Goede en slechte eigenschappen van het sterrenbeeld Vissen


Ben je geboren tussen  19 februari t/m 20 maart, dan is jouw sterrenbeeld Vissen. Let dan nu op. Je zult jezelf zeker kunnen herkennen in deze goede en slechte eigenschappen van een Vissen ontdekken. 

 

Beschrijving karaktertype sterrenbeeld Vissen

Het ene type Vissen is gevoelig, aardig, empatisch en heeft veel fantasie. Is in veel gevallen ook intuïtief ingesteld, sympathiek en loopt soms met zijn hoofd in de wolken, het andere type is geneigd idealistisch, wat vaag, mysterieus en geheimzinnig te zijn en kan zich gemakkelijk laten misleiden.

Vissen zijn vaak geduldig, vriendelijk en meegaand van nature.  Ze hebben veel mooie kwaliteiten en zijn aardig, vergevingsgezind, gul en vaak hebben over het algemeen een goed humeur. Ze kunnen de gevoelens van de mensen om zich heen goed aanvoelen en reageren vanuit hun gevoel als iemand verdrietig of somber is. Alleen al om deze reden zijn ze populair. Vanwege hun hartelijke karakter zijn ze geen bedreiging voor mensen met een sterkere persoonlijkheid dan de Vissen.


Gratis contact met een medium of paragnost?

Start nu je gratis chat 

Algemene eigenschappen en betekenis van het sterrenbeeld Vissen

Vissen hebben een groot aanpassingsvermogen maar zijn eerder op de problemen van anderen gericht dan dat ze gemotiveerd zijn hun eigen problemen op te lossen. Geaard zijn is ook een 'dingetje' voor de Vissen want ze leven eerder vanuit hun emoties dan vanuit het verstand. Leg de Vissen niets op want daar moeten ze over het algemeen niets van hebben. Toch zal de Vissen zich eerder terugtrekken dan echt strijd te voeren, de wil of energie is daar over het algemeen niet voor aanwezig. 

Het sterrenbeeld Vissen is in veel gevallen gezegend met een creatief of paranormaal talent en daar kunnen ze nog beroemd mee worden ook! Aan de andere kant kan de neiging zich in een droomwereld terug te trekken daar een obstakel bij zijn. Deze creativiteit kan zich uiten in kunst, literatuur, de paranormale wereld of muziek.

Zoals eerder gezegd, Vissen zijn intuïtief, pikken snel dingen op, hebben een goed luisterend oor en staan open voor uitdagingen. Vissen zwemmen alle kanten op en het zou zo maar eens kunnen zijn dat je er achter komt dat ze snel even een exotische reis hebben geboekt.
 

Hoe is een Vissen in relaties? 

Vissen zijn trouw en gul voor de mensen van wie ze veel houden. Juist omdat ze zo op anderen gericht zijn zullen ze meer geven dan ontvangen. De meeste Vissen gaan alleen een relatie aan met een partner met wie ze op dezelfde golflengte zitten. Vanwege hun gevoeligheid is het voor een Vissen heel erg belangrijk de juiste partner te zoeken. Is dat niet het geval dan kan de Vissen daar ontzettend ongelukkig onder worden. Ondanks dat zal de Vissen wel loyaal en trouw aan de partner blijven.


Gratis contact met een medium of paragnost?

Start nu je gratis chat 

De Vissen op het werk

De Vissen voelt zich letterlijk als een vis in het water als ze voor anderen kunnen zorgen. Dit kan zowel voor mens, dier als de natuur zijn. Je zult Vissen tegen komen als verzorgende, dierenarts, maar vanwege hun empathie bijvoorbeeld ook als advocaat.

Vissen hebben vaak een tomeloze drang naar het verkennen van het onbekende. Juist daarom is het niet gek te ontdekken dat Vissen als zeevaarders, ontdekkingsreizigers of in te de toeristische branche terecht komen.

Omdat intuïtie en creativiteit een grote rol speelt in het leven van de Vissen is er de uitdaging nodig van het 'verder te kijken dan het normale', en daarom passen ook beroepen als acteur, medium, geleerde, detective bij dit sterrenbeeld.
 

De minder goede eigenschappen van Vissen

Ieder sterrenbeeld heeft zo zijn mooie en minder mooie kanten en bij een Vissen is het lastig duidelijkheid te krijgen. De ene keer wil hij dit, de andere keer dat, en dat komt omdat er altijd wel een andere uitdaging om de hoek ligt. Vissen kan daardoor op zoek zijn naar de pot met goud aan het einde van de regenboog. Het is voor anderen lastig daaraan te voldoen, het is voor Vissen belangrijk de roze bril af te zetten, een slokje realisme te drinken en te kijken wat er echt aan de hand is. De Vissen verslavingsgevoelig en kan een dromer zijn die niet goed tegen kritiek kan. Toont soms te weinig ruggengraat en waait daardoor met alle winden mee.


De gezondheidsproblemen van de Vissen

Het sterrenbeeld Vissen is kwetsbaar voor klachten van voeten en lever. Het  lymfvatenstelsel en alles wat daaruit voortvloeit als bloedarmoede, steenpuisten, zweren en andere huidziekten, oogontstekingen, ontstekingen en zware menstruaties.

Gratis contact met een medium of paragnost?

Start nu je gratis chat 

Korte samenvatting karaktereigenschappen en kenmerken van sterrenbeeld Vissen

Waardevolle eigenschappen:
• Alleen zijn en lekker wegdromen
• Mysterie en creativiteit in alle vormen
• Romantiek
• Verzorgen van anderen
• Zichzelf ergens in te verliezen (overgave)

Minder goede eigenschappen:
• Mensen die te duidelijk zijn
• Kritiek
• Perplex zijn over iets
• Mensen die zeuren
• Muggenzifterij

Meer weten over alle sterrenbeelden? Bekijk de goede- en slechte eigenschappen op onze sterrenbeelden pagina.