Goede en slechte eigenschappen van het sterrenbeeld Schorpioen


Ben je geboren tussen 24 oktober t/m 22 november, dan is jouw sterrenbeeld Schorpioen. Let dan nu op. Je zult jezelf zeker kunnen herkennen in deze goede en slechte eigenschappen van een Schorpioen ontdekken. Beschrijving karaktertype sterrenbeeld Schorpioen

  • Het sterrenbeeld Schorpioen heeft een charismatische uitstraling. Hij is gepassioneerd en doelgericht. Stimuleert en motiveert graag anderen.
  • De Schorpioen heeft een enorm wilskrachtig karakter en is bijzonder intuïtief, al kan hij daarvan soms wel te emotioneel worden. Ze zijn vaak uiterlijk kalm maar dat zegt niets over de innerlijke onrust die de Schorpioen soms kan overvallen.


Gratis contact met een medium of paragnost?

Start nu je gratis chat 

Algemene eigenschappen en betekenis van het sterrenbeeld Schorpioen

Schorpioenen zijn over het algemeen diepzinnige, intense en krachtige persoonlijkheden. Hij kan zelfbeheerst overkomen, maar onder deze rust schuilt soms een ware vulkaan van emoties. Onderdrukte agressie kan leiden tot een uitbarsting van je van schrikt.

Een Schorpioen heeft een charismatische uitstraling, en kan buitengewoon innemelijk en charmant zijn. Over het algemeen zijn ze erg goed gezelschap en prettige gesprekpartners. Je verbergt weinig voor de Schorpioen. Ze hebben vaak een doordringende blik die recht door je heen kijken, anderen kunnen zich hierdoor  zich weerloos en kwetsbaar voelen.

Een Schorpioen houdt niet echt van teveel drukte en houdt zich op de achtergrond. Wie de Schorpioen goed kent, weet dat hij de kat uit de boom kijkt en oplettend en voorzichtig is. Hij is gedisciplineerd en kunnen goed inschatten over welke kwaliteiten anderen beschikken. De Schorpioenen is een doorzetter, wilskrachtig en gepassioneerd, dit kan anderen soms overweldigen. Aan de andere kant hebben ze maar een klein hartje en zijn ze gemakkelijk geraakt in hun emotie. Omdat ze zo gevoelig zijn en erg extreem zijn in hun voor- en afkeuren, kunnen ze snel gekwetst  of boos worden en exploderen in woede. Eigenlijk is het simpel, je houdt van de Schorpioen of niet.

Schorpioen kunnen bot en sarcastisch zijn, dat maakt ze niet altijd even geliefd bij anderen. Is hij beledigd, dan kan hij opzettelijk wreed zijn. Ze zijn ook veeleisend en bij een gemaakte fout door anderen (in hun ogen) wordt niet gemakkelijk vergeten of vergeven. zijn, kunnen vaak niet met collega’s overweg en zijn zelfs geneigd tot botheid.

Aan de andere kant, als een Schorpioen je graag mag, dan is het je allerbeste vriend, maar kwets hem niet. Een Schorpioen is namelijk van het ene op het andere moment in staat de vriendschap achter zich te laten, en door te gaan met zijn eigen leven.

Gelukkig wordt het sterke redeneringsvermogen van de Schorpioen gebalanceerd door hun voorstellingsvermogen en intuïtie. Dankzij deze geschenken kan de Schorpioen kan veel dieper dan anderen doordringen tot de kern van allerlei kwesties. Dit komt omdat ze een balans hebben in het creëren van hun visualisaties en intuïtie.  Daardoor hebben ze een grotere kans om genieën te worden dan alle andere sterrentekens. Pas op voor de Schorpioen die het verkeerde pad heeft gekozen.


Gratis contact met een medium of paragnost?

Start nu je gratis chat 

Het sterrenbeeld Schorpioen in relaties

De Schorpioen is het meest gepassioneerde en seksueel ingestelde sterrenteken. De ultieme samensmelting met hun geliefde partner is het doel wat hij graag zou willen bereiken.  Ze zijn gepassioneerd en kunnen zichzelf volledig in de relatie of partner verliezen. De Schorpioen kan de neiging ontwikkelen tot losbandig en pervers gedrag. 

Een relatie met een Schorpioen kan ingewikkeld zijn. Een Schorpioen kan zo maar 'out of the blue' chagrijnig of boos zijn, en vraag op dat moment maar niet naar de reden. Dat hoor je later wel wanneer ze uitgebroed zijn. Als partner kan hij jaloers en bezitterig zijn maar zijn. Aan de andere kant willen ze alles voor je doen en met je delen en zijn ze extreem loyaal.

De Schorpioen heeft een uitstekend geheugen. Daarom is het niet gemakkelijk om gekwetstheid los te laten. Als hij zich eenmaal gekwetst voelt vraagt het heel veel tijd voor dat vertrouwen weer terug komt. Als het de Schorpioen niet lukt om het oud zeer los te laten kan je het op je buik schrijven. Vergeten en vergeven is erg moeilijk voor de Schorpioen. Het kan in sommige gevallen lang duren maar soms volgt er wraak. Het gezegde is niet voor niets; “Bij de Schorpioen zit het venijn in de staart.”

Aan de andere kant, de Schorpioen al een vriendelijk gebaar altijd onthouden en dit ook aan je terugbetalen. Als je eenmaal het vertrouwen en respect hebt verdient, zal dit absoluut in je voordeel zijn.
 

De Schorpioen op het werk

De Schorpioenen is een duizendpoot en heeft over het algemeen veel talenten. Daarom kunnen ze in de meest uiteenlopende beroepen uitblinken. Hun innerlijke intensiteit kan zich uiten in de ijzige zelfbeheersing van een chirurg, de concentratie van de onderzoekswetenschapper of de moed van een militair. Ieder vak waarbij praktisch onderzoek, analyseren en het oplossen van mysteries aan te pas komt, zal hen wel aanspreken. Dus ze zullen zich ook aangetrokken voelen tot politie- en speurwerk, natuurkunde, psychologie en de paranormale wereld. Ze zijn bijzonder creatief met de pen en daarom woordenkunstenaars in woord en geschrift. Daarnaast zijn ze overtuigende sprekers en kunnen ze voldoening halen uit het motiveren van anderen in een beroep als coach, psycholoog, diplomaat of dominee. Ze voelen zich aangetrokken tot de occulte leer en mystiek. Als ze voor een spiritueel bestaan kiezen, zal de Schorpioen zich daar volledig op richten.
 

De minder goede eigenschappen van de Schorpioen

Een negatief ingestelde of onzekere Schorpioen kan erg jaloers zijn. Verder kan hij arrogant, extreem wispelturig, verbaal agressief en koppig zijn. Als het leven hem te gemakkelijk afgaat, kan hij lui en genotzuchtig worden. Uitstelgedrag is dit sterrenteken niet vreemd. 


De gezondheidsproblemen van Schorpioen

Het sterrenbeeld Schorpioen is kwetsbaar voor klachten van het bekken, de blaas en het voortplantingssysteem. Mensen die onder dit teken geboren worden zouden makkelijk last hebben van lever- en nieraandoeningen, nier- en blaasstenen en aandoeningen van de voortplantingsorganen. Schorpioenen kunnen ook last hebben van abcessen, steenpuisten, fistels, hernia’s en maagzweren.

Gratis contact met een medium of paragnost?

Start nu je gratis chat 

Korte samenvatting karaktereigenschappen en kenmerken van sterrenbeeld Schorpioen

Waardevolle eigenschappen:
• Heeft een charismatische uitstraling
• Goed in het ontrafelen van onopgeloste zaken
• Is een duizendpoot en heeft veel talenten
• Heeft een loyale persoonlijkheid
• Is een erg goede gesprekspartner

Minder goede eigenschappen:
• Kan argwanend zijn
• Staat bekend om jaloezie
• Kan verliezen in extremen
• Kan buitengewoon koppig zijn
• Kan verbaal agressief of bot zijn

Meer weten over alle sterrenbeelden? Bekijk de goede- en slechte eigenschappen op onze sterrenbeelden pagina.