De relatie tussen Vissen en Schorpioen

Vissen en Schorpioen


Vissen (20 februari - 20 maart)
Schorpioen (23 oktober – 21 november)

 

De eerste ontmoeting tussen Vissen en Schorpioen

Wanneer Vissen en Schorpioen elkaar ontmoeten klikt het onmiddellijk tussen hen. Vissen is de vriendelijkheid zelve en geeft de ander het gevoel dat hij of zij belangrijk is. Vissen laat de ander zichzelf zijn, waardoor Schorpioen zich op zijn of haar gemak voelt. Vissen kan verlegen zijn en nerveus worden als iemand hem of haar onverwacht benadert. Omdat Schorpioen ook niet van mensen houdt die zich opdringen, kan het lastig zijn voordat Vissen en Schorpioen een date te plannen.

Allebei willen dat de ander het initiatief neemt. Wanneer Vissen en Schorpioen wel een date plannen zullen ze geen spijt krijgen. Eten in een rustig restaurant, het liefst aan zee, is voor Schorpioen en Vissen een perfecte eerste date. Als Schorpioen en Vissen elkaar observeren tijdens hun etentje, gebeurt er iets opmerkelijks. allebei zijn intuïtief en weten gewoon wat de bedoelingen van de ander is.

Vluchtige flirts maken geen indruk op Vissen en Schorpioen. Vissen en Schorpioen verlangen naar intellectueel contact en geven zich niet bloot tijdens een eerste date. Toch weten beide, zonder erover te praten, dat ze bij elkaar passen.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Vissen en Schorpioen in een liefdesrelatie 

Vissen en Schorpioen begrijpen elkaar op een dieper niveau, waardoor het zelden tot ernstige conflicten komt. Ze voelen elkaar feilloos aan en geven elkaar de ruimte. Allebei hebben periodes van eenzaamheid nodig om weer op te laden. Vissen is enorm verdraagzaam en maakt nooit onnodig ruzie. Ook is Vissen niet veeleisend, waardoor Schorpioen altijd zijn of haar zin krijgt.

Een Schorpioen Vissen relatie is een harmonieuze, stabiele relatie. Allebei weten welke verwachtingen de ander van de relatie heeft en niets is belangrijker voor Schorpioen en Vissen dan het intact houden van hun relatie.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Vissen en Schorpioen 

Vissen hebben vaker seks met elkaar dan andere stellen. Ook experimenteren Vissen en Schorpioen meer, waardoor hun seksleven spannend blijft. Vissen kan zich helemaal laten gaan wanneer hij of zij de liefde bedrijft met Schorpioen.

Alle remmingen verdwijnen, Vissen voelt zich veilig. Schorpioen bepaalt hoe, waar en wanneer de liefde wordt bedreven. De dominantie van Schorpioen stoort Vissen niet, integendeel Vissen geniet met volle teugen van de hartstochtelijke en verassende ideeën van Schorpioen.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Vissen en Schorpioen de relatie verbreken 

Vissen doet er alles aan om de relatie te laten slagen en zal een leven lang in de ander blijven investeren. Vissen houdt niet van conflicten, Vissen wil zijn of haar partner gelukkig maken en tevreden stellen. In een Schorpoen Vissen relatie is het Vissen die zich probeert aan te passen.

Omdat Vissen vaak doet alsof conflicten niet bestaan lopen ruzies niet uit de hand. Schorpioen is zich er vaak niet van bewust wat Vissen nodig heeft om gelukkig te zijn. Schorpioen is meestal bezig met het vervullen van zijn of haar eigen behoeften. Vissen weet dat Schorpioen eerst aan zichzelf denkt, maar zal er nooit ruzie over maken. Vissen weet dat niemand perfect is. Vissen en Schorpioen beëindigen hun relatie zelden.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Vissen

Welk sterrenbeeld past bij Vissen? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige en stabiele relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]