Welk Sterrenbeeld past het beste bij Waterman?

Waterman 21 januari t/m 19 februari

Waterman is intelligent, spontaan, praktisch, nieuwsgierig, excentriek, origineel en het aardigste sterrenbeeld van de dierenriem. Waterman is niet bezitterig, niet jaloers, staat overal voor open en houdt van plezier maken. Waterman wil een partner die zowel romantisch als intelligent is en hem of haar de ruimte geeft. Waterman heeft een enorme hekel aan verantwoording afleggen. Ook structuur en routine verafschuwt Waterman in een relatie. Waterman is een opwindende, toegewijde partner die zijn/haar partner aan het lachen maakt. Waterman geeft fouten toe, staat open voor discussies, maar reageert onverschillig op emotionele uitbarstingen. Waterman kan niet omgaan met onbeheerste emoties en reageert rebels, koppig, tegendraads en in het ergste geval bot of grof. Waterman blijft trouw als een partner hem/haar vrijlaat. Welk horoscoop past het beste bij Waterman?

 

De perfecte sterrenbeelden match: Tweelingen, Weegschaal, Boogschutter,

 

Gaat goed samen met: Ram, Stier, Kreeft,

 

Is geen match met: Leeuw, Maagd, Schorpioen, Steenbok, Waterman, Vissen

 


 

Ram 

Waterman en Ram passen bij elkaar, dit stel heeft in het begin van hun relatie veel plezier, maar relaties tussen hen zijn vaak kortstondig. Ram is veeleisend en heeft veel aandacht nodig. Ook zoekt Ram steun als zijn/haar gevoelens gekwetst zijn. Waterman doet waar hij/zij zin in heeft en heeft geen tijd om Ram aldoor aandacht te geven. Door gebrek aan emotionele intelligentie weet Waterman vaak niet hoe om te gaan met de gekwetste gevoelens van Ram.
 
Meer over de match Waterman en Ram
 
 

Stier 

Waterman en Stier passen bij elkaar, maar hun relatie kan gecompliceerd zijn. Waterman heeft een enorme hoeveelheid vrienden die te pas en te onpas op bezoek komen voor de gezelligheid, Stier houdt niet van onaangekondigd bezoek, waardoor er tussen Waterman en Stier spanningen ontstaan. Ruzies in deze relatie gaan meestal over geld, omdat Waterman in staat is een nieuwe auto aan te schaffen zonder met Stier te overleggen.
 
Meer over de match Waterman en Stier
 
 

Tweelingen

Waterman en Tweelingen passen uitstekend bij elkaar, allebei zijn slim, rationeel en houden van roddelen. Ze geven elkaar de ruimte, vinden elkaar interessant en omdat beiden geen last hebben van onbeheerste emoties komen ruzies in deze relatie zelden voor. Doordat ze elkaar vrijlaten blijven ze elkaar trouw.
 
Meer over de match Waterman en Tweelingen

 

Kreeft 

Waterman en Kreeft passen bij elkaar, ook al zijn hun karakters verschillend. Kreeft voelt zich aangetrokken tot de nog zelfzuchtige en nog dominante Waterman die vriendelijk maar ook afstandelijk en koelbloedig kan zijn. Als Kreeft niet te emotioneel en jaloers is wordt dit stel heel gelukkig samen.
 
Meer over de match Waterman en Kreeft

 

Leeuw

Waterman en Leeuw zijn geen match, Waterman kan het begrip en geduld dat Leeuw nodig heeft niet opbrengen en Leeuw vindt Waterman vaak wispelturig en emotioneel labiel. Een langdurige relatie of huwelijk is dit stel dan ook niet aan te beven.
 
Meer over de match Waterman en Leeuw
 
 

Maagd 

Waterman en Maagd zijn geen match, de karakters van dit stel zijn te verschillend. Waterman heeft een hekel aan structuur of routine, terwijl Maagd juist structuur en routine nodig heeft om goed te functioneren en gelukkig te zijn. Waterman houdt van ongeplande uitstapjes. Maagd daarentegen wil van tevoren weten wat er gaat gebeuren. weken zo niet maanden van tevoren worden uitstapjes zorgvuldig uitstippelt. Het leven met een Waterman levert een wilde rit op, Maagd kan beter zo vroeg mogelijk uitstappen.
 
Meer over de match Waterman en Maagd

 

Weegschaal

Waterman en Weegschaal zijn een perfecte match, dit stel staat zeer sociaal in het leven. Beiden hebben een vrije geest, zijn vriendelijk en hun relatie heeft een bevrijdend effect op anderen. De sfeer tussen hen is luchtig, vrolijk en ontspannen. Weegschaal en Waterman zijn een excentriek stel, wat anderen er ook van vinden, ze zullen anderen en ook zichzelf nooit kwaad doen.
 
Meer over de match Waterman en Weegschaal

 

Schorpioen

Waterman en Schorpioen zijn geen match, ze passen niet bij elkaar. Waterman is het vriendelijkste sterrenbeeld van de dierenriem en staat overal voor open, behalve voor diepgaande gesprekken over gevoelens. Schorpioen probeert in deze relatie keer op keer tevergeefs diepgaande gesprekken te voeren, maar Waterman wil niet geconfronteerd worden met emoties. Deze relatie is gedoemd te mislukken.
 
Meer over de match Waterman en Schorpioen

 

Boogschutter 

Waterman en Boogschutter zijn een perfecte match, ze geven elkaar de ruimte en leven naast hun relatie beiden een eigen leven. Plezier maken staat voor dit stel op de eerste plaats. Deze relatie is een match made in heaven, ook al zijn Waterman en Boogschutter al jaren samen, elke dag is bijzonder voor hen.
 
Meer over de match Waterman en Boogschutter

 

Steenbok 

Waterman en Steenbok zijn geen match, beiden zijn harde werkers en kunnen veel hooi op hun vork nemen. Samen jagen ze de toekomst na in plaats van het heden. Omdat Waterman ruimte en plezier nodig heeft om goed te kunnen functioneren ontstaan er spanningen tussen dit stel. Steenbok lukt het niet de rebelse Waterman te domineren en blijft vaak gefrustreerd en alleen achter.
 
Meer over de match Waterman en Steenbok
 
 

Waterman 

Twee Watermannen zijn geen goede match, Waterman heeft een partner nodig die serieus, verantwoordelijk en vasthoudend is. Dit stel kan elkaar niet de stabiliteit geven die ze zo hard nodig hebben. Relaties tussen twee Watermannen zijn vaak kortstondig, ze beginnen heftig, maar verdorren weer snel zoals sommige bloemen.
 
Meer over de match Waterman en Waterman

 

Vissen 

Waterman en Vissen zijn geen match, ze lijken of de verste verte niet op elkaar. De verschillen tussen hun karakters zijn enorm groot. Als ze een relatie hebben proberen allebei zich in de ander in te voelen, maar vaak lukt het hen niet elkaars gevoelens te begrijpen.
 
Meer over de match Waterman en Vissen

 

Horoscoop match voor alle Sterrenbeelden

Benieuwd welke horoscopen bij elkaar passen en welke niet?  Wil jij je partner beter begrijpen? Leer nu je partner nog beter kennen.
   
 

Als jullie Sterrenbeelden niet bij elkaar passen 

Jullie sterrenbeelden passen niet bij elkaar, maar je wilt dat jullie relatie een succes wordt.
Een astroloog kan vertellen waarom jullie sterrenbeelden botsen en hoe deze conflicten kunnen worden opgelost. Start nu een gratis chat met een astroloog en krijg binnen enkele minuten antwoord op de vraag, hoe je je partner volgens haar of zijn sterrenbeeld beter leert kennen en begrijpen.

Is hij de ware?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]