De relatie tussen Tweelingen en Maagd

Tweelingen en Maagd


Tweelingen (22 mei - 21 juni)
Maagd (24 augustus - 22 september)


 

De eerste ontmoeting tussen Tweelingen en Maagd 

Wanneer Tweelingen en Maagd elkaar ontmoeten spatten de vonken er niet vanaf. Maagd is kieskeurig en niet snel onder de indruk van iemand. Wanneer Tweelingen te openlijk met Maagd flirt zal het niet tot een date komen. Maagd is van nature afstandelijk en houdt niet van luidruchtige, opdringerige mensen die indruk proberen te maken.

Maagd legt de lat vaak te hoog en wil meteen een goed gevoel hebben als hij of zij iemand ontmoet. Omdat Tweelingen spontaan, open, enthousiast en optimistisch is zal hij of zij toch proberen Maagd te verleiden, als Maagd seksueel aantrekkelijk is. Geeft Maagd haar of zijn telefoonnummer aan Tweelingen zal er eerst een paar keer met elkaar gebeld moeten worden voordat het tot een date komt.

De eerste date mag voor Maagd niet te lang duren, een kopje koffie, een kopje thee, misschien een wijntje, maar meer zit er nog niet in.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Tweelingen en Maagd in een liefdesrelatie 

Maagd is een trouwe, toegewijde, loyale partner die zuinig is met complimentjes, maar als Maagd ze geeft, zijn ze zeker gemeend. Als Maagd besluit dat iemand zijn of haar genegenheid waard is, staat Maagd altijd voor diegene klaar.

Tweelingen is een genot om mee om te gaan en neemt het leven niet zo serieus. Om trouw te blijven heeft Tweelingen een partner nodig die zijn of haar aandacht langer dan een paar weken vast kan houden.

Tweelingen verveelt zich snel en heeft vaak het gevoel dat het gras elders groener is. Maagd is een gewoontedier, houdt niet van veranderingen en in een relatie met Tweelingen worstelt Maagd met spanningen en angsten. Tweelingen kan Maagd de structuur en veiligheid niet geven waarnaar hij of zij verlangt.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Tweelingen en Maagd 

Voor Tweelingen is seks geen serieuze aangelegenheid, maar een spel waar je zo veel mogelijk uit moet halen om jezelf en de ander te bevredigen. Spanning, opwinding, plezier en afwisseling heeft Tweelingen op seksueel gebied nodig. Voor Maagd is seks een serieus onderdeel van een relatie.

De ander beminnen en bevredigen zoals hij of zij het fijn vindt is voor Maagd het belangrijkste. Maagd is tussen de lakens veel losser dan in het dagelijks leven. Ook seksspeeltjes mogen gebruikt worden, mits ze schoon en gedesinfecteerd zijn na gebruik.

Tussen de lakens is een Tweelingen – Maagd relatie ontspannen, maar als Maagd na het vrijen het bed wil verschonen of opmaken, is voor Tweelingen de betovering verdwenen.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Tweelingen en Maagd de relatie verbreken 

De ruzies en discussie tussen Tweelingen en Maagd gaan meestal over het gedrag van Tweelingen. Tweelingen is slordig en spreekt niet altijd de waarheid. Maagd huichelt niet en houdt niet van leugens en oneerlijkheid.

Tweelingen daarentegen geeft weinig om de waarheid en liegt gemakkelijk. Tweelingen liegt uit angst, om een confrontatie uit de weg te gaan of omdat hij of zij te snel reageert. Maagd verafschuwd ontrouw, leugens en oneerlijkheid en begrijpt niet waarom Tweelingen de behoefte heeft om de waarheid te vermijden of te liegen.

Ook is het voor Maagd belangrijk dat een partner netjes is, op tijd komt en geen vijf minuten later. Tweelingen en Maagd zijn te verschillend voor een relatie en kunnen niet dag in dag uit met elkaar leven zonder elkaar tot waanzin te drijven.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Tweelingen 

Welk sterrenbeeld past bij Tweelingen? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]