Welk sterrenbeeld past het beste bij Schorpioen?

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

 
Schorpioen is het meest intense sterrenbeeld van de dierenriem. Schorpioen is charmant, oprecht, overtuigend, sexy, intuïtief en heeft röntgenogen waarmee zij of hij dwars door iemand heen kan kijken. Schorpioen is niet snel verliefd en bereid de hele wereld over te reizen om de ware te zoeken. Schorpioen laat zich niet domineren, heeft een sterke wil en gruwt van oppervlakkigheid. Ook houdt Schorpioen niet van te open mensen, die tijdens een eerste date alles over zichzelf vertellen. Schorpioen heeft onvoorwaardelijke liefde nodig en een partner die zich aan zijn woord houdt, Schorpioen vergeet en vergeeft namelijk niet. Schorpioen zal voor de ware altijd klaarstaan, hem of haar beschermen en in voor- en tegenspoed alles delen. Welk horoscoop past het beste bij Schorpioen? De perfecte match is een slim, sterk, mysterieus en een iets terughoudend sterrenbeeld.
 

Welke sterrenbeelden matchen het beste bij Schorpioen?

Vissen en Kreeft matchen het beste bij Schorpioen. Deze sterrenbeelden begrijpen je als geen ander. Ze herkennen onmiddellijk hoe je je voelt en zetten zich volledig in om jou gelukkig te maken.

Gaat goed samen met: Ram, Stier, Maagd, Schorpioen, Weegschaal, Boogschutter en Steenbok.

Is geen match met: Tweelingen, Leeuw en Waterman.
 

 

 

Ram

Schorpioen en Ram zijn een match, hun relatie is intens, ze trekken elkaar aan, maar stoten elkaar ook weer af. Als Ram leert dat Schorpioen zich niet laat domineren, zich nu en dan afsluit, moeilijk te begrijpen en te voorspellen is, kunnen beiden gelukkig met elkaar zijn.
 
Meer over de match Schorpioen en Ram


 

Stier

Schorpioen en Stier zijn een match, beiden hebben de sterkste wil van alle tekens van de dierenriem. Ook zijn beiden erg op hun privacy gesteld en hebben beiden een hekel aan onverwacht bezoek van familie en vrienden. Schorpioen sluit zich zo nu en dan af, maar Stier vindt dit geen probleem, zolang Schorpioen maar thuis blijft, want Stier is enorm jaloers. Deze relatie is ongecompliceerd en stabiel.
 
Meer over de match Schorpioen en Stier
 
 

Tweelingen

Schorpioen en Tweelingen zijn geen match. Tweelingen voelt zich seksueel enorm aangetrokken, maar Schorpioen irriteert zich vaak in deze relatie aan Tweelingen. Tweelingen geniet van de veilige haven die Schorpioen in hun relatie creëert, maar Schorpioen voelt zich regelmatig in de steek gelaten als Tweelingen tot diep in de nacht met vrienden gaat stappen. Schorpioen weet dat Tweelingen als een huiskat altijd weer terug komt, maar is niet tolerant genoeg om de uitstapjes van Tweelingen te accepteren.
 
Meer over de match Schorpioen en Tweelingen
 
 

Kreeft

Schorpioen en Kreeft zijn een match en hebben een relatie waar veel mensen over dromen. Beiden herkennen wanneer de ander blij, verdrietig of lijdt en beiden doen er alles aan de ander te troosten en te steunen. Ze vertrouwen elkaar geheimen toe die ze anderen nooit zouden vertellen.
 
Meer over de match Schorpioen en Kreeft

 

Leeuw

Schorpioen en Leeuw zijn geen match. Ze respecteren elkaar, maar beiden willen de ander domineren.  Leeuw houdt van melodrama om aandacht te trekken, maar Schorpioen kan niet met deze eigenschap van Leeuw omgaan. Ook mist Schorpioen diepgaande gesprekken in deze relatie, Leeuw houdt niet van emotionele gesprekken, die meestal over het verleden gaan.
 
Meer over de match Schorpioen en Leeuw

 

Maagd 

Schorpioen en Maagd passen bij elkaar en kunnen samen gelukkig worden als ze met elkaars prikkelbaarheid om kunnen gaan. Hun relatie is hartstochtelijk, maar ook stormachtig. Maagd en Schorpioen kunnen beiden zwelgen in neerslachtigheid, maar in deze relatie worden relatieproblemen direct aangepakt. Huwelijken tussen deze twee sterrenbeelden zijn vaak succesvol.
 
Meer over de match Schorpioen en Maagd
 
 

Weegschaal

Weegschaal en Schorpioen zijn geen match, hun relatie is vaak gespannen. Beiden zijn kritisch en veeleisend, vooral omdat Weegschaal hoge seksuele eisen stelt aan Schorpioen. Toch kan dit stel samen gelukkig worden, een liefdevolle relatie is mogelijk als ze compromissen sluiten.
 
Meer over de match Schorpioen en Weegschaal
 


Schorpioen 

Twee Schorpioenen passen bij elkaar, maar het duurt vaak jaren voordat ze elkaar echt leren kennen. Als ze alle pijnlijke conflicten en gebeurtenissen samen doorstaan, allebei bereid zijn van elkaar te leren, vooral op financieel en seksueel gebied, kan het een bevredigende gelukkige relatie worden.
 
Meer over de match Schorpioen en Schorpioen
 


Boogschutter 

Schorpioen en Boogschutter passen bij elkaar, maar het duurt vaak even voordat ze besluiten om te trouwen of te gaan samenwonen. Onenigheden tussen hen worden snel uitgesproken, maar al te vaak blijft het niet bij praten, emotionele woede-uitbarstingen komen regelmatig voor tussen hen.
 
Meer over de match Schorpioen en Boogschutter
 


Steenbok

Schorpioen en Steenbok zijn een uitstekende match, dit stel heeft veel met elkaar gemeen, beiden zien het leven zwart-wit en sluiten zelden compromissen. Ook gaan beiden intimiteit uit de weg omdat ze niet emotioneel afhankelijk willen zijn. Voor buitenstaanders is moeilijk te begrijpen dat dit stel een gelukkige relatie heeft, maar ze zijn de meest toegewijde en evenwichtige geliefden van de dierenriem.
 
Meer over de match Schorpioen en Steenbok


Waterman 

Schorpioen en Waterman zijn geen match, hun horoscopen passen niet bij elkaar. Als dit stel verliefd is betoveren zij elkaar, maar in een vaste relatie merken zij al snel dat hun karakters onverenigbaar zijn. Schorpioen is dominant en zelfzuchtig, Waterman is afstandelijk, obstinaat en koppig, maar niet dominant. Omdat Waterman nooit thuis is, maar altijd bezig met andere dingen kunnen onenigheden zelden uitmonden in ruzies.
 
Meer over de match Schorpioen en Waterman
 


Vissen 

Schorpioen en Vissen zijn een match, ze begrijpen elkaar op een hoger niveau, waardoor het zelden tot ernstige confrontaties komt. Dit stel voelt elkaar feilloos aan en ze geven elkaar de ruimte. Beide hebben periodes van eenzaamheid nodig om op te laden. Vissen en Schorpioen steunen elkaar in voor- en tegenspoed.
 
Meer over de match Schorpioen en Vissen

 

Horoscoop match voor alle Sterrenbeelden 

Benieuwd welke horoscopen bij elkaar passen en welke niet?  Wil jij je partner beter begrijpen? Leer nu je partner nog beter kennen.
   
 

Sterrenbeelden die niet bij elkaar passen

 
Jullie sterrenbeelden passen niet bij elkaar, maar je wilt dat jullie relatie een succes wordt.
Een astroloog kan vertellen waarom jullie sterrenbeelden botsen en hoe deze conflicten kunnen worden opgelost. Start nu een gratis chat met een astroloog en krijg binnen enkele minuten antwoord op de vraag, hoe je je partner beter leert kennen en begrijpen.
 
 ​

Is hij de ware?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]