De goede en slechte eigenschappen voor het sterrenbeeld Kreeft


Ben je geboren tussen 22 juni tot en met 21 juli, dan is je sterrenbeeld kreeft. Let dan goed op! Je zult jezelf absoluut gaan herkennen in deze goede en slechte eigenschappen van een Kreeft.Bechrijving karaktertype sterrenbeeld Kreeft

Kreeften kunnen timide, verlegen en soms teruggetrokken overkomen en worden vaak ook niet goed begrepen. Herkenbaar? Gelukkig hebben kreeften ook een rijk innerlijk leven en een creatieve geest, daarom zijn ook veel beroemdheden een kreeft.

Kreeften zijn van nature wat best wel burgerlijk en huisje, boompje, beestje. Ze houden van een veilige haven. Thuis kan een kreeft lekker rustig aandoen en verzorgende instincten kwijt.

De meeste kreeften vinden het hebben van groot gezin erg fijn! Een kreeft richt zich op hun huis. Dat huis is het liefst zo knus en warm al mogelijk ingericht, door verschillende stijlen door elkaar heen te gebruiken. Sta niet gek te kijken als je oud en nieuw samen ziet of hypermodern afgewisseld met een oosterse stijlen. Maar het moet vooral als een ‘thuis’ voelen, een prettige basis voor het gezin.


Gratis contact met een medium of paragnost?

Start nu je gratis chat 

Algemene eigenschappen en betekenis van het sterrenbeeld Kreeft

De kreeft is sociaal en slim!

De kreeft is vaak heel sociaal. Een kreeft kan indrukwekkend overkomen zoals  emotioneel, onwrikbaar, koppig, doelgericht, sluw, wijs en met een filosofische diepgang die grenst aan inspiratie. Maar wie de kreeft beter leert kennen, ziet ook een andere kant van de kreeft die vriendelijk, meelevend en liefdevol is.

Kreeften hebben een groot inlevingsvermogen. Ze kunnen zich in veel verschillende situaties inleven. Daarvoor heb je een grote verbeeldingskracht en een rijk emotioneel leven voor nodig. Helaas  is het soms ook een valkuil, omdat de kreeft zich teveel in andere personen verdiept, lopen ze het gevaar de focus op hun eigen leven kwijt te raken.

Hou je van kunst? Dat is niet gek want kreeften zijn vaak dol op kunst, literatuur, toneel of een goeie film! Kreeften vinden het heerlijk om helemaal op te kunnen gaan in een verhaal en zich mee laten slepen door de personages. Daarom vinden veel kreeften het leuk om zelf te schrijven of toneel te spelen en zo hun creatieve hart te laten spreken.

In een kreeft woedt altijd een soort innerlijke strijd: aan de ene kant hebben ze de behoefte  zich uit te drukken. Aan de andere kant zijn ze ook vaak teruggetrokken en willen ze zich het liefst terugtrekken. De kreeft die hier balans in kan vinden is een krachtig en gelukkig mens.


Gratis contact met een medium of paragnost?

Start nu je gratis chat 

Het sterrenbeeld Kreeft in relaties

De kreeft is een mengeling van stoerheid en zachtheid, bovendien zijn kreeften heel erg romantisch. Een kreeft heeft dan ook vaak langdurige relaties, alleen moet een kreeft oppassen zich niet te laten meeslepen door sensuele prikkels zoals vreemdgaan. Toch ziet een kreeft zich als beschermer van het gezin en zullen zijn partner en kinderen altijd voorop blijven staan.

Een Kreeft houdt van zijn partner met heel zijn hart en geeft enorm veel zonder daar iets voor terug te vragen. Sterker nog: een belangrijke les voor de Kreeft is om juist gracieus te leren ontvangen. Soms worden ze helaas iets te makkelijk beïnvloed door degenen van wie ze houden en die ze bewonderen, waarbij ze worden overweldigd door de emotie van het moment, dus het is belangrijk voor ze om dicht bij hun kern te blijven.

 

Pas op Kreeft: de mindere kanten

Kreeften hebben helaas ook minder goede kanten. Kreeften kunnen van rommelig en chagrijnig tot  sluw en humeurig zijn. Bovendien hebben ze de neiging om te zwelgen in zelfmedelijden, meestal omdat ze een minderwaardigheidscomplex hebben.

Kreeften kunnen lang blijven tobben en piekeren over beledigingen. Ze kunnen ook vaak van mening wisselen en gaan vaak met de massa mee. Ze raken makkelijk ontaard en omdat het zulke overtuigende romantiseerders zijn, kunnen kreeften ook succesvolle oplichters zijn.

 

Het sterrenbeeld Kreeft op het werk

Door de verschillende talenten die de kreeft heeft is de kreeft geschikt voor verschillende beroepen. Kreeften zijn vooral goed journalisten, schrijvers of politici. Maar in het laatste geval blijven ze liever op de achtergrond dan een machtige positie binnen een bedrijf te bekleden. Door hun zorgzame natuur en inlevingsvermogen kunnen ze ook uitstekend in de zorgsector aan het werk.
 

Gratis contact met een medium of paragnost?

Start nu je gratis chat 

Korte samenvatting karaktereigenschappen en kenmerken van sterrenbeeld Kreeft

Waardevolle karaktereigenschappen:

 • Liefdevol
 • Gepassioneerd
 • Fantasierijk
 • Intuïtief
 • Voorzichtig
 • Slim en bedachtzaam
 • Meevoelend
 • Beschermend

Minder goede eigenschappen:

 • Humeurig
 • Veranderlijk
 • Lichtgeraakt
 • Over-emotioneel
 • Afhankelijk
 • Slecht in staat emoties los te laten
Meer weten over alle sterrenbeelden? Bekijk de goede- en slechte eigenschappen op onze sterrenbeelden pagina.