De relatie tussen Vissen en Kreeft

Vissen en KreeftVissen (20 februari - 20 maart)
Kreeft (22 juni - 22 juli)


 

De eerste ontmoeting tussen Vissen en Kreeft

Wanneer Vissen en Kreeft elkaar ontmoeten klikt het onmiddellijk tussen hen. Vissen is de vriendelijkheid zelve en gaat uit van het goede in de mens. Kreeft weet intuïtief dat Vissen geen spel speelt en oprecht geïnteresseerd is. Als Kreeft en Vissen een gesprek voeren loopt het soepel, ze begrijpen elkaar op een dieper niveau. Hoe leuk Vissen en Kreeft elkaar ook vinden, geen van beiden neemt het initiatief om af te spreken.

Als ze elkaar beter willen leren kennen zal één van beiden het subtiel moeten aanpakken. Kreeft of Vissen kan laten weten waar hij of zij in het weekend is. Omdat beiden dezelfde manier van communiceren hebben begrijpen ze elkaar meteen. De eerste date is een vriendschappelijke ontmoeting, vaak hebben Kreeft en Vissen een tweede of derde date nodig om te weten of ze bij elkaar passen.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Vissen en Kreeft in een liefdesrelatie

Vissen en Kreeft zijn beiden relatiegericht, ze geven elkaar het gevoel dat de ander belangrijk is. Beledigen elkaar niet, vermijden conflicten en zijn enorm verdraagzaam jegens de speciale gedragingen van de ander. Ze willen elkaar gewoon gelukkig maken en tevreden stellen.

Vissen verrast Kreeft met kaartjes, appjes en romantische cadeautjes alsof het elke dag Valentijnsdag is. Voor beiden is het belangrijk een eigen plek te hebben om zich terug te trekken.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Vissen en Kreeft 

Vissen is de grootste romantici op aarde, die alle wensen van de ander op seksueel gebied uit laat komen. Het seksleven van Vissen en Kreeft is buitengewoon bevredigend. Beiden houden van een lang voor- en naspel, kaarsjes, zachte muziek en een romantische, sensuele film waar ze opgewonden van worden.

Ze bedrijven de liefde op een zachte, tedere wijze. Geen seksspeeltjes, geen striptease, geen rollenspellen, maar tedere liefdevolle seks voor Kreeft en Vissen.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Vissen en Kreeft de relatie verbreken 

Vissen en Kreeft doen er beiden alles aan om hun relatie te redden als er problemen zijn. Beiden zullen een leven lang in de ander blijven investeren. Vissen zal zich meer aanpassen dan Kreeft, maar Vissen is een pakhuis van geheimen die nooit onthult zullen worden.

Aan de ene kant voelt Kreeft zich aangetrokken tot het mysterieuze gedrag van Vissen, maar aan de andere kant kan Kreeft ook achterdochtig worden. Als Vissen zijn of haar geheimen niet onthult kan Kreeft de kilste persoon op aarde worden en zich voor een lange tijd terug trekken. Kreeft en Vissen verbreken hun relatie niet zo snel als ze samenwonen of gehuwd zijn, maar als Vissen de eerste maanden mysterieus blijft zal Kreeft de relatie verbreken.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Vissen

Welk sterrenbeeld past bij Vissen? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld 

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]