De relatie tussen Boogschutter en Weegschaal

Boogschutter en Weegschaal


Boogschutter (22 november - 22 december)
Weegschaal (23 september - 22 oktober)


 

De eerste ontmoeting tussen Boogschutter en Weegschaal 

Wanneer Boogschutter en Weegschaal elkaar ontmoeten gebeurt er iets bijzonders. Weegschaal flirt met Boogschutter, maar Boogschutter flirt niet terug, maar stapt op Weegschaal af en begint een gesprek. Boogschutter voelt aan of iemand hem of haar wil en verspilt geen tijd aan het verleidingsspel.

Boogschutter is spontaan en heeft altijd zin in een date. Weegschaal voelt verlegenheid opkomen, maar Boogschutter is een vermakelijke gesprekspartner en Weegschaal voelt zich onmiddellijk op zijn of haar gemak. Boogschutter galoppeert door het leven, is ontspannen en altijd op zoek naar avontuur. Boogschutter raakt makkelijk enthousiast en opgewonden, voor Boogschutter is alles wat nieuw is leuk.

Weegschaal is grappig, charmant, charismatisch en staat bij velen bovenaan het favorietenlijstje. Boogschutter laat er dan ook geen gras over groeien en vraagt Weegschaal zo snel mogelijk mee uit. Weegschaal doet er goed aan rekening mee te houden dat Boogschutter tijdens een eerste date iets wil ondernemen, fietsen, wandelen in het bos of op het strand. Als Weegschaal en Boogschutter elkaar leuk en aantrekkelijk vinden gaat alles snel, ze gaan snel met elkaar naar bed en besluiten snel dat ze een exclusieve relatie met elkaar willen.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Boogschutter en Weegschaal in een liefdesrelatie 

De meeste relaties stranden omdat partners elkaar niet begrijpen of elkaar niets te zeggen hebben. Boogschutter en Weegschaal hebben elkaar veel te zeggen, ze zijn allebei sociaal en hebben samen veel vrienden.  Elkaar begrijpen is lastiger, omdat Weegschaal wispelturig en onstandvastig kan zijn. Weegschaal verlangt dat Boogschutter het altijd eens is met zijn of haar filosofie.

Ook hecht Weegschaal zich als een octopus aan Weegschaal vast, waardoor problemen ontstaan. Boogschutter heeft een fobische angst voor verbintenissen. Boogschutter wil naast zijn of haar relatie het gevoel hebben onafhankelijk te zijn., maar appt en belt Weegschaal constant. Het gedrag van Boogschutter verwart Weegschaal.
 
Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Boogschutter en Weegschaal

Boogschutter vindt het onzin, om eerst een paar keer af te spreken en dan met elkaar naar bed te gaan, of beter gezegd de liefde te bedrijven. Want Boogschutter vindt seks in bed saai en doet het liever op de keukentafel, in de duinen, in het bos, in de tuin of op de achterbank in de auto. Iedere plek is geschikt, als het maar geen bed is. Weegschaal vindt het opwindend en geniet van Boogschutters ontembare energie.

Wanneer Weegschaal zijn of haar manier van de liefde bedrijven introduceert, kan Boogschutter bot reageren. Kaarsjes, massageolie, sexy lingerie, champagne en aardbeien, Boogschutter vindt het de eerste keer leuk, maar wordt niet opgewondener. Zonder toeters en bellen geniet Boogschutter ook van seks.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Boogschutter en Weegschaal de relatie verbreken 

Boogschutter communiceert direct, als Boogschutter iets te zeggen heeft moet het eruit. Weegschaal kan deze manier van communiceren als agressief of bot opvatten en woedend worden, waardoor verhitte discussies losbarsten. Allebei streven naar harmonie en eensgezindheid, maar als ze ruzie hebben kan het dagen of zelf weken duren tot ze elkaar weer vinden.

Boogschutter vergeet en vergeeft snel, na een ruzie probeert Boogschutter hun ruzie bij te leggen, maar Weegschaal staat daar niet voor open. Weegschaal gaat in zichzelf op, betrekt het probleem op zichzelf en zwelgt in zelfmedelijden. Omdat Weegschaal zich terug trekt wanneer er problemen zijn, zijn of haar kwetsbaarheid niet met Boogschutter deelt, niet zwak wil overkomen en niet open staat voor de behoefte van Boogschutter, verbreekt Boogschutter hun relatie. Boogschutter wil genieten van het leven, lol trappen en niet blijven hangen in problemen.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Boogschutter 

Welk sterrenbeeld past bij Boogschutter? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige en stabiele relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]