De relatie tussen Stier en Waterman

Stier en Waterman


Stier (21 april - 21 mei)
Waterman (21 januari - 19 februari)


 

De eerste ontmoeting tussen Stier en Waterman 

Wanneer Stier en Waterman elkaar ontmoeten klikt het meteen tussen hen. Waterman is spontaan, nieuwsgierig, altijd vriendelijk en kan mensen betoveren met zijn of haar raadselachtige charme. Bovendien is Waterman het aardigste sterrenbeeld van de dierenriem. Stier kan dan ook niet inschatten of Waterman hem of haar aan het verleiden is of dat Waterman gewoon aardig is.

Waterman is een flirt, maar heeft niet het doel om iemand door te flirten het hof te maken, hij of zij flirt immers met jong en oud. Of het ooit tot een date komt, nadat Stier en Waterman kennis met elkaar hebben gemaakt ligt aan Stier. Waterman zal Stier terloops uitnodigen om ook naar de kroeg of het festival te komen waar hij of zij heen gaat. Waterman houdt er niet van om met z’n tweetjes de hele avond aan een tafeltje te zitten.

Waterman is sociaal en op z’n best in een groot gezelschap. Wanneer Stier besluit om niet naar de gelegenheid te komen waar hij of zij Waterman weer kan ontmoeten, is de kans groot dat ze elkaar nooit meer zien. Waterman gaat door met zijn of haar leven en vergeet Stier snel.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Stier en Waterman in een liefdesrelatie 

Stier en Waterman relaties zijn vaak kortstondig. Waterman is rebels, tegendraads en eist onafhankelijkheid als Stier op routine en structuur aanstuurt. Waterman kan Stier tot waanzin drijven, door zonder te overleggen een nieuwe auto aan te schaffen of een reis te boeken.

Wanneer Stier kwaad reageert, omdat Waterman dingen besluit zonder overleg, is Waterman oprecht perplext, het is immers goed bedoeld. Het leven met een Waterman levert Stier een wilde rit op.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Stier en Waterman 

Stier en Waterman zitten op seksueel gebied op één lijn. Hoewel Waterman overal voor open staat en Stier niet van experimenteren houdt is hun seksleven bevredigend.

Beiden zijn liefhebbers van het voorspel, waar ze uren in kunnen blijven hangen. Waterman vindt het heerlijk om naakt door het huis te lopen, Stier doet niet aan naakt lopen en vindt dat Waterman iets aan moet trekken. Een slimme Stier koopt dan ook mooie lingerie, nachtjaponnen of ochtendjassen voor zijn of haar Waterman.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >
 

Waarom Stier en Waterman de relatie verbreken 

Stier is jaloers, bezitterig en wil weten wat Waterman de hele dag gedaan heeft, de kleinste details zijn belangrijk. Waterman is niet bezitterig, nog jaloers en wil geen verantwoording afleggen. Waterman kan zich agressief en kinderachtig gedragen als hij of zij niet de ruimte van een partner krijgt om te doen wat hij of zij wil.

Wanneer de relatie tussen Waterman en Stier verstikkend is kunnen er heftige ruzies ontstaan. Wanneer Stier niet kan accepteren dat Waterman het onafhankelijkste sterrenbeeld van de dierenriem is, is een breuk niet te voorkomen.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Stier 

Welk sterrenbeeld past bij Stier? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]