De relatie tussen Tweeling en Weegschaal

Tweelingen en Weegschaal


Tweelingen (22 mei - 21 juni)
Weegschaal (23 september - 22 oktober)


 

De eerste ontmoeting tussen Tweelingen en Weegschaal 

Het is vaak liefde op het eerste gezicht tussen Tweelingen en Weegschaal. Weegschaal is het verleidelijkste sterrenbeeld van de dierenriem en Tweelingen voelt zich als een magneet tot Weegschaal aangetrokken. Weegschaal is energiek, leuk om mee om te gaan en maakt graag plezier.

Weegschaal kan overkomen alsof het makkelijk is hem of haar te verleiden, maar Weegschaal is gehecht aan zijn of haar onafhankelijkheid. Weegschaal stelt zichzelf voorop en wil alleen met Tweelingen daten als hij of zij iets bijzonders te bieden heeft. Weegschaal houdt van kunst, cultuur, theater en romantische steden.

Alleen als hun eerste date buitengewoon is, volgt er een tweede date. Een te eenvoudig etentje in een alledaags restaurant kan een reden voor Weegschaal zijn om niet meer met Tweelingen te daten. Weegschaal verafschuwd alles wat gangbaar of afgezaagd is.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Tweelingen en Weegschaal in een liefdesrelatie 

Een Tweelingen – Weegschaal relatie is intens maar vaak instabiel, ze kunnen elkaar geen veilig gevoel geven. Weegschaal is het gelukkigst als hij of zij het leven met een ander kan delen, maar weet niet wat de ander nodig heeft om gelukkig te zijn.

In een Tweelingen – Weegschaal relatie kunnen problemen ontstaan omdat beiden het moeilijk vinden over hun emoties te praten. Tweelingen kan gefrustreerd worden omdat Weegschaal zich richt op de buitenwereld of op zichzelf in plaats op Tweelingen.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Tweelingen en Weegschaal 

Weegschaal en Tweelingen passen op seksueel gebied uitstekend bij elkaar. Seks of de liefde bedrijven is voor dit stel een vrolijk spel. Weegschaal zorgt voor de entourage en Tweelingen voor de speeltjes. Voor Weegschaal is de ambiance belangrijker dan de daad.

Het seksleven van Weegschaal en Tweelingen is allesbehalve saai. Ze weten precies hoe ze elkaar moeten verleiden en bevredigen. Weegschaal houdt niet van ruwe seks of vunzig woordgebruik tijdens het vrijen.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Tweelingen en Weegschaal de relatie verbreken 

Weegschaal verbergt een deel van zichzelf en laat nooit zijn of haar kwetsbaarheid zien. Ook wil Weegschaal niet overheerst worden door andermans eisen. Weegschaal weet wat hij of zij zelf nodig heeft, maar is zich niet bewust van de anders behoefte.

Tweelingen wil altijd het standpunt van de ander weten, maar Weegschaal is geen teamspeler en vaak niet geïnteresseerd in het besteden van al zijn of haar energie om te ontdekken wie de ander werkelijk is. Weegschaal zet zichzelf voorop zonder rekening te houden met Tweelingen waardoor Tweelingen een punt zet achter hun relatie.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Tweelingen 

Welk sterrenbeeld past bij Tweelingen? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld 

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]