Goede en slechte eigenschappen van het sterrenbeeld Stier


Ben je geboren tussen 21 april t/m 21 mei , dan is jouw sterrenbeeld Stier. Let dan nu op. Je zult jezelf zeker kunnen herkennen in deze goede en slechte eigenschappen van een Stier ontdekken.  

Beschrijving karaktertype strerrenbeeld Stier

Het Sterrenbeeld Stier staat bekend om zijn betrouwbaarheid en geduldigheid. Hij heeft een groot hart en is liefdevol, een doorzetter en vastberaden. Een Stier is vreedzaam van karakter en zal je een veilig gevoel willen geven. Hij is een evenwichtige en stabiele leider en houdt niet van al te grote veranderingen, want dit tast de basisveiligheid aan.

Een Stier is een levensgenieter, trouw, vergevingsgezind, gul en liefdevol en laat zich niet snel van zijn stuk brengen.

Gratis contact met een medium of paragnost?

Start nu je gratis chat 

Algemene eigenschappen en karakterkenmerken van het sterrenbeeld Stier

Een Stier is betrouwbaar, en heeft vaak een sterke wil. Hij is een leider en niet echte een volger. Hij heeft een evenwichtig en stabiel karakter, al is hij soms wel een tikkeltje conservatief (behoudend) van aard. Een Stier ook vreedzaam en daarom zal hij er altijd voor zorgen dat veiligheid, naast het genieten van het leven, heel hoog in het vaandel staat.

Een Stier is erg praktisch ingesteld en is rechtvaardig maar kan een beetjes star of rechtlijnig te zijn in zijn overtuigingen. Hij houdt niet van schulden en al te grote veranderingen. Sommige stieren gaan daar echt van met hun hakken in het zand. Hij hecht waarde aan een goede baan en het achterhouden van een appeltje voor de dorst. Problemen zoeken valt niet in zijn aard maar als hij met problemen te maken krijgt laat hij zich niet gemakkelijk van zijn stuk brengen.

Koppigheid kan ook een dingetje zijn bij de Stier, als iemand hem heeft gekwetst kan hij er behoorlijk lang wrokkig op reageren. Dit komt omdat hij vast blijft houden aan het oud zeer. Geef hem zo af en toe een compliment, daar bloeit de Stier helemaal van op!  En of ze nu positief of negatief ingesteld zijn, iemand moet hun ego zo nu en dan even strelen door te vertellen dat hij iets goed heeft gedaan.


Gratis contact met een medium of paragnost?

Start nu je gratis chat 

Het sterrenbeeld Stier in relaties

Zoals eerder gezegd; de Stier is trouwe en gul, een Stier kan echt je beste vriend zijn maar het is voor hem wel belangrijk dat je tot dezelfde groep hoort. Buiten zijn maatschappelijke klasse zal hij niet snel een vriendschap aangaan want oud is bekend en vertrouwd. Een Stier is niet gemakkelijk boos te maken, en over algemeen is hij easy going, vriendelijk en gebalanceerd. Ruzie of ongemakkelijk situaties worden door de Stier het liefst vermeden, maar als je ruzie met hem krijgt kan je je beter maar bergen want kan hij echt exploderen van boosheid als je hem dwarszit.

Een Stier is erotisch ingesteld maar houdt het simpel. Experimenteren op seksueel gebied doet hij niet snel. Als partner is hij trouw, loyaal en huiselijk en zal hij niet teveel van zijn partner of kinderen eisen. Hij kan wel jaloers en bezitterig zijn. Als je de Stier hebt gekwetst is hij snel bereid het je te vergeven.
 

De Stier op het werk

Een Stier is een harde werker, het vakmanschap is hem niet vreemd want hij is niet bang zijn handen vies te maken. Een Stier is loyaal naar zijn werkgever toe en is een betrouwbare, praktisch ingestelde persoon. Hij heeft wel ambities maar is ook tevreden met het vooruitzicht om leiding te geven en rustig zijn pensioen op te bouwen. Leidinggeven gaat hem goed af maar wel in een situatie waar niet al te veel onverwachtse dingen zullen voorvallen. Je kunt de Stier tegenkomen in beroepen als: landbouwer, politieagent, beveiliger, boekhouder, bankier, bouwvakker, industrie, administrateur of in horeca. Als de Stier out of the box is en creatief, dan zou de beeldhouwkunst of schilderen heel erg goed bij hem passen.
 

De minder goede eigenschappen van de Stier

Ieder sterrenbeeld heeft zo zijn mooie en minder mooie kanten en een Stier kan erg gemakkelijk achterover leunen omdat hij het allemaal wel goed vindt. Naast het gegeven dat hij bourgondisch ingesteld is en van een luxe hapje en sapje houdt, heeft hij de behoefte luxe om zich heen te hebben. Dat hij niet zo flexibel om gaat met veranderingen kan starheid veroorzaken. Sommige Stieren zijn erg gericht op de buitenkant van het leven, hebben niet veel gevoel voor humor en diepgang en zijn ronduit bot en tactloos. 
 

De gezondheidsproblemen van de Stier

Het sterrenbeeld Stier is kwetsbaar voor klachten van de keel en nek. Daar kunnen keelontstekingen, overbelasting in de nek of bronchiën ontstaan. Ook kunnen ze problemen krijgen met baarmoeder, lever, nieren en vanwege een bourgondische levensstijl overgewicht.

Gratis contact met een medium of paragnost?

Start nu je gratis chat 

Korte samenvatting karaktereigenschappen en kenmerken van sterrenbeeld Stier

Waardevolle eigenschappen:
• Heeft een stabiel karakter
• Houdt van luxe maar wel van natuurlijke materialen
• Houdt van zijn rust
• Heeft duidelijke doelen maar doet het op zijn gemakje
• Houdt van een comfortabel leven en deelt dat gul met anderen

Minder goede eigenschappen:
• Kan er slecht tegen gestoord te worden
• Opgejaagd te worden
• Wil zich nergens toe gedwongen voelen
• Reageert allergisch op synthetische spullen/kleding
• Kan niet goed omgaan met tegenslag

Meer weten over alle sterrenbeelden? Bekijk de goede- en slechte eigenschappen op onze sterrenbeelden pagina.