Welk Sterrenbeeld past het beste bij Kreeft?

Kreeft (22 juni t/m 22 juli)

Kreeft is het vriendelijkste, gevoeligste en het meest verzorgende sterrenbeeld van de dierenriem. Kreeft is volhardend en vasthoudend, al is de houdbaarheidsdatum van een relatie of huwelijk verstreken, Kreeft laat niet zomaar los. Bij het eerste afspraakje gaat Kreeft niet met haar/zijn date naar bed, Kreeft heeft emotionele betrokkenheid nodig.

Geduld is in deze vereist, Kreeft heeft tijd nodig. Ook houdt Kreeft niet openlijk van seksuele uitspattingen. Heeft iemand het vertrouwen van Kreeft gewonnen dan kan zij/hij voor altijd genieten van Kreeft ’s sensuele overgave. Naspel vindt Kreeft net zo fijn en belangrijk als voorspel. Welk horoscoop past het beste bij Kreeft? Bij Kreeft past een partner die geduld heeft, begripvol en trouw is.
 

Welke sterrenbeelden matchen het beste bij Kreeft?

Schorpioen en Vissen matchen het beste bij Kreeft. Deze sterrenbeelden kunnen je de emotionele verbinding geven waar je naar je verlangt. Jullie relatie is een veilige haven waar begrip en zorg centraal staat.

Gaat goed samen met: Steenbok Kreeft, Maagd, Waterman, Leeuw en Stier.

Is geen match met: Ram, Tweelingen, Weegschaal en Boogschutter.
 


 

Ram

Kreeft en Ram zijn geen match, ze hebben geen klik. Ook op seksueel gebied kan Ram niet geven waarnaar Kreeft verlangt. Ram houdt van vluggertjes en slaat het voor- en naspel liever over. Relaties tussen Kreeft en Ram eindigen dan ook vaak voordat ze begonnen zijn.
 
Meer over de match Kreeft en Ram

 

Stier

Kreeft en Stier passen perfect bij elkaar, hun horoscopen hebben veel overeenkomsten. Ze houden beiden niet van veranderingen, zijn huiselijk en liggen seksueel op een lijn. Liefdesrelaties tussen Kreeft en Stier zijn hartstochtelijk en diep.
 
Meer over de match Kreeft en Stier

 

Tweelingen

Tweelingen en Kreeft zijn geen match, hun horoscopen passen niet bij elkaar. Dit paar kan gelukkig met elkaar worden als Tweelingen ouder en geduldiger is geworden in de loop der jaren. Kreeft wordt nerveus van tweelingen omdat zij/hij feilloos aanvoelt als Tweelingen zich verveelt en hun relatie saai vindt. Ook weet Kreeft in deze relatie vaak niet wat Tweelingen nu echt wil.
 
Meer over de match Kreeft en Tweelingen

 

Kreeft

Kreeft en Kreeft passen bij elkaar, ze kunnen het goed met elkaar vinden, voelen elkaar aan, maar hun relatie is vaak complex en emotioneel. Als Kreeft en Kreeft samenwonen of getrouwd zijn is hun huis waarschijnlijk voor velen gesloten, slechts een enkeling wordt toegelaten. Het is dan ook beter dat deze relatie niet uitmondt in een huwelijk, daardoor raakt dit stel in een isolement.
 
Meer over de match Kreeft en Kreeft

 

Leeuw

Kreeft en Leeuw zijn een perfecte match als ze compromissen kunnen sluiten. Ruzies gaan meestal over geld, Kreeft vindt dat Leeuw spilziek is en zuiniger met geld om moet gaan. Als Leeuw de humeurigheid van Kreeft door de vingers kan zien, blijft dit stel altijd bij elkaar.
 
Meer over de match Kreeft en Leeuw

 

Maagd

Kreeft en Maagd passen bij elkaar, het is de moeite waard elkaar beter te leren kennen en niet op te geven als het even minder gaat. Beiden kunnen veel van elkaar veel leren. Als Maagd niet al te veel kritiek levert is geluk gegarandeerd.
 
Meer over de match Kreeft en Maagd

 

Weegschaal

Kreeft en Weegschaal zijn geen match, als ze toch verliefd zijn op elkaar is het aan de optimistische Weegschaal of deze relatie een kans van slagen heeft. Als Weegschaal zich niets aantrekt van de stemmingswisselingen van Kreeft en ook om kan gaan met het pessimisme van Kreeft kan dit stel samen gelukkig worden.
 
Meer over de match Kreeft en Weegschaal

 

Schorpioen

Kreeft en Schorpioen kunnen rekenen op een relatie die voor de meesten niet is weggelegd. Het kost beiden geen moeite om hun relatie harmonieus te laten verlopen. Ze vertrouwen elkaar geheimen toe die ze anderen nooit zouden vertellen.
 
Meer over de match Kreeft en Schorpioen

 

Boogschutter

Kreeft en Boogschutter zijn geen match. De gevoeligheid van Kreeft is niet opgewassen tegen de altijd eerlijke Boogschutter zonder tact. Ook heeft Kreeft te veel angst voor het onbekende om zich veilig te voelen bij Boogschutter.
 
Meer over de match Kreeft en Boogschutter

 

Steenbok

Kreeft en Steenbok passen bij elkaar, ze kunnen het goed met elkaar vinden, maar hun relatie is niet altijd makkelijk. Een relatie tussen Kreeft en Steenbok zal alleen slagen als ze samen besloten hebben wie hun relatie zal beheersen. Is het Saturnus (Steenbok) of de Maan (Kreeft)?
 
Meer over de match Kreeft en Steenbok

 

Waterman

Kreeft en Waterman passen bij elkaar, beiden voelen zich tot elkaar aangetrokken. Kreeft wil het mysterieuze, onbegrijpelijke gedrag van Waterman graag ontrafelen. Waterman voelt zich aangetrokken tot Kreeft omdat Kreeft haar/hem een veilig gevoel geeft. Deze relatie kan slagen als Kreeft niet te klef, te bezitterig is en Waterman vrij laat.
 
Meer over de match Kreeft en Waterman

 

Vissen

Kreeft en Vissen zijn een uitstekende match. Ze begrijpen elkaar beter dan andere sterrenbeelden. Vissen kan de stemmingen van Kreeft nauwkeurig voorspellen en Kreeft voelt aan wat Vissen voelt. Ruzies of onenigheden komen in deze relatie zelden voor.
 
Meer over de match Kreeft en Vissen

 

 

Horoscoop match voor alle Sterrenbeelden

Benieuwd welke sterrenbeelden bij elkaar passen en welke sterrenbeelden niet? Leer nu je partner nog beter kennen en begrijpen.
   

Past jouw Sterrenbeelden niet bij het Sterrenbeeld van jouw partner?

Als jullie sterrenbeelden niet bij elkaar passen, maar je wilt dat jullie relatie een succes wordt. Een astroloog kan je vertellen waarom jullie sterrenbeelden botsen en hoe je conflicten kunt oplossen. Start nu een gratis chat met een astroloog en krijg binnen enkele minuten antwoord op de vraag, hoe je je partner volgens haar of zijn sterrenbeeld beter kunt leren kennen en begrijpen.

Is hij de ware?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]