De relatie tussen Boogschutter en Kreeft

Boogschutter en Kreeft


Boogschutter (22 november – 22 december)
Kreeft (22 juni - 22 juli)


 

De eerste ontmoeting tussen Boogschutter en Kreeft

Boogschutter kan met iedereen praten en is absoluut niet verlegen. Boogschutter raakt makkelijk opgewonden en is iemand met een zonnige kijk op het leven. Boogschutter heeft veel energie, vindt vrijwel alles interessant en is nieuwsgierig als geen ander. Alles wat nieuw is, is leuk. Boogschutter zal Kreeft vriendschappelijk benaderen alsof ze elkaar al heel lang kennen. Kreeft gaat in op een date met Boogschutter zonder erover na te denken.

Boogschutter heeft het unieke vermogen met zijn of haar enthousiasme iedereen te bereiken, hoe gereserveerd de ander ook is. Boogschutter onderneemt het liefst iets tijdens een eerste date. Wandelen, fietsen, tennissen of een stedentrip en daarna een etentje in een gemoedelijk restaurant. Boogschutter is niet kritisch, als het maar gezellig is en er geen zware gesprekken gevoerd worden tijdens een eerste date.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Boogschutter en Kreeft in een liefdesrelatie 

Als Boogschutter en Kreeft elkaar nog niet lang kennen, zijn de meeste dingen eenvoudig. Maar na een paar maanden ontstaan er een conflicten. Kreeft is niet zo ondernemend zoals Boogschutter zou willen. Ook is Kreeft liever vaker met z’n tweetjes en niet altijd omringd door mensen.

Boogschutter heeft overal vrienden en kennissen en houdt met iedereen contact om op de hoogte te blijven, daar gaat veel tijd in zitten waardoor Kreeft zich soms eenzaam voelt in een relatie met Boogschutter.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Boogschutter en Kreeft

Boogschutter houdt van een vluggertje, het liefst in de buitenlucht, maar Boogschutter kan ook de hele nacht doorgaan. Seks moet hartstochtelijk zijn en iedere vrijpartij uniek. Boogschutter houdt van spontane seks en het voorspel moet vooral niet te lang duren.

Kreeft vindt het voor- en naspel belangrijker dan de daad zelf en de liefde bedrijft Kreeft alleen op een plaats waar hij of zij zich veilig voelt. Geen vluggertjes voor Kreeft in de auto of in de duinen. Ook vrijt Kreeft liever niet de hele nacht, Kreeft vindt twee uur vrijen meer dan genoeg. Kreeft en Boogschutter zijn van nature op seksueel gebied heel verschillen en geen match.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Boogschutter en Kreeft de relatie verbreken

Boogschutter en Kreeft kunnen bijzonder goed met elkaar praten, gesprekken tussen hen lopen soepel, maar conflicten ontstaan omdat ze geen gemeenschappelijke interesses hebben. Het valt hen gemakkelijk om over hun gevoelens te praten, heftige ruzies hebben ze zelden.

Beiden proberen zich aan te passen en doen er alles aan hun relatie te redden. Als ze alles geprobeerd hebben en niets helpt, omdat geen van beiden zichzelf kan veranderen, wordt Kreeft de kilste persoon die er bestaat. Boogschutter is altijd gericht op plezier hebben en heeft warmte, avontuur en vreugde nodig om te leven. Kreeft en Boogschutter blijven dan ook zelden een leven lang bij elkaar.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Boogschutter

Welk sterrenbeeld past bij Boogschutter? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld 

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]