De relatie tussen Kreeft en Schorpioen

Kreeft en Schorpioen


Kreeft (22 juni - 22 juli)
Schorpioen (23 oktober - 21 november)


 

De eerste ontmoeting tussen Kreeft en Schorpioen

Kreeft kan met bepaalde sterrenbeelden beter overweg dan met andere. Met sommige mensen loopt het contact niet lekker en gesprekken komen niet op gang. Met Schorpioen is het meteen makkelijk praten, gesprekken lopen soepel en Kreeft weet instinctief dat Schorpioen ook kritisch is wat mensen betreft. Schorpioen heeft het unieke vermogen anderen te betoveren, maar is bijzonder selectief in het kiezen van vrienden of geliefdes.

Schorpioen houdt niet van opdringerige mensen en neemt niet zomaar een uitnodiging voor een date aan. Omdat Kreeft en Schorpioen heel gemakkelijk met elkaar omgaan, beiden argwanend zijn, hebben deze twee mysterieuze sterrenbeelden het gevoel elkaar al jaren te kennen. Omdat zij hun eerste ontmoeting als vriendschappelijk ervaren zullen zij elkaar snel weer willen zien. Kreeft en Schorpioen houden beiden van exclusieve restaurants en na hun eerste date plannen zij zeker een tweede en derde date.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Kreeft en Schorpioen in een liefdesrelatie

Kreeft en Schorpioen zijn beiden emotionele, gesloten sterrenbeelden en openen zich niet snel voor anderen. Maar voor elkaar hebben ze geen geheimen en delen alle gevoelens. Kreeft en Schorpioen zijn vrienden en minnaars die elkaar op handen dragen.

Beiden begrijpen dat de ander zo nu en dan tijd voor zichzelf nodig heeft en er ontstaan geen conflicten als een van zich een tijdje terug trekt. Schorpioen en Kreeft voelen zich buitengewoon op hun gemak bij elkaar, waardoor ze vaak vergeten dat er ook nog een leven is buiten hun relatie.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Kreeft en Schorpioen

Kreeft en Schorpioen hebben een fantastisch seksleven, hun chemie is goddelijk. Steeds weer vinden ze nieuwe manieren om elkaar te bevredigen en te verkennen. Schorpioen en Kreeft zijn hartstochtelijke, intense minnaars, die hun hele wezen stoppen in het bedrijven van de liefde.

Voor Kreeft en Schorpioen is seks een versmelting met elkaar. Schorpioen kan een voorliefde voor kinky, SM of bandages hebben. Als Kreeft daar niet opgewonden van wordt zal Schorpioen er niet op aandringen. Schorpioen vindt het heerlijk als Kreeft de leiding neemt in bed.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Kreeft en Schorpioen de relatie verbreken

Kreeft en Schorpioen leven samen in een cocon en kunnen zeer kritisch zijn op alles wat buiten hun privéleven gebeurd.  Ze houden van hun privacy en hebben genoeg aan hun leven achter gesloten deuren.

Jaloezie kan de grote spelbreker zijn van deze schitterende relatie. Beiden zijn jaloers en er niet van gediend dat de ander te veel aandacht aan een ander besteed. Maar omdat Schorpioen en Kreeft trouwe, loyale partners zijn lossen ze dit probleem samen op. Hun fantastische relatie verbreken, geen haar op hun hoofd die daar aan denkt.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Kreeft

Welk sterrenbeeld past bij Kreeft? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.

 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]