De relatie tussen Steenbok en Steenbok

Steenbok en Steenbok


Steenbok (23 december -20 januari)

 

De eerste ontmoeting tussen Steenbok en Steenbok 

Twee Steenbokken begrijpen elkaar op een dieper niveau. Wanneer ze elkaar ontmoeten en elkaar seksueel aantrekkelijk vinden, kan het snel tot een date komen. Ze verlangen allebei naar een vaste partner, maar zullen dit nooit toegeven. Steenbok kan romantisch en ongeremd zijn, maar ook kil en afstandelijk. Wanneer twee Steenbokken besloten hebben dat ze met elkaar uit willen gaan, wordt hun date van tevoren tot in de puntjes besproken.

Hun eerste date lijkt meer op een zakelijke bijeenkomst dan een spontane date. Wanneer Steenbok tijdens de eerste ontmoeting heeft besloten dat de ander aantrekkelijk is, is de volgende stap erachter te komen of de ander alles op orde heeft. Steenbok gaat niet in zee met iemand die geen baan heeft en niet verder kijkt dan vandaag of morgen. Ook moet de ander ambitieus zijn en goede manieren hebben.

Tijdens hun eerste date praten twee Steenbokken over hun levensverzekeringen, pensioenregelingen, autoverzekeringen of studieschuld. Wanneer ook hun scherpzinnig gevoel voor stijl en smaak overeenkomt, besluiten Steenbok en Steenbok na een derde date dat ze een relatie met elkaar willen.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Steenbok en Steenbok in een liefdesrelatie 

Twee Steenbokken passen uitstekend bij elkaar, ze weten wat ze van elkaar kunnen verwachten. Steenbok en Steenbok irriteren zich niet aan elkaar, allebei maken ze zich niet schuldig aan onvolwassen fratsen. De meeste relaties stranden omdat werk, sleur en plichten spanningen veroorzaken, maar dit geldt zeker niet voor twee Steenbokken.

Steenbok is een vastberaden, hardwerkende, trouwe partner die een comfortabel leven voor ogen heeft, waar het aan niets ontbreekt. Steenbok heeft de sterkste wil van de dierenriem, twee Steenbokken kunnen al hun dromen uit laten komen.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Steenbok en Steenbok 

Twee Steenbokken bedrijven de liefde alleen wanneer ze tijd hebben en zeker niet als ze beide of één van hen de volgende dag vroeg op moet staan.

Ze nemen graag de tijd om elkaar te verwennen, dus plannen Steenbok en Steenbok, zoals de meeste dingen in hun leven, ook het tijdstip en de dag wanneer ze seks met elkaar hebben. Ook geen vluggertje, voor twee Steenbokken. Ze doen het goed en uitgebreid of helemaal niet.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Steenbok en Steenbok de relatie verbreken 

De relatie begint meestal romantisch, maar wordt op de lange duur gewoontjes, saai en passieloos. Steenbok is serieus en beseft vaak te laat dat een leven zonder vreugde niets voorstelt. Wanneer allebei tegelijkertijd beseffen dat ze meer plezier moeten maken zullen ze de ideale relatie hebben. Maar als één van hen blijft vasthouden aan de manier van leven zoals ze altijd hebben geleefd ontstaan er problemen.

Ze manipuleren elkaar en willen allebei de ander onder controle houden. Omdat beide dominant zijn kunnen ze geen compromissen sluiten. De Steenbok die naar meer plezier in het leven verlangt, verbreekt na lang wikken en wegen de relatie.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Steenbok 

Welk sterrenbeeld past bij Steenbok? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld 

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]