De relatie tussen Schorpioen en Stier

Schorpioen en Stier


Schorpioen (23 oktober - 21 november)
Stier (21 april - 21 mei)


 

De eerste ontmoeting tussen Schorpioen en Stier

Als Schorpioen en Stier elkaar ontmoeten valt Schorpioen meteen op de sensuele, vriendelijke en rustige Stier. Ook Stier is onder de indruk van de charmante, indrukwekkende en onweerstaanbare Schorpioen. Schorpioen is intuïtief, heeft röntgenogen en kijkt als het ware dwars door iemand heen, ook door Stier. Stier wil graag meer weten over Schorpioen, maar zal hem of haar nooit tijdens een eerste opnoeming mee uit vragen.

Schorpioen ziet meteen dat Stier niet in zeven sloten tegelijk springt en voorzichtig is. Schorpioen weet dat als hij of zij niet het initiatief neemt, ze elkaar waarschijnlijk nooit meer zien. Schorpioen is de manipulator van de dierenriem, op een slinkse, maar charmante wijze zal hij of zij een datum, tijdstip en plaats voor een eerste afspraak vastleggen. Er is geen ontkomen aan, Stier heeft een date. Stier en Schorpioen houden beiden voor een eerste date van een rustig etentje.

Tijdens een eerste date kunnen beiden afstandelijk overkomen. Schorpioen en Stier  zijn zelfverzekerd, vriendelijk en hebben geen haast. Als het tijd is om afscheid te nemen weten beiden, zonder het tegen elkaar te zeggen, dat ze elkaar weer zullen zien. Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Schorpioen en Stier in een liefdesrelatie 

Schorpioen en Stier passen prefect bij elkaar. Beiden zijn bezitterig en jaloers, houden van rust en weten welke verwachtingen de ander van de relatie heeft. Omdat ze hetzelfde verwachten stellen ze elkaar zelden teleur. Schorpioen weet dat hij of zij op Stier kan bouwen, dat Stier trouw is en nooit ontrouw zal zijn. Stier daarentegen twijfelt soms, is zelfs zo nu en dan bang dat Schorpioen belangstelling voor iemand anders heeft, Schorpioen trekt tenslotte overal de aandacht.

Ook kan Stier onzeker worden als Schorpioen zich terug trekt en alleen wil zijn. Schorpioen heeft een eigen privé leven nodig in een relatie en Stier moet deze eigenschap van Schorpioen accepteren als hij of zij wil dat hun relatie succesvol is. Schorpioen kan last hebben van stemminswisselingen, maar als hij of zij zich zo nu en dan afsluit wil dat niet zeggen dat de liefde van Stier op de proef gesteld wordt. Schorpioen heeft tijd voor zichzelf nodig om weer op te laden. Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Schorpioen en Stier 

Schorpioen en Stier genieten met volle teugen van elkaar. In tegenstelling tot wat algemeen gedacht wordt is Schorpioen niet zo gek op seks. Schorpioen betovert je met zijn of haar magnetische charme, maar is verrassend gevoelig en enorm sensueel.

Stier en Schorpioen nemen de tijd om elkaar te bevredigen. Ze bedrijven de liefde liever één keer uitgebreid dan tien keer binnen vijf minuten. Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Schorpioen en Stier de relatie verbreken 

Als Schorpioen en Stier samenwonen of gehuwd zijn zullen ze niet zo snel hun relatie beëindigen of scheiden. Alleen als één van beiden is vreemdgegaan is het onmogelijk voor dit stel om de liefde tussen hen te helen. Wonen Schorpioen en Stier niet bij elkaar bestaat de kans dat hun relatie dood bloed.

Niet door onenigheden of heftige ruzies, maar door de behoefte van Schorpioen zich steeds terug te trekken, waardoor dit stel elkaar soms weken niet ziet. Stier voelt zich verwaarloost en neemt koppig afstand van Schorpioen. Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Schorpioen 

Welk sterrenbeeld past bij Schorpioen? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]