Steenbok
22 december - 19 januari

horoscoop steenbok
 

Steenbok - Goede en slechte eigenschappen van het sterrenbeeld

Ben jij geboren tussen 22 december en 19 januari? Dan is jouw sterrenbeeld Steenbok! Ken jij jouw eigen positieve kanten of wil je juist jouw partner beter leren kennen? Hieronder lees jij alles over het sterrenbeeld Steenbok.
 

Het Karakter van een Steenbok

Steenbok is aantrekkelijk, wijs, intelligent, vastberaden, gedisciplineerd, verantwoordelijk, betrouwbaar en heeft een scherpzinnig gevoel voor stijl en smaak. Arm of rijk, een Steenbok kleedt zich fantastisch. Steenbokken zijn ambitieus en moeten altijd iets hebben om achterna te gaan dat hun leven betekenis geeft. Steenbokken zijn extreem geduldig en kunnen lange tijd wachten op hetgeen ze willen. Een Steenbok kan zich goed concentreren, heeft een actieve geest en ziet het leven vaak zwart-wit. Helaas beseft Steenbok vaak te laat dat het leven zonder vreugde niets voorstelt. Steenbok is het sterrenbeeld waarop je kunt rekenen.
 

Het Temperament van een Steenbok 

Steenbokken zijn melancholisch en streng voor zichzelf, omdat ze hun leven leiden door zelfdiscipline en verantwoordelijkheid. Steenbokken worden vaak verward met kilheid, maar Steenbokken zijn niet zo kil. Dat lijkt zo omdat Steenbokken graag alles zelf doen, dan hoeven ze zich geen zorgen te maken dat iets niet gedaan wordt, of iets niet fatsoenlijk gedaan wordt. Steenbokken zijn eigenwijs en het niet snel met anderen eens. Ruzie maken met een Steenbok is niet aan te raden, er is geen ander sterrenbeeld dat kan tippen aan Steenbok tijdens een ruzie.
 

Positieve Eigenschappen van een Steenbok 

Steenbok is vasthoudend en verliest nooit de kalmte die nodig is om door te zetten. Steenbok luistert graag naar anderen en hun emoties, maar zijn of haar eigen emoties geeft Steenbok niet snel bloot. Een Steenbok wordt ernstig geboren, neemt het leven serieus, vaak te serieus, een eigenschap die voor familie en vrienden gunstig is, omdat Steenbok zijn of haar dierbaren nooit in de steek zal laten. Steenbokken kunnen niet alleen goed bergen beklimmen, maar ook bergen verzetten.
 

Negatieve Eigenschappen van een Steenbok

Steenbok neemt geen genoegen met goed, goed is niet goed genoeg. uitstekend moet het zijn. Deze eigenschap kan anderen onzeker maken, maar Steenbok houdt geen rekening met anderen, hij of zij wil uitblinken in alles. Ook is Steenbok eigenwijs en heeft daardoor regelmatig meningsverschillen met anderen. Een Steenbok kan meedogenloos, overambitieus, materialistisch en een verschrikkelijke stijfkop zijn.

Ontvang een kaartlegging met je sterrenbeeld 💫 Start nu

 

De Steenbok en Liefde 

Steenbok is liefdevol, maar toont dit niet snel, emotioneel is Steenbok moeilijk te bereiken. Als Steenbok eenmaal vertrouwen heeft, de ander goed heeft leren kennen, geeft Steenbok zich bloot. Steenbok is serieus en neemt de liefde dan ook zeer ernstig. Een Steenbok beschermd zijn of haar dierbaren en niets is Steenbok te veel om partners, familie of vrienden gelukkig te maken. Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >
 

De Steenbok in een Relatie 

Steenbok neemt het leven serieus, ook zijn of haar relatie. Alleen in de slaapkamer kan Steenbok stout zijn en niet zo ernstig. Steenbok is jaloers, maar zijn of haar partner zal dat nooit merken. Steenbok heeft niet veel vertrouwen in een duurzame relatie, maar als Steenbok eenmaal gekozen heeft voor een partner, zal hem of haar aan niets ontbreken. Steenbok is toegewijd, betrouwbaar en zorgzaam en voelt een grote verantwoording voor zijn of haar gezin.

Passen jullie sterrenbeelden bij elkaar? 😍 Ontdek het nu

 

De Steenbok Man en Liefdesverdriet

De Steenbok man probeert alles uit te praten, als zijn of haar partner hun relatie beëindigt. Hij verdraagt een breuk niet. De Steenbok man zal wekenlang proberen om het weer goed te maken. Hij deelt zijn liefdesverdriet niet met vrienden of familie, maar trekt zich terug. Hij kijkt naar films, leest boeken, vooral zelfhulpboeken en denkt na over dingen die hij nog zou kunnen doen om zijn geliefde terug te krijgen. De Steenbok man ziekt zijn liefdesverdriet uit. Het kan maanden, zelfs jaren duren, voordat hij zich weer openstelt voor een nieuwe liefde.
 

De Steenbok Vrouw en Liefdesverdriet

De Steenbok vrouw zal niet proberen haar partner over te halen om te blijven, als haar partner wil vertrekken. Ze voelt zich ellendig als ze liefdesverdriet heeft, maar anderen merken daar niets van. Ze trekt een muur op en komt heel onverschillig over. Een Steenbok vrouw heeft veel tijd nodig voordat ze zich weer voor een nieuwe relatie open kan stellen. Ze is melancholisch en kijkt romantische films als ze liefdesverdriet heeft. De romantische films kijkt ze vooral om zichzelf ervan te overtuigen dat ze niets verloren heeft. 
 

Heb jij liefdesverdriet?

Als de liefde pijn doet, je niet meer weet hoe je ermee om moet gaan is er altijd iemand die naar wil luisteren. Je advies kan geven, troosten en kan vertellen wat je nu het beste kan doen. Start nu een gratis chat en ervaar hoe fijn het is dat er iemand voor jou is.

Komt jouw ex terug? Start jouw reading

 

De Steenbok Vrouw en Daten 

Ze geniet niet van een eerste date, de Steenbok vrouw. Het is hard werken voor haar, daten. Ze toont interesse, is vriendelijk en ze heeft een doel, zo snel mogelijk wil de Steenbok vrouw weten of haar date haar toekomstige partner is. De Steenbok vrouw kan zakelijk en gespannen op haar date overkomen. Haar date kan het gevoel krijgen een sollicitatiegesprek te voeren, en dat is het ook. De Steenbok vrouw date niet voor de lol, ze date alleen als ze toe is aan een vaste relatie. Als haar date alleen date om een leuke avond te hebben haakt ze af. De Steenbok vrouw wil geen tijd en energie verspillen
 

De Steenbok Man en Daten 

De Steenbok man heeft klasse, is attent en doet er alles aan zijn date een onvergetelijke dag of avond te bezorgen. Hij is gul, neemt zijn date mee naar een chic restaurant en betaalt de rekening. Hoe hoog de rekening ook is, hij staat erop dat hij betaalt. Voor een Steenbok man is het immers een investering in de toekomst, daten. Hij smacht naar liefde, maar weet zijn gevoelens goed te verbergen. De Steenbok man kan dominant en zelfverzekerd overkomen tijdens een eerste date, maar is dat niet. Hij is gewoon niet snel romantisch.

Ontdek de toekomst van je liefdesleven 💖 Jouw voorspelling

 

De Seksdrive van een Steenbok 

De seksdrive van een Steenbok is hoog als hij of zij een relatie heeft en laag als hij of zij single is. Single Steenbokken onderdrukken hun seksuele verlangen. Steenbokken kunnen kil overkomen, maar kunnen verrassend gepassioneerd zijn als ze zich op hun gemak voelen. Geen rollenspellen en seksspeeltjes voor een Steenbok, seks is voor een Steenbok één worden met zijn of haar partner. Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >
 

Hoe is een Steenbok Vrouw In Bed?

Ze komt langzaam op gang, de Steenbok vrouw. Romantisch gepraat en te veel kaarsjes vindt ze overbodig. Een Steenbok vrouw in bed komt snel ter zake. Tijdens het liefdesspel neemt ze de leiding en verwacht van een man dat hij lang zijn erectie kan behouden, omdat ze meerdere orgasmen kan krijgen. Vrijen met een Steenbok vrouw lijkt op een wedstrijd. Na de vrijpartij zal de Steenbok vrouw overgaan tot een evaluatie. Als de uitslag negatief is kan ze besluiten nooit meer met je te vrijen.
 

Hoe is een Steenbok Man In Bed? 

Een Steenbok man in bed lokken zal niet lukken. Alles gaat volgens plan bij een Steenbok man, zelfs zijn seksuele activiteiten. Spontaan zal het niet snel tot een vrijpartij komen. De Steenbok man heeft de dag waarop hij seks wil gepland, als hij op vrijdag moe is van het werken verschuift hij de vrijpartij naar zaterdag. Hij is niet romantisch, maar alles wat hij doet wil hij uitstekend doen, ook seks.
 

De Perfecte Sterrenbeelden Match voor Steenbok

De sterrenbeelden Maagd, Schorpioen en Vissen zijn de perfecte match voor een Steenbok. Met een Maagd heeft Steenbok zelden ruzie, beiden zijn praktisch ingesteld en weten welke verachtingen de ander heeft. Schorpioen en Steenbok voelen zich seksueel tot elkaar aangetrokken, zijn beiden dominant, maar dat leidt niet tot conflicten. Met een Vissen is Steenbok gelukkig, omdat Vissen het meest toegewijde sterrenbeeld is en Steenbok alle beslissingen kan nemen.
 

Zo ontmoet jij de ware

Heb je het gevoel dat je nooit de ware tegenkomt? Dat alle leuke mannen of vrouwen al bezet zijn? Ben je soms bang dat je nooit een relatie krijgt en je hele leven alleen blijft? Misschien zoek je op de verkeerde plaats of zoek je wel helemaal niet. Soms hebben we iemand nodig die ons perspectief geeft en andere tips dan die we van familie en vrienden krijgen. Start nu een gratis chat, je krijgt zeker geen spijt!
 

Deze Sterrenbeelden zijn geen Match voor Steenbok 

De sterrenbeelden Tweelingen, Leeuw, Weegschaal, Boogschutter en Waterman zijn geen match voor een Steenbok. Een Tweelingen is te speels voor Steenbok en Leeuw geeft te veel geld uit. Als Weegschaal en Steenbok elkaar ontmoeten voelen ze zich enorm tot elkaar aangetrokken, maar door het wispelturige gedrag van Weegschaal heeft hun relatie geen kans van slagen. Waterman en Steenbok hebben onverenigbare karakters, Steenbok kan de grillige Waterman niet bijbenen.
 

Met deze Sterrenbeelden kan Steenbok het goed vinden 

Met de sterrenbeelden Ram, Stier en Kreeft kan Steenbok het goed vinden. Een relatie met een Ram heeft alleen kans van slagen als Ram leert compromissen te sluiten. Steenbok en Stier hebben veel met elkaar gemeen, een Stier – Steenbok relatie is stabiel. Wanneer Steenbok en Kreeft beiden de moeite nemen elkaar goed te leren kennen, niet te snel opgeven als het moeilijk wordt of is, kunnen ze samen gelukkig worden.

Lees hier meer over de sterrenbeelden waar Steenbok het goed mee kan vinden
 

De Verliefde Steenbok 

Steenbok is niet romantisch en verbergt gevoelens zoals verliefdheid. Het kan een paar weken, zelf maanden duren voordat Steenbok er vooruitkomt verliefd te zijn. Pas als Steenbok besluit de persoon waarop hij of zij verliefd is echt te willen en dat de gevoelens wederzijds zijn, geeft Steenbok zich over aan zijn of haar verliefdheid. Steenbok wil dat de ander haar of hem het hof maakt, najaagt, om te voorkomen een blauwtje te lopen.

Zijn jullie een match?

Heb jij een oogje op iemand met dit sterrenbeeld, en wil jij graag weten of jullie bij elkaar passen? Onze Mediums en Paragnosten geven jou de inzichten die jij nodig hebt om te weten of jullie een toekomst samen hebben. Start een gratis gesprek.
 

De Trouwdag van een Steenbok 

Een grote bruiloft, of een kleine bruiloft, Steenbok regelt alles ruim van tevoren. Steenbok houdt overal rekening mee. Het weer, parkeren, een overnachting voor gasten die van ver komen, alleen het beste is van het beste is goed genoeg voor alle genodigden. Alles moet volgens plan verlopen, niets is Steenbok te veel, als zijn of haar aanstaande, familie en vrienden het maar naar hun zin hebben. Steenbok doet er goed aan ook aan zichzelf te denken
 

De Steenbok als Huwelijkspartner 

Steenbok is een trouwe, betrokken, zorgzame huwelijkspartner. Omdat Steenbok wil dat zijn of haar partner gelukkig is en het aan niets ontbreekt werkt Steenbok hard. Voor een Steenbok is het moeilijk om in het hier en nu te leven, is altijd gericht op de toekomst en problemen die zouden kunnen ontstaan. Een Steenbok ziet het glas halfleeg en verspilt veel energie door aan negatieve dingen te denken die nooit gebeuren. Als de huwelijkspartner van een Steenbok van nature positief is, heeft Steenbok minder last van zijn of haar pessimistische kijk op de toekomst.
 

De Steenbok en Vreemdgaan 

Steenbok is een toegewijde partner en trouw, zeer trouw! Vreemdgaan past niet bij een Steenbok. Hij of zij wil het vertrouwen van zijn of haar partner niet schaden. Natuurlijk voelt Steenbok zich gevleid als iemand haar of hem probeert te verleiden, maar omdat Steenbok afknapt op voorspelbare avances en bovendien geen liefhebber is van one night stands, zal Steenbok nooit vreemdgaan. Als de partner van Steenbok vreemdgaat, vergeeft hij of zij het nooit. Het gebroken hart van Steenbok is niet meer te helen, vreemdgaan is einde relatie.
 

De Steenbok als Ex 

Steenbok is een fantastische ex, maar kan ook een draak zijn. Als de relatie beëindigd is omdat karakters onverenigbaar zijn, helpt en steunt Steenbok zijn of haar ex, met alles als het nodig is. Is de ex van Steenbok vreemdgegaan of heeft de ex Steenbok financieel bedrogen, dan is vriendschap sluiten onmogelijk. Steenbok is vergevingsgezind, maar niet op liefdesgebied als hem of haar een streek geleverd is. 
 

Kun jij je ex niet vergeten?

Is je partner doorgegaan met leven, plezier maken en misschien nog erger, heeft je ex al een nieuwe liefde, terwijl jij nog midden in jullie relatie zit, die toch echt voorbij is. De pijn die je dag in dag uit met je meedraagt is ondragelijk als je ex je heeft losgelaten en jij hem of haar niet. Je weet dat je je tijd verspilt en misschien een nieuwe liefde misloopt als je zo door blijft gaan. Maar je weet niet hoe je een nieuw leven moet beginnen, je zit vast. Start nu een gratis chat, vertel door zo kort en duidelijk mogelijk je vraag te typen hoe je je voelt. Ervaar hoe fijn het is dat er iemand echt naar je luistert.
 

De Steenbok en Vriendschap 

Steenbokken zijn verknocht aan hun vrienden. Ze zijn genereus, zorgzaam en zullen altijd voor hun vrienden klaar staan. Steenbokken helpen hun vrienden met alles, niets is hun te veel en ze verwachten niets terug. Steenbok is kieskeurig en afstandelijk op liefdesgebied, maar wat betreft vriendschappen ongeremd. Als Steenbok de juiste balans kan vinden, zal hij of zij minder teleurgesteld worden door vrienden die hem of haar misbruiken.
 

De Steenbok op het Werk 

Steenbokken zitten vaak op invloedrijke posten, ze zijn intelligent en zelfverzekerd. Steenbokken zijn succesvol en gaan geduldig op hun doel af. Hun werkhouding is positief en ze zijn buitengewoon ordelijk. Steenbokken hechten veel waarde aan zelfdiscipline. Behalve autoritair kan een Steenbok enorm overtuigend zijn, zelfs al heeft zij of hij het aan het verkeerde eind. Steenbokken zijn niet alleen leiders, maar ook heersers, hun wil is wet.
 

De Steenbok als Collega 

Steenbok is een sympathieke, integere collega. Hij of zij helpt collega’s en past zich aan. Een Steenbok kan werken in een groot team, maar ook in een klein team. Steenbok is een betrokken medewerken die weet wat er op de werkvloer speel. Collega’s nemen Steenbok in vertrouwen, ze weten dat Steenbok goed geheimen kan bewaren. Steenbok houdt werk en privé liever gescheiden, maar een borrel, bedrijf uitje of uitnodiging van een collega slaat Steenbok niet af.
 

De Steenbok en Stress 

Steenbok is een harde werker, gaat maar door en legt de lat vaak te hoog. Een Steenbok haalt enorm veel voldoening uit volbrachte taken, maar als het tegenzit slaat de stress toe. Ontstressen is voor een Steenbok lastig, Steenbok heeft moeite met loslaten en wil de klus, koste wat het kost klaren. Als Steenbok, al is het maar een half uurtje per dag, zich op iets anders richt, bijvoorbeeld een half uur gaat fietsen, wandelen of sporten, verdwijnt alle stress vanzelf.
 

De Levenslessen van een Steenbok

Steenbok kan eigenschappen, als hij of zij wil veranderen. De Steenbok zou kunnen leren niet zo bot te reageren, wanneer anderen een fout maken. Niet voor iedereen moet alles perfect zijn, er zijn mensen die vinden dat goed ook prima is. Ook kan Steenbok leren niet zo kritisch op zichzelf te zijn, maar tevreden met wat hij of zij bereikt heeft. Minder verwachten betekent niet per definitie genoegen nemen met. Als een Steenbok minder verwacht zal hij of zij zich relaxter en gelukkiger voelen.

Welke levensles past bij jouw Sterrenbeeld? 

De sterren kunnen helpen om jouw levensles te vinden. Jouw levensles kan helderheid bieden in de keuzes die jij moet maken en kan jou inzichten geven over hoe jij je leven het gelukkigst kunt leven. Wij helpen jou met het vinden van deze levenslessen. Spreek gratis met een van onze mediums of paragnosten. 

 
 

De Steenbok als Kind 

Steenbok kindjes kunnen heel opstandig zijn. Een Steenbok kind is oprecht, vindingrijk en leergierig. Steenbok kindjes zijn alert en merken meer op dan de meeste kinderen. Ze zijn serieus, maar ook heel grappig en speels. Steenbokjes ontdekken hun talent vaak op jonge leeftijd. Door hun enorme doorzettingsvermogen bereiken ze hun dromen dan ook. Steenbok kindjes kunnen heel goed alleen spelen, maar spelen ook graag met andere kinderen. Natuurlijk neemt het kleine bokje de leiding en deelt de lakens uit.
 

De Steenbok en Reizen 

Steenbokken plannen hun reis tot in de puntjes en reizen graag comfortabel. Als Steenbok het zich kan veroorloven business class te reizen zal hij of zij dat zeker doen. Steenbokken willen graag genieten van rust tijdens een vakantie, maar kunnen het niet laten hun laptop mee te nemen en zo nu en dan hun werkmail te lezen. Omdat Steenbokken niet graag risico’s nemen gaan ze het liefst naar een bestemming die ze al kennen. Geschikte bestemmingen voor een Steenbok zijn; Cuba, Zuid-Afrika, Portugal en Griekenland.
 

De Steenbok en Gezondheid 

Steenbokken kunnen last hebben van huidaandoeningen zoals acne of eczeem. Het sterrenbeeld Steenbok piekert veel, waardoor maagklachten kunnen optreden. Ook hebben Steenbokken de neiging om genotsproducten en verslavende producten te gebruiken als ze niet lekker in hun vel zitten. Steenbok doet er goed aan schadelijke producten en stress te vermijden. Steenbokken zijn vaak gezonder op oudere dan op jongere leeftijd.
 

Sterrenbeeld Steenbok en de Planeet Saturnus 

Steenbok is het tiende teken van de dierenriem. Steenbok wordt geassocieerd met de Griekse mythe van de geit Amalthea, die de jonge Zeus van melk voorzag. Zeus zou haar later een plek in de hemel hebben gegeven als eerbetoon. Sterrenbeeld Steenbok is een aarde teken en wordt beheerst door de planeet Saturnus. Kwaliteiten die volgens de astrologie teruggevonden worden bij mensen die onder dit teken worden geboren zijn, stabiliteit, praktisch en introvert.
 

Steenbok is een Winter Teken

Wintermensen kunnen dominant en zelfverzekerd zijn, maar hebben ook vaak een grote mate van gevoeligheid, acceptatie, flexibiliteit en spiritualiteit. De in de winter geborenen zijn vaak rustig van aard, maar kunnen ook voor opschudding zorgen door hun idealen en ideeën. Wintertekens hebben een actief fantasieleven en zijn creatief. Interesses van wintermensen zijn vaak politiek en economische rechtvaardigheid.
 

Beroemde Steenbokken

Pablo Casals, Tracey Ullman, Henri Matisse, Marlene Dietrich, Gerard Depardieu, John Denver, Louis Pasteur, Peter Koelewijn, Elizabeth Arden, Richard Nixon, Jasperina de Jong, Simone de Beauvoir, Elvis Presley, Shirley Bassey, J.R.R. Tolkin, Mel Gibson, Stephen Stills, Isaac Newton, Stephen Hawkin, Diane Keaton, Martin Luther King jr., Edwin Rutten, Jeanne d’Arc, Aristoteles Onassis, Maharishi Mahesh Yogi en Adele Bloemendaal.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]

 

Meer weten over de andere Sterrenbeelden?

 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.

Welke sterrenbeelden passen bij elkaar?

Passen jullie bij elkaar volgens jullie sterrenbeelden? Ontdek het hier!

Geheim: De slechte eigenschappen van jouw sterrenbeeld

Wat zijn de goede- en slechte eigenschappen van jouw sterenbeeld en dat van jouw lover? Klopt het?

Single? Jouw sterrenbeeld vertelt waarom.

Wat zegt jouw sterrenbeeld over jouw relatiestatus? Ontdek het hier