De relatie tussen Weegschaal en Maagd

Weegschaal en Maagd


Weegschaal (23 september - 22 oktober)
Maagd (24 augustus - 22 september)


 

De eerste ontmoeting tussen Weegschaal en Maagd

Wanneer Weegschaal en Maagd elkaar ontmoeten en een gesprek voeren, valt het Weegschaal op dat Maagd een andere manier van communiceren heeft. Omdat Maagd nuchter, direct en rechtstreeks communiceert kan Weegschaal het als afstandelijk en koel opvatten. Weegschaal vindt het leuk om grapjes te maken, vooral ten koste van anderen, en houdt van luchtige gesprekken.

Weegschaal is leuk, onderhoudend en bijna goddelijk aantrekkelijk, als Weegschaal daarnaast slim, attent en bescheiden is, zal Maagd misschien interesse tonen. Weegschaal zal zelden de eerste stap zetten, maar op een charmante manier laten doorschemeren geïnteresseerd te zijn in een date met Maagd. Omdat Maagd en Weegschaal, ook al flirten ze erop los, allebei moeilijk zijn wat daten betreft, komt het vaak niet tot een tweede ontmoeting. Tenzij ze tot dezelfde vriendenclub horen of collega’s zijn en elkaar beter kunnen leren kennen.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Weegschaal en Maagd in een liefdesrelatie

Weegschaal is het gelukkigst als hij of zij het leven met iemand kan delen, maar is niet geïnteresseerd in het besteden van al zijn of haar energie om te ontdekken wie de ander werkelijk is. Maagd daarentegen is zorgzaam en bereid al zijn of haar energie in een partner te steken. Weegschaal en Maagd hebben dan ook vaak ruzie, Maagd voelt zich niet gewaardeerd en gefrustreerd, omdat hij of zij niet werkelijk intiem met Weegschaal kan zijn.

Ook kunnen er problemen ontstaan over het huishouden, Weegschaal neemt het niet zo nauw, ruimt niet alles meteen op en legt niet alles terug waar het volgens Maagd hoort te liggen.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Weegschaal en Maagd

Weegschaal is een beetje exhibitionistisch, loopt graag naakt in huis en speelt dan een spel, het verleidingsspel. Maagd daarentegen heeft liever dat Weegschaal niet met zijn of haar blote billen op de stoelen of het bankstel gaat zitten.

Maagd bedrijft de liefde liever in bed, een schoon, opgemaakt bed. Weegschaal houdt van massages, maar niet te hard en graag van top tot teen. Maagd en Weegschaal bedrijven de liefde op een tedere, sensuele manier, omringd door geurkaarsjes, brengen Weegschaal en Maagd elkaar naar een hoogtepunt.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Weegschaal en Maagd de relatie verbreken

Weegschaal is onzorgvuldig en nonchalant, eigenschappen die Maagd mateloos irriteren. Maagd wil dat Weegschaal deze eigenschappen veranderd. Ook Weegschaal wil Maagd veranderen, Weegschaal heeft een lange lijst met eigenschappen van Maagd, die hem of haar irriteren. Ze kunnen allebei niet accepteren zoals de ander van nature is, waardoor conflicten uit de hand lopen.

Maagd eist orde en regelmaat en Weegschaal wil niet overheerst worden door de eisen van Maagd. Weegschaal wil plezier maken en dat Maagd constant met hem of haar bezig is. Weegschaal is een slechte teamspeler, zet zichzelf voorop zonder rekening te houden met Maagd. Meestal is het Maagd die de relatie beëindigt.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Weegschaal

Welk sterrenbeeld past het beste bij Weegschaal? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, stabiele, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past, voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]