De relatie tussen Schorpioen en Boogschutter

Schorpioen en Boogschutter


Schorpioen (23 oktober - 21 november)
Boogschutter (22 november - 22 december)


 

De eerste ontmoeting tussen Schorpioen en Boogschutter 

Boogschutter zal onmiddellijk op Schorpioen afstappen, als Boogschutter zich fysiek tot Schorpioen voelt aangetrokken. Boogschutter draagt het hart op de tong, is vriendelijk, openhartig, enthousiast en meestal opgewekt. Wanneer Boogschutter op Schorpioen af stapt en een gezellig gesprek begint, is het mogelijk dat Schorpioen kil en afwijzend reageert. Schorpioen houdt niet van opdringerige mensen.

Boogschutter spreekt en handelt gewoonlijk eerst en denkt later pas na over de gevolgen. Als Boogschutter graag een date met Schorpioen wil moet Boogschutter zich niet te opdringerig gedragen. Omdat Boogschutter zich met roekeloze overgave in liefdesgeschiedenissen kan storten, doet Boogschutter er goed aan zich te beheersen. Schorpioen is niet snel verliefd, maar kieskeurig en niet geïnteresseerd in een scharrel of korte affaire.

Schorpioen valt op een speciaal iemand, iemand die bijzonder begripvol is. Wanneer Boogschutter Schorpioen langzaam benadert en Schorpioen nieuwsgierig kan maken, zal Schorpioen een uitnodiging voor een etentje in een exotisch restaurant zeker accepteren.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Schorpioen en Boogschutter in een liefdesrelatie

Boogschutter is enorm sociaal, familie en vrienden zijn belangrijk voor Boogschutter. Boogschutter heeft overal vrienden en houdt met iedereen contact om op de hoogte te blijven. Schoorpioen heeft geen behoefte aan een grote vriendenkring, een paar goede vrienden zijn genoeg. Schorpioen vindt dat Boogschutter te makkelijk in omgang is en niet kieskeurig in het uitkiezen van nieuwe vrienden.

Problemen ontstaan wanneer alle kennissen en vrienden van Boogschutter onaangekondigd op bezoek komen. Boogschutter geniet van onverwacht bezoek, maar Schorpioen verafschuwd mensen die onaangekondigd voor de deur staan en alle aandacht van Boogschutter opeisen.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Schorpioen en Boogschutter

Boogschutter kan op seksueel gebied veel van Schorpioen leren. Na de daad kan Boogschutter alle interesse verliezen en iets anders doen alsof er niets gebeurd is. Boogschutter houdt van vluggertjes, het liefst overal, maar niet in bed.

Schorpioen leert Boogschutter dat seks in bed spannend en opwindend is en dat seks meer is dan alleen een orgasme. Schorpioen brengt Boogschutter naar ongekende hoogtes. Het sekslevens van Boogschutter en Schorpioen is fantastisch, ook na jaren is hun seksleven nog spannend.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Schorpioen en Boogschutter de relatie verbreken 

Boogschutter is avontuurlijk, optimistisch en slechts weinig dingen kunnen het goede humeur van Boogschutter lang weghouden. Boogschutter is gericht op plezier hebben en op de omgang met anderen. Schorpioen ziet het leven zwart wit, sluit zelden compromissen en heeft last van stemmingswisselingen.

Schorpioen en Boogschutter hebben een andere kijk op het leven waardoor er conflicten kunnen ontstaan. Schorpioen wil dat zijn of haar behoeften vervuld worden en is niet bezig met de behoeften van Boogschutter. Als Schorpioen niet leert de belangen van Boogschutter ter harte te nemen zal Boogschutter hun relatie beëindigen.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Schorpioen

Welk sterrenbeeld past bij Schorpioen? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige en stabiele relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]