De slechtste eigenschappen van een sterrenbeeld

1645 dagen geleden geplaatst 4 minuten leestijd
» Mediumchat blog » De slechtste eigenschappen van een sterrenbeeld

Ken jij ook iemand met hetzelfde sterrenbeeld als jij? Heeft diegene eigenschappen waarin jij je niet herkent?  Je vindt hem of haar onuitstaanbaar en irritant. Lees daarom nu welke ongunstige eigenschappen van een sterrenbeeld kunnen overheersen.


 

Ram - slechte eigenschappen (21 maart t/m 20 april)

Ram kan egoïstisch zijn, de drang om zo snel mogelijk behoeftes te bevredigen is zo groot, dat Ram er geen seconde aan denkt wat de consequenties voor anderen zijn. Ram is een geboren leider, maar houd zichzelf voor de gek als hij of zij denkt niemand nodig te hebben. Sommige Rammen willen altijd en hoe dan ook winnen, waarbij zij mensen tegen zich in het harnas jagen. Ongunstige Rammen kunnen niet tegen kritiek, als iemand tegen is, zal een Ram diegene de ‘oorlog verklaren’.

Lees hier jouw daghoroscoop ram of alles over het sterrenbeeld ram.

 

Stier - slechte eigenschappen (21 april t/m 21 mei)

Stier kan ontzettend tactloos zijn, lang wrok koesteren en daardoor verstarren. Als een Stier wordt tegengewerkt geef hij of zij anderen de schuld. De koppigheid van sommige Stieren kan er voor zorgen dat ze een leven lang in haat en nijd blijven hangen. Door een te starre visie lopen ongunstige Stieren het risico dat hun lijf vast gaat zitten. Stijve nek en schouders zijn echte Stier kwaaltjes. Er zijn Stieren die worstelen met jaloezie en helaas ook met afgunst op wat anderen bereikt hebben.

Lees hier jouw daghoroscoop stier of alles over het sterrenbeeld stier.

 

Tweelingen - slechte eigenschappen (22 mei t/m 21 juni)

Tweelingen kunnen vooringenomen en slordig zijn en een voorliefde voor roddelen hebben. Ongunstige Tweelingen laten zelden een ander aan het woord, zijn dol op ruzie en genieten van een heftige discussie. Met leugentjes hebben sommige Tweelingen geen moeite, liegen gaat ze zelfs gemakkelijk af. Vaak liegt een Tweelingen uit angst of omdat hij of zij te snel reageert. Er zijn Tweelingen die op een feestje met je praten, maar je laten zitten als er iemand komt die interessanter of invloedrijker is.
 
Lees hier jouw daghoroscoop tweeling of alles over het sterrenbeeld tweeling.

 

Kreeft  - slechte eigenschappen (22 juni t/m 22 juli)

Kreeft kan de neiging hebben zich alles persoonlijk aan te trekken en last hebben van stemminswisselingen en desinteresse. Ongunstige Kreeften kunnen explosief reageren en moeilijk ophouden, ze gaan maar door. Sommige Kreeften worden gemeen, gaan in de aanval en andere Kreeften sluiten zich af. Kreeften kunnen haatdragend of wraakzuchtig zijn als ze worden bedrogen en dan besluiten diegene nooit meer in hun leven toe te laten.

Lees hier jouw daghoroscoop kreeft of alles over het sterrenbeeld kreeft.


 

Leeuw - slechte eigenschappen  (23 juli t/m 23 augustus)

Leeuw kan egocentrisch, bazig en te trots zijn. Ongunstige Leeuwen verplaatsen zich niet in een ander en praten alleen over zichzelf. Sommige Leeuwen kunnen enorm emotioneel en dramatisch reageren als ze gekrenkt worden. Een beledigde Leeuw maakt een drama en haalt iedereen en alles erbij die er wel of niet mee te maken heeft. Er zijn Leeuwen die jaloers, grillig, ongevoelig, en manipulatief zijn, maar zullen dit nooit toegeven.

Lees hier jouw daghoroscoop leeuw of alles over het sterrenbeeld leeuw.


 

Maagd - slechte eigenschappen (24 augustus t/m 22 september)

Maagd kan kritisch en wreed zijn. Ongunstige Maagden kunnen zelf niet tegen kritiek maar gaan in de aanval en stellen zich nooit kwetsbaar op. Sommige Maagden geven nooit toe dat ze een fout hebben gemaakt en kunnen afstandelijk en kil overkomen. Er zijn Maagden die gierig zijn en zelden of nooit een fooi geven. Ongunstige Maagden oordelen snel over anderen, zijn koppig, star en rancuneus.
 
Lees hier jouw daghoroscoop maagd of alles over het sterrenbeeld maagd

 

Weegschaal - slechte eigenschappen (23 september t/m 22 oktober)

Weegschaal kan lui, verwaand, brutaal en irritant zijn. Ongunstige Weegschalen kunnen oppervlakkig zijn en geobsedeerd door hun eigen verschijning. Sommige Weegschalen kijken alleen naar iemands buitenkant en wijzen mensen af die in hun ogen niet mooi genoeg zijn. Er zijn Weegschalen die het gezelschap van anderen misbruiken omdat ze niet alleen kunnen zijn.
 
Lees hier jouw daghoroscoop weegschaal of alles over het sterrenbeeld weegschaal.

 

Schorpioen - slechte eigenschappen (23 oktober t/m 21 november)

Schorpioen kan dominant, manipulatief, geheimzinnig en arrogant zijn. Ongunstige Schorpioenen zijn enorm jaloers en bezitterig, ze kunnen deze eigenschappen moeilijk afleren. Sommige Schorpioenen zien niet eerst het goede in de mens maar eerst het slechtste. Er zijn Schorpioenen die meer vijanden zien dan vrienden en zijn daarom liever op zichzelf.

Lees hier jouw daghoroscoop schorpioen of alles over het sterrenbeeld schorpioen. 

Boogschutter - slechte eigenschappen (22 november t/m 21 december)

Boogschutter kan opstandig, onverschillig en kwetsend zijn. Ongunstige Boogschutters kunnen bot zijn en gevoelige mensen enorm veel pijn doen, waardoor ze koel en ongevoelig overkomen. Sommige Boogschutters zijn vaker negatief dan positief en roddelen graag over anderen. Er zijn Boogschutters die meer geld uitgeven dan ze zich kunnen veroorloven om indruk op anderen te maken.
 
Lees hier jouw daghoroscoop boogschutter of alles over het sterrenbeeld boogschutter.

 
 

Steenbok - slechte eigenschappen (23 december - 20 januari)

Steenbok kan autoritair, zelfzuchtig, koppig en veeleisend zijn. Ongunstige Steenbokken kunnen door hun behoefte aan status koud overkomen. In een relatie gedragen sommige Steenbokken zich zakelijk, overdreven pietluttig en egocentrisch. Er zijn Steenbokken die echte controlfreaks zijn en weinig of geen gevoel voor humor hebben.

Lees hier jouw daghoroscoop steenbok of alles over het sterrenbeeld steenbok

 
 

Waterman - slechte eigenschappen (21 januari t/m 19 februari)

Waterman kan ongeduldig, onvoorspelbaar en wispelturig zijn. Ongunstige Watermannen proberen constant controle over anderen uit te oefenen. Ze willen dat alles op hun manier gaat. Sommige Watermannen kunnen enorm grof, onverschillig en bot reageren, omdat zij niet met overweldigende emoties kunnen omgaan. Er zijn Watermannen die meester zijn in het creëren van chaos en in het mensen tegen elkaar op te zetten.
 

Lees hier jouw daghoroscoop waterman of alles over het sterrenbeeld waterman.

 

Vissen - slechte eigenschappen  (20 februari t/m 20 maart)

Vissen kan afstandelijk, grillig, sluw en veranderlijk zijn. Ongunstige Vissen komen hun afspraken vaak niet na. De ene keer kun je op ze rekenen de andere keer laten ze je wachten of in de steek. Sommige Vissen spelen graag de slachtofferrol, geven anderen overal de schuld van en onttrekken zich aan hun verantwoordelijkheid. Er zijn Vissen, echte binnenvetters, die dingen opkroppen en op een dag ineens onterecht kunnen ontploffen van woede.

Lees hier jouw daghoroscoop vissen of alles over het sterrenbeeld vissen.

 

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

58,684 reviews

58,684 reviews

Eerlijk open beter dan “ gewoon “ coach gesprek Direct , zinvol , empatisch , inzichten Ivy
22 May 2024

58,684 reviews

58,684 reviews

footer.top