De relatie tussen Steenbok en Stier

Steenbok en Stier


Steenbok (23 december - 20 januari)
Stier (21 april - 21 mei)

 
 

De eerste ontmoeting tussen Steenbok en Stier 

Als Steenbok en Stier elkaar ontmoeten zijn beiden vriendelijk en afstandelijk tegelijk. Ze zijn een prefecte match, maar vaak lopen Stier en Steenbok ‘de ware’ mis omdat ze geen van beiden de kunst van het verleiden beheersen. Steenbok kan zich niet kwetsbaar opstellen en Stier heeft weken nodig om te beslissen of hij of zij wel wil daten. De meeste Steenbok – Stier relaties ontstaan dan ook op de werkvloer.

Voordat Steenbok en Stier daten is de vonk al lang overgeslagen. Tijdens een personeelsfeest of een gesprek over een tentoonstelling kan het tot een date komen. Als Stier en Steenbok samen iets ondernemen, genieten beiden en hebben spijt dat ze niet veel eerder met elkaar op stap zijn gegaan. Ze hebben dezelfde humor, houden beiden van intellectuele gespreken, houden zich aan de regels en werken hard om zich luxe en comfort te kunnen veroorloven.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Steenbok en Stier in een liefdesrelatie 

De meeste relaties stranden omdat partners, werk, sleur en verplichtingen gezamenlijk niet bevredigend afhandelen. Steenbok en Stier hebben geen moeite of problemen met sleur en verplichtingen. Beiden zijn trouw, eerlijk, zorgzaam en niets is hen te veel om elkaar gelukkig te maken.

Een relatie tussen Steenbok en Stier is ernstig, beiden zijn niet uitbundig, maar hebben dezelfde sarcastische humor, waardoor ze af en toe enorm veel plezier hebben.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Steenbok en Stier 

Ook op seksueel gebied passen Steenbok en Stier uitstekend bij elkaar. Steenbok stelt het hoogtepunt graag uit en dat vindt Stier heerlijk. Steenbok wil alles wat hij of zij doet perfect doen, ook op seksueel gebied.

Steenbok is de dominante sekspartner en ook daar heeft Stier geen problemen mee. Een spontane vrijpartij zal zelden voorkomen, beiden houden van regelmaat. Als Stier en Steenbok zin in seks hebben, maar de volgende dag vroeg op moeten staan, stellen ze hun vrijpartij uit.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Steenbok en Stier de relatie verbreken 

Steenbok en Stier hebben zelden ruzie, begrijpen elkaar op een hoger niveau en als er spanningen zijn kunnen ze die aan. De meeste relaties stranden omdat partners elkaar niet begrijpen, elkaar niets te zeggen hebben of geen gezamenlijk doel hebben.

Stier en Steenbok overspoelen elkaar niet met lof en aandacht, maar respecteren elkaar en streven dezelfde doelen na. Een breuk tussen Stier en Steenbok is dan ook ondenkbaar.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Steenbok 

Welk sterrenbeeld past het beste bij Steenbok? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]