De relatie tussen Vissen en Maagd

Vissen en Maagd


Vissen (20 februari - 20 maart)
Maagd (24 augustus - 22 september)


 

De eerste ontmoeting tussen Vissen en Maagd 

Wanneer Vissen en Maagd elkaar ontmoeten is het Maagd die het initiatief zal moeten nemen, Vissen is nogal afwachtend. Vissen is mysterieus en opent zich alleen als hij of zij een goed gevoel over iemand heeft. Vissen kan recht door iemand heen kijken en weet wat de bedoelingen van een ander zijn. Vissen is verliefd op de liefde, maar bij Vissen is het alles of niets.

Vissen is helemaal weg van iemand of helemaal niet. Als Maagd de aandacht wil trekken van Vissen, is het beter zo nu en dan vriendelijk naar hem of haar te kijken. Vissen houdt er niet van als een vreemde hem of haar onverwacht benadert. Een wederzijdse vriend kan de oplossing zijn en Vissen en Maagd aan elkaar voorstellen. Als Maagd indruk gemaakt heeft op Vissen zal hun gesprek soepel lopen.

Een vluchtige flirt maakt geen indruk op Vissen, intellectuele gesprekken en mensen die alles onder controle hebben laten het hart van Vissen sneller kloppen. Maagd bezit alle eigenschappen waarnaar Vissen verlangt. Vissen zal tijdens een eerste ontmoeting subtiel vertellen wat hij of zij leuk vindt om te doen. Vissen voelt namelijk feilloos aan dat Maagd moeite heeft om een date te vragen. Als Maagd en Vissen met elkaar uitgaan, zullen allebei geen seconde spijt hebben.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Vissen en Maagd in een liefdesrelatie

Vissen bewondert Maagd, karaktereigenschappen die anderen irriteren fascineren Vissen. Rust, reinheid en regelmaat is het motto van Maagd. Vooral de reinheid bevalt Vissen uitstekend. Maagd zorgt niet alleen voor een spiksplinter schoon huis, maar ook voor een goede gezondheid.

Vissen en Maagd hebben weinig conflicten, allebei willen op de eerste plaats elkaar gelukkig maken en tevredenstellen. Omdat Maagd alles onder controle heeft kan Vissen achterover leunen. In een relatie met Maagd heeft Vissen geen zorgen, maar kan eindelijk ontspannen.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Vissen en Maagd 

In het dagelijkse leven is Maagd de dominante partner, tussen de lakens heeft Vissen de leiding. Vissen is sensueel en heeft meer fantasie op seksueel gebied dan Vissen. Maagd leert van Vissen hoe bevredigend, ontspannend en romantisch seks kan zijn.

Vissen bedrijft de liefde alsof het een vrolijk spel is en verrast Maagd steeds weer. Maagd kan moeilijk loslaten en wil de controle hebben, maar tijdens het vrijen met Vissen geeft Maagd zich over.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Vissen en Maagd de relatie verbreken

Vissen en Maagd verbreken hun relatie hoogstzelden. Maagd geeft Vissen een veilig gevoel en Vissen geeft Maagd het gevoel dat hij of zij belangrijk is. Vissen zet geen grote mond op als er onenigheden zijn. Ook beledigt Vissen Maagd niet, integendeel Vissen probeert zich aan te passen en Maagd te kalmeren als er een meningsverschil is. Vissen is enorm verdraagzaam, maar laat niet over zich heen lopen.

Als het Vissen allemaal teveel is, trekt Vissen zich terug en het kan weken duren voordat Vissen weer tevoorschijn komt. Maar Vissen en Maagd laten het niet zover komen, allebei zullen ze er alles aan doen om hun relatie in stand te houden.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Vissen 

Welk sterrenbeeld past bij Vissen? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld 

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]