De relatie tussen Boogschutter en Steenbok

Boogschutter en Steenbok


Boogschutter (22 november – 22 december)
Steenbok (23 december -20 januari)


 

De eerste ontmoeting tussen Boogschutter en Steenbok 

Boogschutter is direct, sociaal en kan lomp overkomen, de soms slecht gekozen opmerkingen, waar over het algemeen geen geintje kwaad in zit, kunnen hard aankomen bij Steenbok.  Boogschutter wil niemand kwetsen, maar slecht gekozen opmerkingen zitten nu eenmaal in Boogschutters bloed. Steenbok neemt de dingen serieus en kan gereserveerd, of zelfs arrogant, op Boogschutter overkomen.

Steenbok lijkt koel, maar kan ook gevat en droog uit de hoek komen. Wanneer Boogschutter een date met Steenbok wil zal Boogschutter het initiatief moeten nemen. Steenbok verwacht dat de ander hem of haar het hof maakt. Steenbok houdt niet van avontuurtjes en zal alleen ingaan op een uitnodiging als de date geen verplichtingen schept en de ander er goed uitziet.

Meestal komt het niet tot een date, Steenbok is kieskeurig over de tijd en de plaats, waardoor Boogschutter snel kan afhaken, Boogschutter mist spontaniteit. Wanneer Steenbok en Boogschutter wel een date hebben doet Boogschutter er goed aan op tijd te komen. Steenbok wacht niet en Boogschutter komt nu eenmaal, (meestal) chronisch te laat. Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Boogschutter en Steenbok in een liefdesrelatie

Boogschutter krijgt het regelmatig benauwt in een relatie met Steenbok, omdat Steenbok vaak koel reageert op de spontane ideeën van Boogschutter. Steenbok is altijd attent en betrokken, maar niet op een overdreven manier.

Steenbok is enorm kritisch, waardoor Boogschutter het gevoel heeft dat Steenbok zijn of haar optimisme keer op keer de grond in boort. Tussen Steenbok en Boogschutter ontstaan vaak akelige ruzies. Steenbok vindt dat Boogschutter te veel geld uit geeft en Boogschutter vindt dat Steenbok gierig is en geen humor heeft. Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Boogschutter en Steenbok 

Steenbok komt los als hij of zij zich veilig voelt, maar het loskomen kan maanden duren. Boogschutter kan zich helemaal laten gaan als de ander seksueel aantrekkelijk is. Boogschutter heeft geen gewenningsperiode nodig. Meestal blijft het dan ook bij de eerste vrijpartij.

Boogschutter wil genieten en heeft op seksueel niet het geduld om maanden te wachten. Seks is voor Boogschutter een momentopname en niet iets dat je uitstelt. Wanneer Boogschutter wel begrip heeft voor Steenbok en zich op seksueel gebied aanpast, ontstaan er na een paar maanden toch problemen. Steenbok wil niet midden in de nacht vrijen als hij of zij vroeg op moet staan. Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Boogschutter en Steenbok de relatie verbreken 

Boogschutter is warm, optimistisch en avontuurlijk. Steenbok wordt vaak angstig geboren en komt kil en te voorzichtig op Boogschutter over. Steenbok verafschuwt verspilling en neemt de dingen te serieus.

Hun onverenigbare karakters botsen, akelige ruzies zijn onvermijdelijk. Dagen of zelfs weken negeren ze elkaar. Steenbok stort zich op zijn of haar werk en Boogschutter zoekt steun bij familie en vrienden. Wanneer Boogschutter en Steenbok niet meer boos op elkaar zijn en beseffen dat ze niet de ideale match zijn, gaan ze als vrienden uit elkaar. Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Boogschutter 

Bij welk sterrenbeeld past Boogschutter? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]