De relatie tussen Kreeft en Kreeft

Kreeft en Kreeft


Kreeft (22 juni - 22 juli)

 

De eerste ontmoeting tussen Kreeft en Kreeft 

Kreeft kiest zorgvuldig met wie hij of zij wil daten. Kreeft heeft geen haast om zich te settelen. Omdat Kreeft niet impulsief is en de ene keer extravert en de andere keer gereserveerd, is het mogelijk dat twee Kreeften, ook al voelen ze zich enorm tot elkaar aangetrokken, beiden geen aanstalten maken voor een date.

Als één van beiden een speelse, grappige bui heeft, buien van Kreeft wisselen namelijk van het ene op het andere moment, kan het tot een date komen. Een perfecte date voor twee Kreeften is samen één of twee drankjes te doen en nog geen etentje. Zo kunnen ze elkaar een aantal vragen stellen en observeren hoe de ander met het personeel omgaat. Twee Kreeften hebben twee of drie dates nodig om te weten of ze bij elkaar passen. 

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Kreeft en Kreeft in een liefdesrelatie 

Twee Kreeften staan altijd open voor elkaars behoeften, beiden zijn empathisch en enorm emotioneel. Kreeften weten dat hun partner de ruimte nodig heeft omdat Kreeft zelf ook veel ruimte nodig heeft om zich goed te voelen.

Twee Kreeften hebben weinig of geen relatieproblemen, ze vergeven elkaars slechte buien. Omdat ze niet van confrontaties houden trekken Kreeften zich terug en komen weer tevoorschijn als ze weer vrolijk zijn.

%sterrenbeelden_past_bij_kreeft%

 

Het seksleven van Kreeft en Kreeft 

Twee Kreeften hebben een fantastisch seksleven, Kreeften kunnen de kilste, maar ook de warmste personen zijn die er bestaan. Kreeft is een verlegen sterrenbeeld, maar kan tussen de lakens helemaal los gaan en dominant zijn. Kreeft neemt graag de leiding in bed en twee Kreeften wisselen elkaar af.

Seks is voor Kreeft een manier om te ontspannen, alle zorgen die Kreeft heeft verdwijnen tijdens een vrijpartij als sneeuw voor de zon. Twee Kreeften hebben meer seks met elkaar dan andere sterrenbeelden.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Kreeft en Kreeft de relatie verbreken 

Kreeft is lichtgeraakt en kan als geen andere scenes schoppen, ook trekt Kreeft zich terug om confrontaties te vermijden. Kil komt Kreeft weer na een tijdje tevoorschijn, klaar om weer een scene te schoppen.

Als beide partners Kreeft zijn begrijpen ze elkaars frustratie, maken het weer goed zonder woorden en gaan weer verder met waar ze gebleven zijn. Kreeft en Kreeft verbreken hun relatie alleen als één van beiden een drank- of drugsprobleem heeft dat niet op te lossen is.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Kreeft

Welk sterrenbeeld past bij Kreeft? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]