De relatie tussen Steenbok en Ram

Steenbok en Ram


Steenbok (23 december - 20 januari)
Ram (21 maart - 20 april)


 

De eerste ontmoeting tussen Steenbok en Ram

Wanneer Steenbok en Ram elkaar ontmoeten zal het alleen tot een date komen als Steenbok zich seksueel aangetrokken voelt tot Ram. Steenbok knapt af op saaie en voorspelbare avances en wil dat de ander hem of haar het hof maakt. Steenbok is niet snel romantisch en vindt dat een date verplichtingen schept. Als Ram een date met een Steenbok wil kan hij of zij tijdens het gesprek terloops zeggen: ‘Misschien kunnen we een keertje samen naar…..’  Steenbok zal instemmen om samen iets te ondernemen als de uitnodiging niet op een date lijkt.

Ram is spontaan, maar Steenbok is afstandelijk en kieskeurig. Een date met een Steenbok komt niet spontaan tot stand. De plaats, de dag en de tijd waarop de afspraak zal plaats vinden zijn belangrijk voor Steenbok. Tijdens het eerste afspraakje is Steenbok attent en betrokken, maar niet op een overdreven manier. De sleutel om de aandacht van Steenbok te trekken en vast te houden zijn goede manieren.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Steenbok en Ram in een liefdesrelatie 

Als Steenbok en Ram een relatie hebben kan deze succesvol en langdurig zijn, maar alleen ze een gezamenlijk doel of dezelfde interesses hebben. Beiden zijn vastberaden, doelgericht en ambitieus, als dit stel een bedrijf start wordt het zeker een succes.

Een Ram - Steenbok relatie gaat niet over rozen, er moeten veel compromissen gesloten worden. Steenbok irriteert zich regelmatig aan Ram en heeft weinig geduld voor de onvolwassen fratsen van hem of haar. Ram ergert zich ook aan Steenbok omdat niets goed genoeg is en te hoge eisen stelt.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Steenbok en Ram 

Steenbok en Ram kunnen gepassioneerde seks hebben, als Steenbok zich eenmaal op zijn of haar gemak voelt gaan alle remmen los, maar onstuimige seks zullen ze nooit hebben. Geen rollenspellen, geen sekspeeltjes, geen sm, het kan zelfs maanden duren voordat Steenbok zonder pyjama of nachthemd naar bed gaat.

Steenbok wil alleen samensmelten, één worden met de ander tijdens de daad. Ram mist in een relatie met Steenbok de vluggertjes en speeltjes. Ram vindt seks met een Steenbok middelmatig en soms zelfs saai.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Steenbok en Ram de relatie verbreken 

Ram krijgt van Steenbok niet de aandacht waarnaar hij of zij verlangt. Ook kan Steenbok op seksueel gebied Ram niet voldoende bevredigen. Als Ram en Steenbok ruzie hebben is het dan ook meestal omdat Ram zich seksueel gefrustreerd voelt of omdat alles moet gaan zoals Steenbok het wil. Er kan een heftige strijd tussen Steenbok en Ram ontstaan, discussies monden uit in woede-uitbarstingen van Ram.

Beiden proberen te winnen, maar Ram zal nooit een strijd met een Steenbok winnen. Steenbok is te goed in ruzie maken, geen ander sterrenbeeld kan tippen aan een boze Steenbok. Als ruzies tussen dit stel uit de hand zijn gelopen, is er voor Steenbok geen weg terug.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Steenbok 

Welk sterrenbeeld past het beste bij Steenbok? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld 

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]