De relatie tussen Boogschutter en Maagd

Boogschutter en Maagd


Boogschutter (22 november - 22 december)
Maagd (24 augustus - 22 september)


 

De eerste ontmoeting tussen Boogschutter en Maagd 

Boogschutter is leuk, onderhoudend, inspirerend en bijna goddelijk positief. Maagd amuseert zich tijdens een eerste gesprek met Boogschutter. Als Boogschutter direct en rechtstreeks communiceert kan Maagd het als opdringerig opvatten. Boogschutter heeft een andere manier van communiceren dan Maagd, als Boogschutter iets te zeggen heeft moet het eruit. Maagd is terughoudend en vertelt tijdens een eerste ontmoeting niet veel over zichzelf.

Boogschutter galoppeert door het leven, altijd op zoek naar avontuur en is een vermakelijke gesprekspartner. Boogschutter heeft altijd zin in een date, maar geen behoefte aan een langdurige relatie. Maagd heeft al snel door dat Boogschutter gericht is op plezier hebben.

Wanneer Maagd en Boogschutter elkaar toevallig ontmoeten gaat Maagd niet in op een uitnodiging, maar als Maagd en Boogschutter collega’s zijn of gemeenschappelijke vrienden hebben, waardoor ze elkaar vaker zien, kan het tot een date komen. Maagd staat open voor een date, als blijkt dat Boogschutter geen flierefluiter is.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Boogschutter en Maagd in een liefdesrelatie 

Het optimisme van Boogschutter is onverwoestbaar en heeft een positieve invloed op Maagd. In het begin, de eerste maanden, hebben Maagd en Boogschutter veel plezier samen. Boogschutter kan goed luisteren en probeert Maagd te begrijpen. Maar door de constante kritiek van Maagd, vraagt Boogschutter zich af of Maagd wel van hem of haar houdt.

Boogschutter wil graag horen dat de ander vaak zegt: Ik ben gek op je en blijft voor altijd bij je’. Maar Maagd is meer gericht op Boogschutters slordige en nonchalante gedrag. Hoe ontspannen Boogschutter ook is, er ontstaan steeds vaker conflicten, Maagd irriteert zich voortdurend aan Boogschutters onzorgvuldige gedrag.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Boogschutter en Maagd

Op seksueel gebied is het tussen Boogschutter en Maagd zoals op relationeel gebied. Eerst spatten de vonken ervan af en na verloop van tijd lopen de irritaties hoog op. Maagd laat zich in het begin meespelen, seks in de buitenlucht, een vluggertje in de auto, het seksleven van Maagd en Boogschutter is spannend en gevarieerd.

Als de roze wolk is verdwenen, irriteert Maagd zich mateloos aan Boogschutter, die seks in buitenlucht heerlijk vindt. Maagd verlangt naar georganiseerde seks, eerst douchen dan vrijen, thuis in bed.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Boogschutter en Maagd de relatie verbreken 

Boogschutter is een relatiemens, ook al wil Boogschutter onafhankelijk zijn. Voor Boogschutter is niets belangrijker dan het intact houden van de relatie. Als Maagd en Boogschutter een conflict hebben, kan Boogschutter heftig reageren, maar het is Boogschutter die het weer snel goedmaakt.

Boogschutter gaat nooit boos naar bed. Maagd maakt op een andere manier ruzie. Maagd schreeuwt niet, Maagd zegt niets, loopt weg en is emotioneel niet meer bereikbaar. Meestal beëindigen Maagd en Boogschutter hun relatie binnen een jaar, als allebei ervan overtuigd zijn dat hun karakters onverenigbaar zijn, gaan Maagd en Boogschutter op een vriendschappelijke manier uit elkaar.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Boogschutter 

Welk sterrenbeeld past het beste bij Boogschutter? Met welk sterrenbeeld is de kans op een stabiele, gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]