De relatie tussen Stier en Boogschutter

Stier en Boogschutter


Stier (21 april - 21 mei)
Boogschutter (22 november - 22 december)


 

De eerste ontmoeting tussen Stier en Boogschutter 

Tijdens een eerste gesprek met Boogschutter valt het Stier meteen op hoe ontspannen en gezellig Boogschutter is. Ook Boogschutter geniet van het gesprek, Stier toont interesse en is bijzonder vriendelijk. Wanneer Boogschutter met Stier flirt wordt Stier afstandelijker. Deze houding trekt Boogschutter aan, Boogschutter houdt van mysterieuze mensen. Boogschutter heeft een warme persoonlijkheid, zegt wat hij of zij vindt of denkt en wacht niet tot de ander het initiatief neemt.

Het motto van Boogschutter is; ‘niet geschoten is altijd mis’. Direct, niet opdringerig, maar op een vrijblijvende manier stelt Boogschutter voor om eens een wandeling te maken. Stier voelt zich niet onder druk gezet door Boogschutter, omdat het voorstel niet de lading van een date heeft, gaat Stier op het voorstel van Boogschutter in.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Stier en Boogschutter in een liefdesrelatie 

Stier en Boogschutter houden er beiden van om het thuis gezellig te maken, als ze samenwonen is hun huis of appartement dan ook bijzonder sfeervol. Boogschutter houdt van een huis vol familie en vrienden, maar Stier vindt een paar keer per jaar veel mensen over de vloer genoeg.

Ook houdt Stier en niet van als familie of vrienden zonder afspraak voor de deur staan. Boogschutter daarentegen geniet juist van onverwacht bezoek en kan zich niet vinden in de kluizenaar eigenschap van Stier. Problemen tussen Stier en Boogschutter worden steeds groter, deze partners begrijpen elkaar niet omdat ze te verschillend naar het leven kijken en andere verwachtingen hebben.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Stier en Boogschutter 

Stier en Boogschutter zitten op seksueel gebied niet op één lijn. Boogschutter is avontuurlijk en vindt een bed niet de spannendste plek om de liefde te bedrijven. Het liefst vrijt Boogschutter in de natuur, in een tent, in de duinen of in de bossen.

Stier daarentegen vrijt het liefst thuis, in zijn of haar eigen bed, waar geen zandkorrels of takken in zijn of haar billen prikken. In de open lucht kan Stier zich op seksueel niet laten gaan. Boogschutter mist spontane seks en valt bijna in slaap tijdens het lange voorspel met Stier.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Stier en Boogschutter de relatie verbreken 

Stier en Boogschutter hebben vaak een kortstondige relatie. Beiden weten dat ze geen goede match zijn. Boogschutter haakt af omdat Stier enorm bezitterig en jaloers kan zijn, overal een oordeel over heeft, alles wil beslissen en hun relatie verschrikkelijk verstikkend voelt.

Stier houdt niet van veranderingen, wil de relatie in stand houden, maar weet dat Boogschutter te avontuurlijk is en de sleur, de plichtsbetrachting in hun relatie hem of haar niet gelukkig maakt. 

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Stier 

Welk sterrenbeeld past bij Stier? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]