Welk sterrenbeeld past het beste bij Tweelingen?

Tweelingen (22 mei t/m 21 juni)

Tweelingen is onweerstaanbaar, enorm gevat, houdt van plezier maken, heeft een uitgesproken smaak en is afgestudeerd in flirten. Tweelingen is de koning en de koningin van de one-night stand. Vermaakt graag anderen en wordt zelf ook graag vermaakt. Op z’n best voelt Tweelingen zich bij opwinding en spanningen, saaiheid is de grootste vijand.

Tweelingen heeft veel vrienden en de perfecte partner voor haar/hem is iemand die origineel, druk bezig is en geen enkele behoefte heeft om Tweelingen vast te pinnen. Tweelingen heeft een hekel aan alleen zijn, ook al eist tweelingen vrijheid, eigenlijk wil zij/hij een stabiel veilig thuis en een partner met een luisterend oor. Tweelingen is een duiveltje met een fluwelen tong, er zijn maar weinig sterrenbeelden die de charme van Tweelingen kunnen weerstaan. Welk horoscoop past het beste bij Tweelingen?


De perfecte sterrenbeelden match: Ram, Leeuw, Weegschaal, Waterman
 
Gaat goed samen met: Tweelingen, Boogschutter
 
Is geen match met: Vissen, Stier, Kreeft, Maagd, Schorpioen, Steenbok

 

Ram

Tweelingen en Rammen zijn een perfecte match. Ze voelen zich seksueel enorm tot elkaar aangetrokken, beiden hebben een kinky voorkeur, waardoor de seks nooit verveelt in deze relatie. Ram en Tweelingen kunnen samen ze de meest fantastische dingen tot stand brengen.
 
Meer over de match Tweelingen en Ram

 

Stier 

Stier en Tweelingen zijn geen match, voor Stier kan het een lastige relatie zijn omdat Tweelingen de behoefte heeft op ieder levensgebied steeds iets nieuws uit te proberen. Stier kan Tweelingen niet bijbenen en zich onzeker en ongelukkig voelen in deze relatie zonder precies te weten wat de oorzaak is.
 
Meer over de match Tweelingen en Stier

 

Tweelingen

Twee Tweelingen kunnen het meteen goed met elkaar vinden. Hun relatie is luchtig, maar kan ook stormachtig zijn. Twee Tweelingen kunnen elkaar geen stabiliteit geven waardoor beiden zich niet geborgen voelen in hun relatie. Relaties tussen twee Tweelingen zijn meestal van korte duur.
 
Meer over de match Tweelingen en Tweelingen

 

Kreeft 

Tweelingen en Kreeft zijn geen match, ze hebben overeenkomend gedrag, maar meestal verschillen Tweelingen en Kreeft als dag en nacht. Tweelingen moet communiceren om zich op z’n best te voelen en flirten om zijn/haal ego op peil te houden. Kreeft wil rust en heeft niet altijd zin om te praten. Doordat Tweelingen geen geduld heeft strand deze relatie in een vroeg stadium.
 
Meer over de match Tweelingen en Kreeft

 

Leeuw 

Tweelingen en Leeuw zijn een uitstekende match, vaak heeft dit stel het gevoel dat ze elkaars zielsverwanten zijn. Dit gevoel wordt vooral veroorzaakt door het warme hart van Leeuw, Hoewel beiden overtuigd zijn van zijn/haar gelijk respecteren ze elkaar. Leeuw valt op de vlotte babbel van Tweelingen en op zijn/haar charme. Samen trekt dit stel overal de aandacht van iedereen om zich heen.
 
Meer over de match Tweelingen en Leeuw
 


Maagd 

Tweelingen en Maagd zijn geen match, een liefdesrelatie tussen Tweelingen en Maagd kan slagen, maar meestal stoort Maagd zich aan de speelse en vooral onopgeruimde Tweelingen. Ze kunnen veel van elkaar leren en elkaar aanvullen, Tweelingen voelt zich veilig bij Maagd, maar de kans is groot dat Maagd niet voor een relatie met Tweelingen kiest. Tweelingen is en blijft tenslotte slordig.
 
Meer over de match Tweelingen en Maagd
 


Weegschaal 

Tweelingen en Weegschaal is een perfecte combinatie, ze kunnen elkaar als het ware verblinden. Maar het is moeilijk te voorspellen of het een langdurige relatie wordt. Als Weegschaal moeilijk beslissingen kan nemen en Tweelingen voortdurend op haar/zijn beslissingen terug komt wordt deze relatie problematisch.
 
Meer over de match Tweelingen en Weegschaal
 


Schorpioen

Tweelingen en Schorpioen zijn geen match, deze relatie is gecompliceerd. Tweeling voelt zich enorm aangetrokken tot de mysterieuze Schorpioen, maar Schorpioen irriteert zich regelmatig aan Tweelingen omdat hij/zij dingen niet afrondt of afmaakt. Schorpioen doet nooit iets half zoals Tweelingen, die enthousiast aan iets begint en het dan niet af maakt.
 
Meer over de match Tweelingen en Schorpioen
 
 

Boogschutter 

Tweelingen en Boogschutter zijn een goede match. Tweelingen verlangt naar een partner die veelzijdig en levendig is om haar/zijn passie aan te wakkeren, Boogschutter is zo een partner. Als Boogschutter daarnaast op een intellectueel niveau de geest van Tweelingen weet te stimuleren, is het de beste match voor Tweelingen.
 
Meer over de match Tweelingen en Boogschutter
 


Steenbok 

Tweelingen en Steenbok zijn geen match, maar toch zouden ze een gelukkige, langdurige relatie met elkaar kunnen hebben als ze de uitdaging aangaan en bereid zijn van elkaar te leren. Vooral Steenbok moet water bij de wijn doen in deze relatie, de gemakzuchtige eigenschap van Tweelingen kan Steenbok moeilijk accepteren
 
Meer over de match Tweelingen en Steenbok
 


Waterman

Tweelingen en Waterman passen uitstekend bij elkaar. Beiden vermijden confrontaties en houden niet van diepgaande emotionele gesprekken.  Waterman stoort zich niet aan het luidruchtige gedrag van Tweelingen en laat zich niet door hem/haar uit de tent lokken. Ook weet Waterman dat Tweelingen haar/zijn mening toch nooit zal veranderen, ook als de ander met feiten aankomt. 
 
Meer over de match Tweelingen en Waterman

 

Vissen

Tweelingen en Vissen zijn geen match. Het zijn aartsvijanden, mits ze een conjunctie driehoek van Zon en Maan hebben, dan kunnen ze heel goed met elkaar opschieten. Ze lijken in sommige opzichten heel veel op elkaar, zo zijn ze beiden heel gevoelig voor schoonheid. Keer op keer ontstaan er spanningen tussen beiden, onder andere omdat Vissen regelmatig het enthousiasme van Tweelingen blust  
 
Meer over de match Tweelingen en Vissen
 


Horoscoop match voor alle Sterrenbeelden 

Benieuwd welke horoscopen bij elkaar passen en welke niet?  Wil jij je partner beter begrijpen? Leer nu je partner nog beter kennen.
   
 

Als jullie Sterrenbeelden niet bij elkaar passen

Jullie sterrenbeelden passen niet bij elkaar, maar je wilt dat jullie relatie een succes wordt.
Een astroloog kan vertellen waarom jullie sterrenbeelden botsen en hoe deze conflicten kunnen worden opgelost. Start nu een gratis chat met een astroloog en krijg binnen enkele minuten antwoord op de vraag, hoe je je partner volgens haar of zijn sterrenbeeld beter leert kennen en begrijpen.

Is hij de ware?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]