De relatie tussen Waterman en Maagd

Waterman en Maagd


Waterman (21 januari - 19 februari)
Maagd (24 augustus - 22 september)


 

De eerste ontmoeting tussen Waterman en Maagd 

Met Waterman loopt een eerste contact altijd soepel. Waterman is een vrije geest, nieuwsgierig en altijd vriendelijk. Waterman kan mensen betoveren met zijn of haar raadselachtige charme, ook Maagd is onder de indruk. Maagd houdt er niet van als iemand te veel inbreuk maakt op zijn of haar persoonlijke ruimte. Een eerste ontmoeting met Waterman is voor Maagd dan ook een opluchting.

Waterman is spontaan, luchtig, slim en buitengewoon intelligent. Wanneer Maagd zich tot Waterman voelt aangetrokken moet hij of zij er rekening mee houden dat Waterman houdt van ongeplande uitjes. Waterman is een flirt, maar heeft niet de intentie de ander te verleiden. Waterman heeft de behoefte aan een langdurige relatie, met een intelligente, romantische partner, die in de eerste plaats een maatje is.

Maagd is een gewoontedier en geniet niet van de verassingen die het leven biedt. Ook eist Maagd dat zijn of haar partner op tijd komt en geen vijf minuten later. Voordat Maagd en Waterman een date plannen of aan een relatie beginnen doen ze er beide goed aan eerst hun karaktereigenschappen te bestuderen. Waterman en Maagd zijn zo verschillend als dag en nacht, kunnen ze elkaar gelukkig maken?

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waterman en Maagd in een liefdesrelatie

Waterman heeft de ruimte nodig, doet waar hij of zij zin in heeft en jaagt de toekomst na in plaats van het heden. Waterman is niet dominant, noch zelfzuchtig, maar kan onuitstaanbaar zijn. Maagd wil graag dat Waterman verandert, zich aanpast. Routine en structuur zijn voor Maagd essentieel, maar Waterman houdt niet van structuur en routine. Als Maagd daarop aanstuurt, wordt Waterman prikkelbaar, rebels en tegendraads.

Waterman heeft een hekel aan verantwoording afleggen, wil onafhankelijk zijn en zo veel mogelijk plezier maken. Het leven met een Waterman levert Maagd een wilde rit op. Waterman is makkelijk in omgang, ziet overal lichtpuntjes in en is een betrouwbare partner, maar laat zich niet sturen of veranderen. In deze relatie heeft Maagd niets onder controle.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Waterman en Maagd 

Maagd wil, net als alle dagelijkse dingen, dat het ook op seksueel gebied goed geregeld is. Geen spontane seks voor Maagd en over nieuwe standjes moet eerst gesproken worden. Een vluggertje tussen de bedrijven door, alleen nadat er een douche of bad genomen is.

Maagd en Waterman vrijen drie of vier keer in de maand als ze samenwonen, afhankelijk van hun werktijden. Als ze vrijen, verwennen ze elkaar, Waterman besteedt veel aandacht aan het voorspel en Maagd is er helemaal op gericht Waterman te bevredigen en soms, niet vaak, gaan ze helemaal los.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Waterman en Maagd de relatie verbreken

Maagd doet er in een relatie met Waterman alles aan om samen gelukkig te zijn, maar Maagd wordt keer op keer teleurgesteld. Waterman heeft niet de intentie om het leven van Maagd ondragelijk te maken. Waterman is nu eenmaal met veel dingen tegelijk bezig en vergeet de behoeften van Maagd.

Conflicten tussen Maagd en Waterman kunnen hoop oplopen, waardoor Waterman afstandelijk, onverschillig, koelbloedig, bot en obstinaat wordt. Maagd heeft het gevoel dat hij of zij altijd aan het kortste eind trekt en neemt afstand. Maagd is meestal degene die tot inzicht komt en de relatie verbreekt.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Waterman 

Welk sterrenbeeld past het beste bij Waterman? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige, stabiele relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld 

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]