De relatie tussen Schorpioen en Tweelingen

Schorpioen en Tweelingen


Schorpioen (23 oktober - november)
Tweelingen (22 april - 21 juni)


 

De eerste ontmoeting tussen Schorpioen en Tweelingen

Als Tweelingen en Schorpioen elkaar ontmoeten is Tweelingen onmiddellijk onder de indruk. Schorpioen is woest aantrekkelijk, vriendelijk, maar ook afstandelijk. Door te flirten en te veel interesse te tonen trekt Tweelingen de aandacht van Schorpioen niet. Schorpioen houdt van mysterieuze mensen, die niet opdringerig zijn en verafschuwd oppervlakkigheid.

Tweelingen voelt zich tijdens een eerste ontmoeting met Schorpioen onzeker, Tweelingen weet dat Schorpioen degene is die beslist of het tot een date komt. Als Schorpioen geïnteresseerd is in een date met Tweelingen zal hij of zij dit zeggen, Schorpioen is niet verlegen. Tweelingen en Schorpioen hebben niet hetzelfde voor ogen wat een eerste date betreft. Tweelingen houdt van dansen, een kroegentocht, festival of een gezellig café.

Schorpioen gaat liever uit eten in een exotisch, rustig restaurant. Het blijft meestal bij een eerste date. Tweelingen en Schorpioen verschillen te veel van elkaar. Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Schorpioen en Tweelingen in een liefdesrelatie 

Tweelingen heeft veel vrienden en een druk sociaal leven. Schorpioen is kieskeurig, ook wat vrienden betreft. De vrienden van Tweelingen zijn dan ook niet automatisch de vrienden van Schorpioen. In een Tweelingen - Schorpioen relatie ontstaan veel problemen omdat de vrienden van Tweelingen te pas en te onpas op bezoek komen. Schorpioen houdt niet van onverwacht bezoek en de vrienden van Tweelingen staan al snel niet meer onaangekondigd op de stoep.

Zonder woorden heeft Schorpioen duidelijk weten te maken dat de regels veranderd zijn. Schorpioen is bezitterig en verwacht dat Tweelingen alleen oog voor hem of haar heeft. Omdat Schorpioen het leven zwart – wit ziet en zelden compromissen sluit duurt een relatie tussen Tweelingen en Schorpioen nooit lang. Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Schorpioen en Tweelingen 

Schorpioen houdt van rollenspellen, sexy lingerie, het liefst gemaakt van leer, handboeien en olie. Heftige, hartstochtelijke seks is waar Schorpioen naar verlangt. Tweelingen geniet, waarschijnlijk is Schorpioen de beste sekspartner waarmee Tweelingen ooit seks heeft gehad.

Het is dan ook hun seksleven waardoor Tweelingen en Schorpioen geen einde maken aan hun relatie.  Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Schorpioen en Tweelingen de relatie verbreken

Tweelingen heeft in een relatie met Schorpioen niet de vrijheid waarnaar hij of zij verlangt. Een relatie met Schorpioen voelt voor Tweelingen vaak als een zware last. Tweelingen kan zichzelf niet zijn, in deze voor hem of haar soms zo verstikkende relatie.

Schorpioen verlangt naar een partner die begripvol, sterk, ambitieus en vooral trouw is. Omdat Tweelingen het moeilijk vindt zijn of haar emoties te uiten mist Schorpioen intimiteit in hun relatie. De meeste Tweelingen en Schorpioen relaties eindigen omdat Tweelingen vreemd is gegaan. Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Schorpioen 

Welk sterrenbeeld past bij Schorpioen? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]