Welk Sterrenbeeld past het beste bij Stier?

Stier 21 april t/m 21 mei

Stier is iemand die haar of zijn partner trouw is en de behoeften van de partner boven zichzelf plaatst. Stier is van alle sterrenbeelden het meest behulpzaam en bezit alle ingrediënten voor een langdurige relatie. In kortstondige relaties of one night stands kan Stier kan zich niet vinden. Stier is een hartstochtelijke, sensuele minnaar of minnares en raakt opgewonden via alle vijf zintuigen. Zijden of fluwelen nachtkleding, een luxueuze omgeving, geparfumeerde olie, verse bloemen, kaarslicht en langzame massages winden

Tussen de lakens is Stier voorspelbaar, het is tenslotte een gewoontedier. Stier neemt zelf niet snel het initiatief als zij/hij interesse heeft in iemand. Stier is bedachtzaam en pakt alles systematisch en langzaamaan, ook de liefde. Welk sterrenbeeld is de perfecte match voor een gelukkige langdurige relatie of een huwelijk? Welk horoscoop past het beste bij Stier?
 

De perfecte sterrenbeelden match: Vissen, Weegschaal, Schorpioen, Steenbok, Maagd

 

Gaat goed samen met: Kreeft, Stier, Maagd en Waterman een goede match

 

Is geen match met: Ram, Tweelingen, Leeuw, Boogschutter

   

Ram

Stier en Ram geen goede match, hun karakters botsen Stier is het meest luie en geduldige sterrenbeeld van de dierenriem, Stier kan Ram niet bijbenen. Ram daarentegen zit vol energie, maar is het ongeduldigste sterrenbeeld van de dierenriem. Ram kletst honderd uit en wil er altijd op uit terwijl de kalme rustige Stier liever thuis blijft.
 
Meer over de match Stier en Ram
 
 

Stier 

Twee Stieren kunnen het goed met elkaar vinden, de relatie kan stabiel, rustig en langdurig zijn. Toch kan het leven van twee Stieren erg saai worden omdat beiden niet van veranderingen houden. Iets dat niet saai is tussen twee Stieren is hun seksleven, de sensualiteit druipt ervan af.
 
Meer over de match Stier en Stier

 

Tweelingen 

Stier en Tweelingen zijn geen match, dit stel heeft een gecompliceerde relatie. Om hun relatie te laten slagen moeten er veel compromissen gesloten worden. Stier is huiselijk en kan Tweelingen vaak niet bijbenen. Tweelingen wil altijd iets nieuws uitproberen, waardoor Stier zich niet zeker voelt.
 
Meer over de match Stier en Tweelingen

 

Kreeft 

Kreeft en Stier passen bij elkaar, beiden houden van huis en haard. Hun horoscopen hebben veel overeenkomsten waardoor ze zo goed bij elkaar passen. Kreeft heeft geruststelling nodig en Stier kan dit als geen ander geven. Hun relatie is vaak het grootste deel van de tijd te serieus. Ze zouden elkaars humor vaker moeten aanmoedigen.
 
Meer over de match Stier en Kreeft

 

Leeuw

Stier en Leeuw passen niet bij elkaar, beiden hebben veel complimenten en aandacht nodig. Ook ontstaan er onenigheden omdat Leeuw zich vaak niet aan de regels houdt. Leeuw rijdt te hard, geeft meer geld uit dan binnen komt en blijft volgens Stier te lang op feestjes hangen. Beiden voelen zich niet gewaardeerd in deze relatie. Vaak is hun relatie van korte duur omdat Leeuw en Stier moeite hebben met het sluiten van compromissen.
 
Meer over de match Stier en Leeuw
 
 

Maagd 

Stier en Maagd zijn een uitstekende match. Het is geen levendig stel, maar ze voelen zich veilig bij elkaar omdat ze weten waar ze aan toe zijn en Stier nog Maagd onverwachte dingen doet. Beiden weten dat de ander integer en betrouwbaar is. Anderen zien hun relatie vaak als saai, maar samen zijn ze gelukkig.
 
Meer over de match Stier en Maagd

 

Weegschaal

Met Weegschaal kan Stier gelukkig worden. Weegschaal kan soms moeite hebben met het gebrek aan enthousiasme van Stier, maar omdat Stier altijd haar/zijn best doet verzoent Weegschaal zich met deze eigenschap.
 
Meer over de match Stier en Weegschaal
 
 

Schorpioen 

Stier en Schorpioen zijn een match. Stier geeft Schorpioen de onvoorwaardelijke liefde die hij of zij nodig heeft. Ook hunkert Schorpioen naar een veilig en stabiel thuis en Stier is het enige sterrenbeeld dat dit kan geven. Het streelt het ego van Stier dat Schorpioen zich zo ontspannen bij hem/haar voelt. Stier en Schorpioen kunnen gelukkig samen oud worden.
 
Meer over de match Stier en Schorpioen
 
 

Boogschutter 

Stier en Boogschutter zijn geen match, als dit stel graag wil dat hun relatie slaagt, moeten ze beiden veel water bij de wijn doen. Stier weet vaak niet wat hij/zij met Boogschutter aan moet en raakt daardoor geïrriteerd. Boogschutter komt chronisch te laat en heeft een hekel aan huishouden.
 
Meer over de match Stier en Boogschutter
 
 

Steenbok 

Stier en Steenbok zijn een perfecte match, het is een match made in heaven. Ze hebben dezelfde droge grappige humor, worden door hetzelfde gedreven, zoals veiligheid op financieel en emotioneel gebied. Stier en Steenbok praten onenigheden uit en vliegen elkaar niet in de haren. Het is geen spannende, maar wel een stabiele relatie. Een langdurige relatie of huwelijk tussen Stier en Steenbok is zeer aanbevelenswaardig.
 
Meer over de match Stier en Steenbok

 

Waterman 

Stier en Waterman passen bij elkaar, het kan een perfecte match zijn als Stier gemakkelijk met veranderingen om kan gaan. Maar Stier is een gewoontedier, kan het onbekende niet omarmen en is vaak niet bereid te veranderen. Het is daarom verstandig de combinatie Stier-Waterman te vermijden als veranderingen Stier beangstigen.
 
Meer over de match Stier en Waterman

 

Vissen 

Stier en Vissen passen bij elkaar, ze worden als een magneet tot elkaar aangetrokken. Beiden houden van harmonie en rust en dat vinden ze bij elkaar. Dit stel is het meestal met elkaar eens, zo  vinden Stier en Vissen dat je nooit problemen moet veroorzaken en niet om moeilijkheden moet vragen. Hun relatie is stabiel en meestal voor het leven.
 
Meer over de match Stier en Vissen

 

Jouw horoscoop match 

Benieuwd welke horoscopen een match zijn?  Welke sterrenbeelden er beter aan doen om een relatie te vermijden en welke combinatie een match made in heaven is? Leer nu wat je partner volgens haar/zijn sterrenbeeld verwacht van de liefde.
   


Passen de horoscopen van jou en je partner niet bij elkaar?

Jullie sterrenbeelden passen niet bij elkaar, maar je wilt dat jullie relatie een succes wordt.
Het kan zijn dat de planeten Maan, Mars of Venus van jou en je partner in een sterrenbeeld wel in een teken van de dierenriem waardoor jullie een gelukkige relatie zullen hebben. Start nu een gratis chat met een astroloog en je weet het binnen enkele minuten.

Is hij de ware?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]