De relatie tussen Leeuw en Ram

Leeuw en Ram


Leeuw (23 juli - 23 augustus)
Ram (21 maart – 20 april)


 

De eerste ontmoeting tussen Leeuw en Ram 

Als Leeuw de aandacht van Ram wil trekken is dat niet zo moeilijk, maar als Ram door heeft dat iemand hem of haar wil verleiden, kan Ram diegene negeren. Door deze houding van Ram is het lastig om te bepalen of Ram belangstelling heeft. Maar Leeuw en Ram voelen meteen een klik met elkaar. Leeuw is van nature afstandelijk, waardoor Ram niet voelt of ziet dat Leeuw geïnteresseerd is. Het is dan ook Ram die het initiatief neemt Leeuw voor een date te vragen.

De eerste date tussen Leeuw en Ram is onvergetelijk, ze zijn onder de indruk van elkaar en vervelen zich geen seconde. Leeuw en Ram hebben weinig met elkaar gemeen, maar ze staan alle twee voor hartstocht en een flink temperament. In beiden laaien hartstochten hoog op en branden snel en hevig. Waar Leeuw en Ram ook zijn, ze trekken overal de aandacht.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Leeuw en Ram in een liefdesrelatie 

Leeuw zoekt een stabiel en intelligent maatje, Ram is zo een maatje, samen voeren ze graag gesprekken over intellectuele onderwerpen. Hun gesprekken gaan vaak over in een levendige of zelfs heftige discussie. Leeuw wil dat zijn of haar partner gelukkig is en verrast hem of haar niet alleen met cadeautjes, maar ook met liefde. Ram geniet van alle aandacht, maar vergeet regelmatig dat Leeuw ook veel aandacht nodig heeft.

Ram en Leeuw zijn een uitstekende match, beiden kijken vooruit, naar de toekomst en staan liever niet stil bij wat er in het verleden gebeurd is. Leeuw en Ram zijn gul en altijd bereid familie en vrienden te helpen. Ram en Leeuw zijn beiden jaloers, maar zullen dit nooit toegeven. Dit stel heeft enorm veel plezier samen, maar kunnen ook behoorlijk tegen elkaar schreeuwen als ze boos zijn. Geen van beiden verontschuldigt zich na een ruzie, als ze zijn uitgeraasd nemen ze een kopje koffie, een biertje, glaasje wijn of een borrel en maken plannen voor het weekend.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Leeuw en Ram 

De dierlijke aantrekkingskracht van Leeuw is onweerstaanbaar voor Ram. Ram houdt van experimenteren en kinky seks, maar deze prikkels winden Leeuw niet op. Leeuw bedrijft de liefde het liefst twee keer achterelkaar. De eerste sessie wild en krachtig en de tweede keer langzaam en teder.

Omdat voor Leeuw en Ram het voor - en naspel niet te lang mag duren is dit stel op seksueel gebied voor elkaar gemaakt. Leeuw en Ram dagen elkaar uit en nemen elkaar daar waar ze op dat moment opgewonden zijn.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Leeuw en Ram de relatie verbreken 

Tussen Leeuw en Ram kan een machtsstrijd ontstaan, Leeuw wil altijd gelijk hebben en Ram kan niet toegeven ongelijk te hebben. Leeuw en Ram zijn geboren leiders, als beiden de baas in hun relatie willen zijn kan het behoorlijk botsen tussen deze twee kapiteins op één schip.

Ook aarzelen beiden niet om elkaar uit het niets te bekritiseren en vergeten hoe erg ze het zelf vinden om bekritiseerd te worden. Problemen tussen Leeuw en Ram ontstaan omdat beiden er geen rekening mee houden dat de wensen van de ander net zo belangrijk zijn als die van henzelf.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Leeuw 

Bij welk sterrenbeeld past Leeuw? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]