De relatie tussen Schorpioen en Weegschaal

Schorpioen en Weegschaal


Schorpioen (23 oktober – 21 november)
Weegschaal (23 september - 22 oktober)


 

De eerste ontmoeting tussen Schorpioen en Weegschaal 

Al bij de eerste ontmoeting voelen Schorpioen en Weegschaal zich tot elkaar aangetrokken.
Weegschaal flirt met Schorpioen, maar Schorpioen reageert niet. Schorpioen wantrouwt onbekende mensen die complimentjes geven of onmiddellijk beginnen te flirten.

Wanneer Weegschaal interesse heeft in Schorpioen zal Weegschaal zich mysterieus moeten gedragen en Schorpioen vooral langzaam benaderen. Schorpioen en Weegschaal betoveren en veroveren zonder veel moeite vele harten. Schorpioen op een magnetische wijze en Weegschaal op een vriendelijk, charmante manier. Wanneer Weegschaal tijdens het eerste gesprek geen persoonlijke vragen stelt, het gesprek luchtig houdt, is de kans groot dat Schorpioen een date voorstelt.

Schorpioen is terughoudend en houdt niet van te open mensen, maar Schorpioen is niet verlegen. Schorpioen is intuïtief en heeft röntgenogen, waarmee hij of zij dwars door iemand heen kan kijken. Schorpioen weet dat Weegschaal een date wil, maar niet het initiatief zal nemen.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Schorpioen en Weegschaal in een liefdesrelatie 

Alleen wanneer Weegschaal accepteert dat Schorpioen zich af en toe terug trekt, tijd voor zichzelf nodig heeft, zal hun relatie gelukkig, succesvol en langdurig zijn. Schorpioen is een trouwe partner met geheimen en afgesloten kasten. Omdat Weegschaal niet kan begrijpen waarom Schorpioen dingen voor zichzelf houdt, over bepaalde dingen niets los laat, kunnen er conflicten ontstaan.

Ook kan jaloezie de kop op steken, Weegschaal zal moeten afleren te pas en te onpas met iedereen te flirten. Schorpioen is achterdochtig en accepteert niet dat zijn of haar partner te veel aandacht aan aderen besteedt. 
 
Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Schorpioen en Weegschaal 

Schorpioen is de spannendste sekspartner waarmee Weegschaal ooit gevreeën heeft, Schorpioen heeft enorm veel passie en een onuitputtelijke fantasie. Weegschaal heeft oog voor details tijdens het vrijen, maar Schorpioen overtreft Weegschaal.

Sexy lingerie, olie, geurtjes, rollenspellen, seks speeltjes, seks met Schorpioen is elke keer opwindend. Weegschaal leert van Schorpioen dat de liefde bedrijven niet alleen op een zachte en tedere manier heerlijk is.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Schorpioen en Weegschaal de relatie verbreken

Schorpioen is zich er niet van bewust wat de ander nodig heeft, als het om emotionele kwesties gaat, maar verlangt wel dat Weegschaal begrip toont. Schorpioen heeft moeite om echt naar de ander te luisteren, omdat hij of zij graag wil dat de eigen behoeften vervuld worden. Ook Weegschaal denkt eerst aan zichzelf. Allebei verlangen dat de ander het eens is met zijn of haar filosofie. Discussies monden dan ook uit in heftige ruzies.

Schorpioen trekt zich terug en Weegschaal zwelgt in zelfmedelijden, wanneer een woede-uitbarsting niet het gewenste resultaat opgeleverd heeft. Weegschaal is vergevingsgezind, maar Schorpioen vergeet en vergeeft nooit. Weegschaal is hoogstzelden degene die een einde maakt aan een relatie, het is Schorpioen, die op een onplezierige wijze, de relatie verbreekt.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Schorpioen 

Welk sterrenbeeld past het beste bij Schorpioen? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige en stabiele relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld 

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]