De relatie tussen Weegschaal en Steenbok

Weegschaal en Steenbok


Weegschaal (23 september - 22 oktober)
Steenbok (23 december - 20 januari)


 

De eerste ontmoeting tussen Weegschaal en Steenbok

Het valt Weegschaal onmiddellijk op, de goede smaak van Steenbok. Steenbok is stijlvol gekleed, seksueel aantrekkelijk, vriendelijk, attent, maar ook afstandelijk. Steenbok vindt Weegschaal tijdens een eerste ontmoeting meteen leuk. Zoals zo velen, wordt ook Steenbok betoverd. Weegschaal is het verleidelijkste sterrenbeeld van de dierenriem en meester in flirten. Weegschaal is moeilijk te weerstaan, ook voor degene die niet uit is op een date, zoals Steenbok.

Steenbok is niet snel romantisch en vindt dat een date verplichtingen schept. Wanneer Weegschaal en date met Steenbok wil kan hij of zij het subtiel aanpakken. Steenbok knapt namelijk af van voorspelbare avances. Steenbok is dol op trendy restaurants, Weegschaal kan tijdens hun eerste gesprek vertellen over een restaurant waar hij of zij binnenkort wil gaan eten. Steenbok gaat er zeker op in. Weegschaal moet er rekening mee houden dat Steenbok, hoe afstandelijk en serieus hij of zij ook overkomt, ongeremd kan zijn. Steenbok houdt van uitgaan, feestjes, festivals.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Weegschaal en Steenbok in een liefdesrelatie 

Weegschaal moet geduldig zijn, een relatie beginnen met Steenbok kan een aantal maanden duren. Steenbok neemt de tijd voor hij of zij zich in een relatie stort. Als Weegschaal en Steenbok een relatie hebben bewonderen ze elkaar.

Allebei houden van perfectie, niet is goed genoeg en alles kan beter. Ze stimuleren elkaar, halen het beste in elkaar naar boven. Als Weegschaal en Steenbok samenwonen is hun woning een luxe, met een aan niets ontbrekende thuishaven. Steenbok werkt hard, om alle wensen van Weegschaal te kunnen vervullen.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Weegschaal en Steenbok

Steenbok kan verrassend gepassioneerd zijn, als hij of zij zich op zijn of haar gemak voelt, maar het kan een aantal weken duren voordat Steenbok zonder pyjama of nachthemd gaat slapen. Steenbok is geen fan van rollenspellen of sekspeeltjes, Steenbok wil samensmelten.

Het is Weegschaal die voor de romantiek zorgt wanneer ze de liefde bedrijven. Weegschaal is buitengewoon goed in het scheppen van de juiste sfeer. Weegschaal weet iedere keer weer Steenbok te verassen.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Weegschaal en Steenbok de relatie verbreken

Steenbok is van nature pessimistisch, maakt zich zorgen over de toekomst en ziet eerst overal problemen in plaats van oplossingen. Weegschaal daarentegen denkt meestal niet verder dan de volgende ochtend. Het is alsof Steenbok angstig geboren wordt, een eigenschap waar Weegschaal moeilijk mee om kan gaan. Hoewel Steenbok een loyale partner wil die er fantastisch uitziet, zoals Weegschaal, zoekt Steenbok een maatje die net zo ambitieus is als hij of zij.

Wanneer Weegschaal alles aan Steenbok overlaat, kunnen er problemen ontstaan. Als Weegschaal Steenbok bekritiseert groeien ze snel uit elkaar. Steenbok kan niet tegen kritiek. Steenbok is degene die meestal de relatie verbreekt.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Weegschaal 

Welk sterrenbeeld past bij Weegschaal? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige en stabiele relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld 

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]