De relatie tussen Schorpioen en Steenbok

Schorpioen en Steenbok


Schorpioen (23 oktober – 21 november)
Steenbok (23 december - 20 januari)  

 

De eerste ontmoeting tussen Schorpioen en Steenbok 

Tijdens de eerste ontmoeting kunnen Schorpioen en Steenbok het onmiddellijk goed met elkaar vinden. Steenbok is vriendelijk, beschaafd, attent en tegelijk afstandelijk, een combinatie van eigenschappen die Schorpioen enorm aantrekkelijk vindt. Wanneer Schorpioen met Steenbok wil daten moet Schorpioen het subtiel aanpakken en Steenbok verleiden met een smoes, omdat Steenbok vindt dat een date verplichtingen schept.

Ook knapt Steenbok af op saaie voorspelbare avances. Maar als Steenbok zich aangetrokken voelt tot Schorpioen en besluit een date te willen, zal Steenbok er alles aan doen dat hun eerste date bijzonder wordt. Steenbok is kieskeurig en zal samen met Schorpioen tot in de puntjes bespreken wanneer, waar en hoe laat ze gaan eten. Allebei houden van luxe, een etentje in een chic restaurant is voor Schorpioen en Steenbok de perfecte plek voor een eerste date.

Steenbok kan ongeremd zijn, maar niet tijdens de eerste of tweede date, dan is Steenbok hartelijk, onderhoudend, gezellig, maar ook afstandelijk. Schorpioen geniet, hij of zij houdt van mysterieuze mensen die niet te veel vragen stellen en niet alles over zichzelf vertellen.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Schorpioen en Steenbok in een liefdesrelatie 

Schorpioen en Steenbok hebben veel met elkaar gemeen, beiden zien het leven zwart-wit en sluiten zelden compromissen. Ook gaan beiden intimiteit het liefst uit de weg, omdat allebei niet emotioneel afhankelijk willen zijn. Voor buitenstaanders is moeilijk te begrijpen dat Schorpioen en Steenbok een gelukkige relatie hebben, maar ze zijn de meest toegewijde en evenwichtige partners van de dierenriem.

Schorpioen weet precies waar hij of zij aan toe is, geen onverwachte verrassingen of onvolwassen fratsen. Steenbok houdt zich aan afspraken, is trouw en geeft Schorpioen een veilig gevoel.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Schorpioen en Steenbok 

Steenbok heeft op seksueel gebied niet zoveel fantasie, maar juicht de fantasie van Schorpioen toe. Schorpioen weet altijd iets nieuws te bedenken en Steenbok te verrassen. In het begin van hun relatie kan Steenbok verlegen reageren op alle nieuwe seksuele prikkels en handelingen. Maar wanneer Steenbok Schorpioen vertrouwt kan hij of zij zich helemaal geven en laten gaan.

Steenbok kan zelfs verrassend gepassioneerd zijn. Rollenspellen, seksspeeltjes, Steenbok was er geen fan van, maar wanneer Schorpioen en Steenbok de liefde bedrijven is Steenbok overal voor in.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Schorpioen en Steenbok de relatie verbreken

Schorpioen en Steenbok zijn volgens astrologen geen makkelijke sterrenbeelden. Allebei stellen hoge eisen, zijn kieskeurig en hebben last van stemmingswisselingen. Wanneer Steenbok en Schorpioen een relatie hebben lijken hun ‘negatieve’ eigenschappen niet te bestaan.

Schorpioen waardeert de altijd serieuze, ernstige Steenbok juist en Steenbok begrijpt dat Schorpioen zich terug trekt als alles tegen zit. Schorpioen en Steenbok verbreken zelden hun relatie. Allebei weten dat het gras aan de overkant vaak groener lijkt.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Schorpioen 

Welk sterrenbeeld past bij Schorpioen? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige en stabiele relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld 

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]