De relatie tussen Ram en Maagd

Ram en Maagd

 

Ram (21 maart - 20 april)
Maagd (24 augustus - 22 september)


 

De eerste ontmoeting tussen Ram en Maagd 

Wanneer Ram en Maagd elkaar voor het eerst ontmoeten kunnen ze zich tot elkaar aangetrokken voelen. Ram valt op de onverschillige, afstandelijke houding van Maagd. Maagd valt alleen op Ram als hij of zij er verzorgd uitziet en niet al te luidruchtig en te opdringerig is. Maagd vertelt, als hij of zij iemand voor het eerst ontmoet, niets over zichzelf. Maagd kan zwijgzaam zijn waardoor Ram de indruk krijgt dat Maagd niet geïnteresseerd is Ram beter te leren kennen.

Als Ram graag een date met Maagd wil, moet er een protocol gevolgd worden. Eerst moet er een telefoongesprek gepland worden voor een paar dagen na de eerste ontmoeting. Tijdens het telefoongesprek moet de aankomende date uitgebreid worden besproken. Wordt het een kopje koffie of een wandeling? Een uitgebreide date met eten en vermaak kan beter georganiseerd worden als de eerste date een succes was. Kan de zo ongeduldige Ram zich aan dit protocol houden?

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Ram en Maagd in een liefdesrelatie

Ram en Maagd hebben enorm verschillende karakters, die funest zijn voor een geslaagde relatie. Maagd wil alles plannen en regelen, van reizen tot theaterreserveringen. Maagd laat niets aan het toeval over, hij of zij wil alles van tevoren weten. Ram daarentegen houdt van avontuur en verassingen en kan het benauwd krijgen als Maagd hem of haar herinnert aan dingen die op tijd moeten gebeuren.

Ram zit vol passie, energie en houdt van uitdagingen, als Maagd zegt dat de autobanden volgende week aan vervanging toe zijn, het morgen de dag is dat het stof achter de tv moet worden weggehaald, kan Ram razend worden. Pluk de dag, is het motto van Ram, Ram wil van het leven genieten en niet gecommandeerd worden.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Ram en Maagd

Maagd is vaak serieus en gespannen, maar kan op seksueel gebied helemaal los gaan. Maagd houdt niet van vluggertjes, bij seks horen romantiek, het voor- en naspel volgens Maagd. Maagd weet hoe hij of zij een sekspartner moet opwinden, Maagd heeft zich voorbereid en er alles over gelezen.

Het wind Ram enorm op dat Maagd zo anders is, veel losser, tussen de lakens, zich kan laten gaan en zich kan laten overweldigen. Maar als Ram en Maagd een langdurige relatie hebben veranderen de regels. Ram houdt van vluggertjes en vooral vlak na het ontwaken zijn de lekkerste. Maagd daarentegen wil dat Ram eerst zijn of haar tanden poetst en een douche neemt. Ondertussen verschoond Maagd het bed of maakt het bed op. Ram heeft zich ondertussen onder de douche zelf bevredigd en gefantaseerd over een spannende vrijpartij in file. 

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Ram en Maagd de relatie verbreken 

Ram en Maagd beëindigen hun relatie als ze tot de conclusie zijn gekomen dat ze elkaar tot waanzin drijven. Compromissen sluiten en problemen met elkaar uitpraten lukt dit stel niet. Ram geeft niet toe als hij of zij ongelijk heeft, schreeuwt tijdens discussies en loopt boos de deur uit.

Maagd vergeet en vergeeft niet snel en werkt niet mee. Maagd zal Ram nooit vrij pleiten en er alles aan doen een ruzie te winnen. Maagd weigert te luisteren, stelt eisen, en loopt weg zonder te schreeuwen. Ram kan een ruzie met Maagd nooit winnen.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Ram

Welk sterrenbeeld past bij Ram? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 


De beste match volgens jouw sterrenbeeld 

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]