Goede en slechte eigenschappen van het sterrenbeeld Tweelingen


Ben je geboren tussen 22 mei t/m 21 juni , dan is jouw sterrenbeeld Tweelingen. Let dan nu op. Je zult jezelf zeker kunnen herkennen in deze goede en slechte eigenschappen van een Tweelingen ontdekken.  

Beschrijving karaktertype van sterrenbeeld Tweelingen

Het Sterrenbeeld Tweelingen is actief en heeft een flexibele geest. Tweelingen zijn sociaal openhartig, gevat en vrolijk. Ze hebben ook een andere kant en kunnen dan erg nieuwsgierig, en nerveus overkomen. Omdat Tweelingen is net een kameleon, heeft een dubbel gezicht en kunnen zich als een vrij complexe persoonlijkheid ontwikkelen. 

Tweelingen zijn flexibel en hebben steeds een nieuwe uitdaging nodig en daarom is het niet gemakkelijk de focus vast te houden op iets wat al snel saai wordt gevonden.

Een Tweelingen is vaak behoorlijk goed gebekt en weet zich in alle omstandigheden redden, dit gebeurt dat onder een prachtige charmante glimlach.


Gratis contact met een medium of paragnost?

Start nu je gratis chat 

Algemene eigenschappen en betekenis van het sterrenbeeld Tweelingen

De Tweelingen staat bekend van het hebben van een tweeledige persoonlijkheid. Ze kunnen complex en tegenstrijdig en moeilijk te verklaren zijn. Het positieve punt hiervan is het grote aanpassingsvermogen, andere kant kunnen ze soms behoorlijk wispelturig zijn.  De Tweelingen zijn vaak wel jong van geest en hebben daarom zo af en toe ook de ondeugden die daarbij horen.

Een Tweelingen kan heel erg charmant en levendig zijn, maar wanneer het tegen zit, kan er egoïsme en rusteloosheid de kop op steken. Een Tweeling heeft het nodig om nieuwe dingen op te starten maar kan ze aan de discipline ontbreken om het daadwerkelijk af te maken. Hun rusteloosheid zorgt voor een constante behoefte aan nieuwe uitdagingen en prikkels. Het leven is een groot spel voor de Tweeling dus routine en is erg lastig voor hem.

Tweelingen hebben een aantrekkelijk karakter. Ze zijn hartelijk, hoffelijk, vriendelijk en gul voor iedereen die hun hulp nodig heeft, maar het moet niet al te moeilijk voor ze gaan worden. Hun eigen leventje mag niet teveel verstoord worden. Als een Tweeling in het nauw zit zal hij al zijn charmes inzetten, ook als de waarheid daarvoor een slinger moet krijgen. Gek genoeg wordt het nog van ze gepikt ook, juist vanwege die verpletterende charmante aanpak. Als het ze niet mee zit, eisen ze aandacht en bewondering, en eisen ze dat mensen hun tijd, energie en geld aan hen besteden. Doen ze dat niet, dan is een woedeaanval al snel het gevolg.

Een Tweelingen is veelzijdig en is net een kameleon die van kleur verandert. Dat is erg fijn als het goed met ze gaat want dit sterrenteken is erg flexibel. Als het niet goed gaat en het tegenzit wordt het een ander verhaal. Tweelingen kunnen niet zo goed tegen tegenslag en laten snel hun kop laten hangen als het leven even moeilijk voor ze wordt. Ze vertonen dan vaak pessimisme, tegendraads en moeilijk gedrag op een moeilijke situatie. Het is niet zo gemakkelijk ze optimistisch te laten blijven en ze kunnen zichzelf dan terug trekken vanuit onzekerheid. Het kan ook dat een Tweelingen verandert in een lichtgeraakt, hard persoon die maar blijven piekeren.

Gratis contact met een medium of paragnost?

Start nu je gratis chat
Tweelingen willen weten, ze hebben een analytische geest en zijn prima is staat een situatie van alle kanten te bekijken. Ze hebben een scherpe, intuïtieve en soms briljante intelligentie, en ze zijn gek op het uitpuzzelen van moeilijke dingen. Het gebrek aan concentratie, doorzettingsvermogen en het vasthouden van focus is hierbij vaak wel een probleem omdat ze snel afgeleid zijn door andere uitdagingen. Ze hebben totaal geen moeite met dingen waar hun intelligente en mentale behendigheid voor nodig is, en over het algemeen zijn Tweelingen vaak erg handig.

Tweelingen zijn nieuwsgierig en willen altijd weten wat er gaande is in de wereld om hen heen. Ze houden er niet van om achterover te leunen en willen overal bij betrokken worden. Dit kan ervoor zorgen dat Tweelingen wat te nieuwsgierig worden, waardoor ze hun neus in andermans zaken kan gaan steken. Mensen die zijn geboren als Tweelingen genieten van goede gesprekken en communicatie in het algemeen. Ze kunnen babbelen en praten als geen ander sterrenbeeld, maar ze hebben ook interessante dingen te zeggen. Hun gesprek  heeft vaak wel inhoud. Ze hebben interessante meningen en gedachten over dingen en zijn niet bang om hun mening te uiten. Ze zijn altijd op de hoogte en zijn de aangewezen persoon om de laatste sappige roddels te horen.

Het sterrenbeeld Tweelingen in relaties

In de liefde kan de Tweelingen zich wispelturig gedragen. Aan de ene kant kunnen er diepe gevoelens zijn maar aan de andere kant mag het allemaal niet te sentimenteel zijn.

Tweelingen zijn erg onafhankelijk. Ze willen niet worden vastgepind en het maakt niet uit om wie het gaat. Ze willen niets opgelegd krijgen en de wereld ervaren op hun eigen manier. Verandering en vrijheid zijn uiterst belangrijk voor Tweeling sterrenbeelden, zij zullen nooit toestaan ??dat iemand hen overheerst. Ze zijn zeer onafhankelijk in een relatie. Vrijheid is het woord en het is heel erg belangrijk dat hun partner daar begrip voor heeft.

Dit maakt de betrokkenheid voor iemand van het andere geslacht niet altijd even gemakkelijk. Hij heeft niet altijd door dat je daar anderen kunt kwetsen door met anderen te flirten. Het kan toch geen kwaad? Een Tweelingen is wel een heel erg goede en trouwe vriend, ze zijn speels van nature en van saaiheid is geen sprake. Daarnaast zijn het geweldige gesprekspartners en zijn ze origineel.

Tweelingen zijn absoluut zeer interessante en spannende vrienden. Hij zal zeker een fijne indruk achterlaten. Ze laten zich niet gemakkelijk claimen en zijn zomaar 'vertrokken' als er andere uitdagingen op hun pad komen. Als ze na een tijdje terug komen, zullen ze nieuwe gedachten, meningen en interessante dingen te delen hebben. Als je een advies nodig hebt, kun je het altijd aan een Tweeling vragen. Ze zijn meesters in communicatie en zij kunnen je helpen te krijgen wat je nodig hebt.. Het is vaak nog een goed advies ook.

Gratis contact met een medium of paragnost?

Start nu je gratis chat 

De Tweelingen op het werk

Mensen van het sterrenbeeld Tweelingen kunnen veel bereiken in leven, ondanks dat ze door hun algemene eigenschappen de neiging hebben om onbetrouwbaar te zijn. Juist omdat de Tweelingen zo communicatief ingesteld is zijn ze heel erg goed in het manipuleren van de taal. Ze hebben talent voor discussiëren en debatteren. Daarom maakt het ze geschikt als diplomaat, spreker, coaches, psychologen, dominee, schrijver, dichter, journalist, strafpleiter of advocaat. Elke baan waarin gevatheid wordt gecombineerd met afwisseling is geschikt voor hen, bijvoorbeeld werken als rondreizende verkoper, makelaarswerk of posities waarin ze met het publiek moeten omgaan.
Vanwege hun logische en analytische vermogen,  kunnen het goede wetenschappers zijn, zeker in de geneeskunde of astronomie. Het leger, de luchtvaart of de marine is ook een goede werkplek voor ze, het is afwisselend en ze kunnen zo hun huzarenstukjes vertonen. Wat kunst betreft kunnen ze uitblinken in de muziek, schilderkunst of beeldhouwkunst. Het zijn goede, maar vanwege hun analytische geest, sceptische onderzoekers naar paranormale zaken.

De minder goede eigenschappen van de Tweelingen
Een Tweelingen kan oppervlakkig, zorgeloos, kil en flirterig zijn, daarbij wordt niet altijd rekening gehouden met de pijn die het anderen kan doen. Hun charmante gedrag kan omslaan in het ronduit manipuleren van anderen. Sommige Tweelingen hebben een dubbel gezicht en passen zich alleen maar aan, om de wereld om zich heen te kunnen manipuleren met hun aangeboren scherpzinnigheid en intelligentie. Als ze niet zelfkritisch zijn en goed oppassen, kunnen ze ook oplichters of dieven worden vanwege hun geweldige babbel.
 

De gezondheidsproblemen van Tweelingen

Het sterrenbeeld Tweelingen is kwetsbaar voor klachten van armen, schouders, handen, longen en het zenuwstelsel. Diegenen die onder de invloed van het sterrenbeeld Tweelingen geboren worden, moeten uitkijken voor ziekten en ongelukken met betrekking tot het bovenste deel van het lichaam. Daarnaast ook voor zenuwaandoeningen en aandoeningen aan de luchtwegen, zoals slijmvlies ontstekingen en bronchitis.

De Tweeling is altijd bereid om risico’s te nemen, daarmee kan hij zowel voor anderen als zichzelf ongelukken veroorzaken.

Gratis contact met een medium of paragnost?

Start nu je gratis chat 

Korte samenvatting karaktereigenschappen en kenmerken van sterrenbeeld Tweelingen

Waardevolle eigenschappen:
• Is erg communicatief ingesteld
• Heeft een analytische brein
• Is vaak erg gestructureerd en gedisciplineerd
• Kan goed luisteren
• Is veelzijdig

Minder goede eigenschappen:
• Kan soms onrustig of egoïstisch zijn
• Kan een enorme kletskous zijn
• Flirt graag en veel
• Jantje lacht, Jantje huilt
• Kan manipuleren en twee gezichten hebben

Meer weten over alle sterrenbeelden? Bekijk de goede- en slechte eigenschappen op onze sterrenbeelden pagina.