door Vissen op de weegschaal gelegd en gezien als conflict. Vissen trekt zich in deze relatie vaak terug in zijn/haar eigen fantasiewereld, waardoor Boogschutter steeds onverschilliger wordt. Een relatie tussen Boogschutter en Vissen is meestal gedoemd te mislukken.

Meer over de match Boogschutter en Vissen


   
 

Sterrenbeelden die niet bij elkaar passen 

Jullie horoscopen passen niet bij elkaar, maar je wilt dat jullie relatie een succes wordt.
Een astroloog kan vertellen waarom jullie sterrenbeelden botsen en hoe deze conflicten kunnen worden opgelost. Start nu een gratis chat met een astroloog en krijg binnen enkele minuten antwoord op de vraag, hoe je je partner volgens haar of zijn sterrenbeeld beter leert kennen en begrijpen.

Is hij de ware?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]